Limundo Cafe

Puna Verzija: Sistem poruka (situacija trenutno kriticna)
Ovo je svedena verzija Limundo Cafe-a. Ovde se nalazi Limundo Cafe pun boja, lepote i radosti.
Stranica: 1 2 3
Ja apelujem na Limundo, da SVE ostalo stavi po strani i da sredi poruke na chat-like sistem kao na KP, ili Facebook.

Ja sam prodavac, imam izmedju 20 i 40 aukcija nedeljno. Ja ne mogu ni da pocnem da vam objasnjavam pakao koji je trenutni sistem poruka, kad recimo trebam da iskopam kupca i poruke od prosle nedelje aukcija. Poruke se brisu nakon 60 dana, ja u ovom gabaritu poslovanja na Limundo imam trenutno 1800 poruka u inboxu u proseku, a sve razbacane kao klikeri.

Dakle, na stranu sto su poruke pojedinacne pa moram da ih kopam kroz browser u rezimu "500 po stranici > CTRL + F > trazi ime kupca > sve poruke sa clanom" na sve to ide problem da podatke o kupcu dobijam od "limundo" profila a ne od samog kupca.

Tako dolazim u situaciju da ukoliko hocu da procitam i PREPISKU sa clanom, i PODATKE clana, ja proceduru moram da obavim dva puta, sto je utrosak vremena, bespotrebno mucenje, trosenje interneta, sistem citanja poruka koji bi i u 2006toj bio zastareo i arhaican. Zamislite samo ako slucajno moram usred poste da uradim ovo na mobilnom .. ?

Ja bih najiskrenije zamolio nekog iz uprave da nam kaze sta se radi po tom pitanju i da li uopste u skorijoj buducnosti mozemo da ocekujemo neko poboljsanje po pitanju inbox-a.
To je bila moja prva poruka na cafeu na pitanje o predlozima.

"Sistem poruka. Strašno je nepregledan. Mislim da nema potrebe da navodim naše i strane sajtove i kako je to sve pojednostavljeno i što je bitno deluje ozbiljnije."

Pre 11-12 dana, ima i odgovor od Limunda.

http://cafe.limundo.com/thread-21.html
Hvala, ali cenim da je svim velikim prodavcima ovo glavni problem i trebala bi zasebna tema .. cudi me da se jos prodavaca nije javilo. Meni trenutno kopanje po porukama predstavlja najveci problem
Zar nemate u porukama koji član piše poruku i sve njegove poruke Vama, onda bi trebalo uvesti neki serch opciju za oređenog člana i onda je malo jasnije jer su poređani po redu (satnici) pisanja poruka
Druze, dok se ne uvede chat-like sistem poruka kao na KP sajtu ili facebook-u, masovnim prodavcima nikakve prepravke i search-evi ne vrede. veruj mi na rec. Ne treba mi 1500 poruka, ne treba mi "sve poruke sa clanom" kao javascript, treba mi JEDAN thread sa jednim kupcem/clanom, i da podatke ne dobijam od Limundo naloga, vec na pocetku tog thread-a. .
Ko dosta prodaje na Limundu sigurno je u problemu,sitem poruka je odlican ali samo ako imate mali broj predmeta,dodatnu poteskocu stvaraju clanovi koji su skrti na recima ili pak salju jako puno poruka,uplate pa nejave ako imate vise istih iznosa ne znate ko je uplatio a ko nije,onda clanovi koji salju puno poruka pa se predomisljaju sad saljite ovako sad onako sad ova adresa sad ona itd... zato najvise i prodajem na Kupindu tamo ide sporije taman kako meni odgovara ,kad bi imao npr. 50-60 razlicitih kupaca na limundu odjednom sigurno bih dobio slom zivaca ....

BitterLemon

[Slika: theforeigner.jpg]
Secam se situacije kada sam prodavao preko 50 predmeta. To je bilo covece da se izbodes nozem kad sam trebao da saljem. Da ne pricam onaj momenat: posalji mi na ovu na onu itd, sacekaj me 3 dana. Posle tone neorganizovanih poruka ne znam ni gde sam ni sta sam. Naravno...uvek ono kad kliknes "sve poruke sa clanom", izadje mi milion od limunda. Epa...
Slažem se, sistem poruka na Limundu i Kupindo zahteva remont.
Ne mogu sada da obećam kada ćemo moći da se posvetimo tom delu.
Nadam se da će to biti u bližoj budućnosti.

BitterLemon

[Slika: theforeigner.jpg]
Jednom sam postavio više aukcija i nikad više, sad i kad imam šta da prodam okačim maksimum 5 pa sledeće nedelje opet tako dok sve ne ode. Nema trika da ponovim istu grešku Big smile
Sistem poruka je katastrofa za velike prodavce i kupce, Igoritza vam je sve rekao i 100% je u pravu potrudite se da olakšate posao top 20% prodavaca koji vam ostvaruju 80% prihoda na sajtu jer je neizdrživo ovako kako je sa duplikatima poruka za kupce koji kupe više od jedne stvari a bez zbirnih iznosa za iste. Kad već postoji opcija sabiranja iznosa i aukcija na Limundo Cashu treba da postoji i na Limundu.
+1 i od mene za promenu u sistema poruka  Knjiga
Generalno, ovaj sistem poruka i nije nešto loš. Kada imam vremena da se dogovaram sa kupcima relativno lako to odradim. Uvek ostavim poruku od Limunda sa adresom kupca neotvorenu (pogledam je u mejlu) ona ostaje druge boje pa je lako naći a ja samo pratim "sve poruke za aukciju" pomoću nje. Tek kada pošaljem paket otvaram tu poruku da bih obavestio kupca o detaljima pošiljke. No, poslednja situacija je bila malkice zahtevna. U poslednje dve nedelje sam imao preko 150 aukcija i kako idem ponovo na put sam morao da ubrzavam one koji se sporo javljaju pa sam sve poruke otvarao a onda dolazi košmar jer sam u te dve nedelje imao preko 500 poruka i sada treba naći ko je šta i kada rekao. Znači kada dođe to na red da se sređuje bilo bi lepo kada biste, ako je moguće, odradili tako da su poruke vezane za aukciju. Tačnije, da u "završene aukcije", pored svake aukcije, postoji "sve poruke za aukciju". Dok aukcija traje nije problem, odgovoriš na pitanje i ne moraš više da se vraćaš na to ali kada je aukcija završena onda je svaki detalj dogovora bitan. Ovako, bih jednostavno mogli da pored svake završene a još uvek nerealizovane aukcije vidimo šta se dešava i reagujemo bez gubljenja velikog broja sati na traženje poruka koje su vezane za nju.
(21.12.2014 16:26)blistok Piše: [ -> ]Tačnije, da u "završene aukcije", pored svake aukcije, postoji "sve poruke za aukciju".

To odavno moze, samo kliknete na narndzasto pismo.
[Slika: 1.jpg]
Stranica: 1 2 3