Limundo Cafe

Puna Verzija: AKS - sve preko 30kg dodatnih 500 dinara !!!
Ovo je svedena verzija Limundo Cafe-a. Ovde se nalazi Limundo Cafe pun boja, lepote i radosti.
Upravo sam primio frizider(pošiljka teška 36kg) preko AKS kurirske službe, i vidim da su naplatili 500 dinara preko očekivanih troškova.
U razgovoru sa njihovom podrškom sam saznao, da svaku pošiljku preko 30kg automatski klasifikuju kao gabaritnu i naplaćuju dodatnih 500 dinara. Ovo nigde nije pomenuto u cenovniku na njihovom sajtu za težine od 30kg-50kg(pominje se samo dodatnih 20din/kg za svaki kilogram preko 50 kilograma). Gabaritne pošiljke se pominju, ali vrlo uopšteno.
Prenosim ovu informaciju, da ne bi i drugi bili dovedeni u zabludu prilikom kalkulacije troškova.
Da li je ovo od ranije - ili novija podmetačina?
Sa AKS-om više neću da imam nikakva posla. Osim što su krajnje neefikasni i neljubazni, potpuno su uništili predmet u transportu, koji sam poslao kupcu. Radilo se o predmetu, koji ne može tako lako da se uništi, odnosno nije se radilo o lomljivom materijalu. To samo znači da uopšte ne vode računa o paketima, koje preuzimaju i transportuju. Pored toga ne pružaju nikakvu mogućnost žalbe kada kupcu isporuče oštećen predmet. Katastrofa su!
Ma aks je najbolji, oni za bahatost dobijaju bonus na platu, sto vise paketa izgube ili ostete to bolje, mislim da su poceli da rastavljaju i stolove koji se salju, valjda je sa manjom zapreminom manja i postarina LOL
(05.09.2018 12:46)poalsa Piše: [ -> ]Sa AKS-om više neću da imam nikakva posla. Osim što su krajnje neefikasni i neljubazni, potpuno su uništili predmet u transportu, koji sam poslao kupcu. Radilo se o predmetu, koji ne može tako lako da se uništi, odnosno nije se radilo o lomljivom materijalu. To samo znači da uopšte ne vode računa o paketima, koje preuzimaju i transportuju. Pored toga ne pružaju nikakvu mogućnost žalbe kada kupcu isporuče oštećen predmet. Katastrofa su!

Nije sve tako crno, samo treba ispostovati proceduru i biti uporan ... Srdacan pozdrav

[Slika: aks_reklamacija.png]
Meni su oni hit. Stigao mi je predmet sa nalepljenim krpicama iscepane kuhinjske folije i sa kojih su tu i tamo visili komadici stiropora. Nisam ni pomislila da trazim zapisnik ili podnosim zalbu, jer sam na osnovu ostataka pretpostavila da je prodavac zeznuo stvar i "zapakovao" predmet tako sto ga je oblozio stiroporom i obavio folijom.
Mislim - kome bi palo na pamet da su IZGUBILI KUTIJU LOL
Posto jedino AKS prevozi kabaste stvari i namestaj, bojim se da su i dalje neizbezni. Ali sta rade s paketima potpuno je neverovatno i ocigledno zahteva specijalno aks-proof pakovanje Big smile