Limundo Cafe

Puna Verzija: Kupindo poruke sa jednim članom
Ovo je svedena verzija Limundo Cafe-a. Ovde se nalazi Limundo Cafe pun boja, lepote i radosti.
Na koji način mogu da snimim prepisku sa jednim članom. Molim da se ovo jednim shvati kao 1 (jedan) ne kao nekim, određenim, trenutno bitnim.
Naime, kada se odaberu poruke sa jednim članom a ne sve poruke koliko ih ima nema mogućnosti da se te poruke snime.

Počem?
@drzoidbergsbaby

Mogu samo sve poruke da se snime, ne može da se odabere pojedinačna prepiska.
(14.09.2016 13:55)fiorellino Piše: [ -> ]@drzoidbergsbaby

Mogu samo sve poruke da se snime, ne može da se odabere pojedinačna prepiska.

Dobro, a ako ja hoću da prijavim da me neko navodi na nevaljale radnje moram da šaljem i sve poruke koje sa time nemaju veze?
Rečeno mi je da vi nemate mogućnost da vidite našu prepisku (što ne da ne verujem nego baš ne verujem a u principu me i nije briga). Takođe mi je rečeno da imate superfantastični traktorbimski sistem za uočavanje kad neko šalje linkove i brojeve telefona i to đubre za izvrdavanje sistema.
Na sve to ja s vremena na vreme uspešno prodam ponešto mimo kupinda (recimo, teoretski) a ponekad i ne kad je cifra bedna.
Sad, pošto sam hteo da, možda, prijavim tako neko davanje nepristojne ponude a ne želim da vidite i ostale poruke (u kojima verovatno nema ničega što ne bih želeo da drugi vide, ali možda i ima lascivnih sehy dopisivanja) i na čemu sam onda ja? Rastrzan između nesposobnosti sistema da sam sebe štiti i propusta programerskog da se odabere jedan razgovor među članovima.

Ja sam Dedo tužan derviš
Slobodno napravite screenshot jedne poruke i prosledite putem kontakt strane kolegama, proveriće.