• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ČIK, administracijo!
#1
Evo šta je - ako ne računamo kolege sa više naloga što je, je li, kršenje propisa onda se može reći da je ovde svako od nas da kažemo "glavom i bradom". Tačnije ako ja nešto pišem u kafeu svako može da vidi moj profil na Limundu i Kupindu pa kad vidi da imam samo 5-6 ocena ili imam mnogo negativnih ili šta god, a pametujem "k'o mator" može sam da donese zaključke s kim ima posla.
Rekao sam SVAKO od nas je ovde glavom i bradom, ALI to nije potpuno tačno.  Hmm
Ko ovde nije glavom i bradom? Koga ne možeš naći na LK, a ima ovde nalog?  Hmm
Naravno - ADMINISTRATORE!  Bravo
E pa koristim ovu priliku da kažem: "ČIK, ADMINE, DEDER POKAŽI SE, MAJČIN SINE (ILI ĆERO)."  Hihi
Dakle da vidimo - ko će od onih "zelenijih" da podeli s nama svoj identitet sa Limunda i Kupinda preko kog kupuje i prodaje.
Čik!!!  Cool
 
Citiraj
#2
Remeo=http://www.limundo.com/Clan/kapri81
 
Citiraj
#3
(26.11.2015 19:50)DDR1 Piše: Remeo=http://www.limundo.com/Clan/kapri81

Čiji si ti, mali? I koji deo rečenice: "Dakle da vidimo - ko će od onih "zelenijih" da podeli s nama svoj identitet sa Limunda i Kupinda preko kog kupuje i prodaje."
Niko ne voli cinkaroše, znaš?  Cool
 
Citiraj
#4
Nekada davno je neponovljiva pisala, da li na blogu ili u starom kafeu, ne sećam se, kako je kupila ugaonu garnituru ili tako neki vrag na licitaciji. A može biti i da je prodavala, ne želim da se setim...
Elem, pitao nju kupac (ili ona prodavca) da li može da se pogleda nameštaj pre kupovine. I je li moglo? Nego šta. Da li je to moglo da se izvede bez razmene podataka pre kraja aukcije? Jeste vraga. I? Nikom ništa.
Imah tiradu čitavu o tome u starom kafeu, nećete se setiti, ali nikoga nije zasvrbelo.

Možda je bolje da ih ne gledamo kako trguju na sajtu, manje bismo se osetili_______ (ubaci reč koja ti prija).

Izoftopičio sam samo tako, ali praštajte.
Ово је моје мишљење и није званични став лимундовог кафеа и ни на који начин било шта што испишем није усмерено против лика и дела администратора узевши их као целину, али и као јасно профилисане личности са емоцијама и слично... Амин
 
Citiraj
#5
DDR1 deluje upuceno takodje Big smile

@drzoidbergsbaby -Izoftopičio LOL Bravo
Mind Full or Mindful?
 
Citiraj
#6
Moj nalog - anjazoidberg. I ne, @drzoidbergsbaby i ja nismo u srodstvu Smile
lotr
 
Citiraj
#7
Moj nalog http://www.limundo.com/Clan/Ejnita
 
Citiraj
#8
Mozda biste cesce trebali da kupujete/prodajete na limundu, u cilju boljeg razumevanja problema s kojima se susrecemo.
Mind Full or Mindful?
 
Citiraj
#9
Svaka čast za cure koje su se "razotkrile". Bravo
 
Citiraj
#10
ČIK!  Cool
 
Citiraj
#11
Onomad kad sam se učlanjivao u ovu veselu ujdurmu zvanu Limundo i Kupindo mišljah da "iza kulisa" stoje i o svemu brinu makar apsolventi pravnog ili ekonomskg fakulteta ako već ne dobro plaćane penzionisane sudije ili kakav vešt advokat honorarno. Znam, znam – naivan sam bio jerbo ja sam jedan od onih štrebera koji je prvo pročitao uslove pod kojima stupa u ugovorni odnos sa "Limundo d.o.o", pravilnik, uputstva i sve ostalo - zlu ne trebalo, pa tek onda obavio proceduru registracije.
Ovaj forum mi je u dobroj meri otvori oči da tamo u administraciji ne sede sede glave od stotinu ljeta nego vesela omladina. Mislio sam – u redu, sigurno su to prekaljeni kupci i prodavci koji znaju pravila u pola noći da ih probudiš. Lična moja iskustva sa podrškom su pozitivna, ne mogu da štono kažu "grešim dušu" – veoma ažurno, uslužno i korektno postupanje. Čak sam u nekoliko navrata osetio i čari neke male protekcije – znaju me ljudi sa foruma. Big smile
Ama sve u svemu razočaran sam da niko osim ove dve srčane dame nije imao volje ili petlje da sa ostatkom od stotina hiljada Limundovaca i Kupindovaca podeli svoj kupoprodajni identitet.
Ja za to nalazim dva suvisla objašnjenja:
1. Baš admine briga šta ko pita – privatna su lica kad nisu na dužnosti u LK i šta tu ko ima da zabada nos. Sasvim razumljivo i na kraju krajeva i pošteno.
2. Svi admini iz Ltima da se skupe nemaju više od 100-200 prodaja pa im je kanda i neprijatno da se prikažu jerbo sude ljudima koji probleme poznaju mnog bolje od njih. Ljudski razumljivo, ali opet kažem:
ČIK!
Leto je, fjaka – ne zamer'te na malo šale. Big smile
ČIIIK!!! LOL
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)