• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 2 Glasova - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Refundacija troskova za neuspelu prodaju i promocije...
Pa ne moze taj ko ima manje od 10, da izabere tu opciju kad je to jasno navedeno u napomeni za dostavu.

Prvo lova pa slanje

Ne kontam sta ja tu nisam ispunio ?

Javio se batica posle 25 dana Smile onaj zbog kojeg sam bio ostecen.
 
Citiraj
@saledelagano
krsite pravilnik na taj nacin. Ako vec ne zelite da saljete pouzecem, onda tu mogucnost izbacite. Svako uslovljavanje je protivno pravilima.
 
Citiraj
Alo, momci, omašli ste ceo fudbal - ovo je tema o refundaciji. Ima tema i za ovak'e slučajeve. Smile
 
Citiraj
Свака тема је слободна за све осим теме "Сигурност".
 
Citiraj
(26.10.2015 21:37)alexvuk Piše:
(26.10.2015 20:33)ljubisa.va Piše: Troskovi provizije za prodaju se vracaju automatski kod davanja negativne ocene kupcu. Tu nema dileme valjda.
Troskovi pokretanja? Troskovi dodatnih opcija? To su troskovi koje je Limundo zaradio onog trenutka kada je istu uslugu i pruzio na zahtev prodavca.

To je ona priča "usluga je ostvarena pa je i naplaćena, nema besplatne i reklame"  i to bi moglo da bude sasvim legitimno, da je od početka tako bilo. Malo ko bi se toga setio, malo ko bi se bunio. Ovde imamo menjanje pravila u toku utakmice  - posle 8 godina, u trenutku kada je jasno da sajt ide silaznom pitanjom, gde trpe i članovi i sajt. Pa se onda na to loše stanje sajt doseti da svoj manjak nadoknadi iz džepa članova - e to je ovde glavni problem.

Koliko sam već pisao zašto ovo ne valja, evo probaću i ovako. Da uzmemo za primer ovog člana iz kafea, što danas kuka kako mu nisu vratili pare za promo opcije, nek mi oprosti što sam zaboravio kako se zove, zovimo ga član X

2014. godine, član X pokreće aukciju, stavlja promo opcije, dodatne slike, plati nešto malo pokretanje, sve ukupno ga izađe 200 dinara. Strada od neozbiljnog kupca, oceni ga negativno, sva provizija mu se vrati. Član se onda oseća sigurno i zaštićeno, limundo ovde ništa nije ni dobio ni izgubio. Sledeći krug mu aukcija prolazi uspešno, zarađuje novac, i reši da opet stavi još recimo 10 predmeta na aukcije, od kojih će za 3 platiti i promo opcije kao prvi put, Limundo ovde zarađuje još (recimo) 1000 dinara od njegovih novih aukcija.

2015. godine, član X pokreće aukciju, stavlja promo opcije, dodatne slike, plati nešto malo pokretanje, sve ukupno ga izađe 200 dinara. Strada od neozbiljnog kupca, oceni ga negativno - ne vrati mu se sva provizija, u minusu je 200 dinara, koje ovde zarađuje Limundo. Član je onda naravno revoltiran, kao ovaj danas, i naravno da će dobro da razmisli, kako će da postavi sledeće predmete, dal će da ih postavi, a i gde će da ih postavi, sigurno nikom nije teško da se malo raspita i pronjuška. Po mojoj proceni, ovde će pored pomenutih 200 limundo da od njega zaradi sveukupno još 200 dakle ukupno oko 400.

U ovoj priči, a i u reali, sajt svaki dan zbog dobijenih 200din kratkoročno gubi 1000din dugoročno, i to je loše i za sajt, i za sve nas koji boravimo na njemu. Ako to i sada nije jasno, ja stvarno više nemam šta da kažem na ovu temu, a i već sam rekao dosta. Vratili ste ograničenja novih članova, i to je dobro i svaka čast, sad treba zaokružiti priču i vratiti i ovo kako je bilo.

Šta ja znam... nešto sam u fazonu mudrih misli, a ne bih da stalno trošim Andrića i ove stare Grke pa tako...  Pravi se lud
 
Citiraj
Када се неко превари па купи нешто код мене а онда и не купи те оно заслужи негативну а ја заслужим поврат провизије било би уљудно да се провизија врати на мој рачун, одакле је и уплаћена. Наиме, колико год било без икаквог смисла наплаћивати провизију пре додељивања позитивне оцене купцу (што би решило и то како посматрате обавезност оцењивања) која обавештава о успешно обаљеној сарадњи (знам да нема В, било случајно а сад ми се баш свиђа тако...) ви ту провизију наплаћујете унапред а свако даље постављање предмета суспендујете док се провизија не надокнади. Када се надокнађена провизија још једном, након давања негативне појави мени се јавља вишак средстава на лимундовом замишљеном рачуну. Мени тај новац тамо не треба, мој новац мени стоји у џепу или на рачуну.
Може то тако?

Osećam se krajnje prljavo jer sam našao temu kojoj komentar pripada...
 
Citiraj
Dobar dan, novac koji se nalazi na vašem Limundo računu možemo isplatiti na vaš tekući račun iz naloga kada vi to zatražite.

Dovoljno je samo da nam pošaljete poruku putem kontakt strane i biće poslat i nalog za isplatu. Pozdrav
Experientia docet.
 
Citiraj
Занимљиво ми је ово да се "понављање аукције без измене" наплаћује 1 дин.

Не разумем баш каква је то "казна" што се није продало, па ја сам поштено поставио, ваљда је лимунди крив што се није продало?

Требало би лимундо нама да даје 1 дин за понављање аукција без измене јер се нису продале...
 
Citiraj
(03.02.2018 11:15)Inspektor_Nagib Piše: Занимљиво ми је ово да се "понављање аукције без измене" наплаћује 1 дин.

Не разумем баш каква је то "казна" што се није продало, па ја сам поштено поставио, ваљда је лимунди крив што се није продало?

Требало би лимундо нама да даје 1 дин за понављање аукција без измене јер се нису продале...

Valjanje

Pa lepo si ti to smislio. Onda lepo kreneš pa sve u stanu - od crknute sijalice do drške za ormar da postavljaš po ceni od 10000. I nakarikaš tako jedno 1000 aukcija, postaviš na jedan dan sa ponavljanjem i svaki dan - iljadarka od Limunda. Hihi
 
Citiraj
У смишљању превара си гори од Лименог LOL
 
Citiraj
(04.02.2018 08:09)Inspektor_Nagib Piše: У смишљању превара си гори од Лименог LOL

Ih... da znaš koliko ideja prećutim. Hihi
Sreća pa sam lenj. LOL
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)