• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zahtev za slanje određenomkurirskom službom
#1
U zadnje vreme sve je primetnije da se u licitacijama pojavljuje opcija slanja isključivo jednom kurirskom službom. Analizom cena jasno je uočljivo da su to manje, skuplje i neozbiljnije službe, ali omogućavaju određenu vrstu ugovora sa raznim bonusima. Interesuje me mišljenje Limundo tima, kao i limundovaca o opravdanosti zahteva prodavca da robu šalje isključivo tim kurirom, o trošku kupca, pri čemu on dobija ekstra bonus???

Ovo je tipično za prodavce sa velikim prometom, tj. ljude koji se očigledno profesionalno bave prodajom preko limunda.

Poruka tipa, na licitaciji vam lepo piše kojom kurirskom službom šaljem, niste trebali da licitirate, ako se ne slažete sa time, deluje malo bezobrazno, imajući u vidu da neko pored realizovane prodaje može svaliti na kupca i više od 1000,00 din skuplji transport, zarad ekstra bonusa od najčešće 2,5%, tj. 25,00din bonusa.

Svakako razmislite pre licitacije o opciji slanja.
 
Citiraj
#2
Bezobrazno je jedino kada se ne citaju uslovi prodaje pre kupovine, pa se nakon toga prodavcima namecu uslovi koji nisu ponudjeni.

Prodavci nemaju nikakvu finansijsku korist od kurirskih sluzbi, a biraju onu kurisrsku sluzbu sa kojom imaju najoblju saradnju, kao sto kupac moze da bira kod kog prodavca ce da licitira.
 
Citiraj
#3
Što mu rušiš sneška? Big smile Neka još malo misli kako je potpuno legitimno da prvo kupi, pa onda sam da određuje čime da se pošalje i kako da se plati. Ionako je sajt pun takvih.
 
Citiraj
#4
(24.12.2015, 12:44)nesha3007 Piše: U zadnje vreme sve je primetnije da se u licitacijama pojavljuje opcija slanja isključivo jednom kurirskom službom. Analizom cena jasno je uočljivo da su to manje, skuplje i neozbiljnije službe, ali omogućavaju određenu vrstu ugovora sa raznim bonusima. Interesuje me mišljenje Limundo tima, kao i limundovaca o opravdanosti zahteva prodavca da robu šalje isključivo tim kurirom, o trošku kupca, pri čemu on dobija ekstra bonus???

Ovo je tipično za prodavce sa velikim prometom, tj. ljude koji se očigledno profesionalno bave prodajom preko limunda.

Poruka tipa, na licitaciji vam lepo piše kojom kurirskom službom šaljem, niste trebali da licitirate, ako se ne slažete sa time, deluje malo bezobrazno

Da nećeš da ti donesem kući možda?
Folk is not dead!

 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)