Limundo Cafe

Puna Verzija: Poboljšanje protiv zlostavljanja
Ovo je svedena verzija Limundo Cafe-a. Ovde se nalazi Limundo Cafe pun boja, lepote i radosti.
Osećam se kao da me neko zlostavlja kad pregledam neku kategoriju od 7 strana a na 3 strane neki limundovac zlostavljač i silovatelj zdravog mozga, postavio svako šrafče iz svoje gvožđare.
Na Kupujem Prodajem su uz moje sugestije a za zaštitu nas koji u pretragama naiđemo i do 100 strana samo jednog oglašivača koji smišljeno upotrebljava određene reči , ubacili opciju da mi po želji možemo da klikom na dugme, učinimo te oglašivače za sebe nevidljivim. To predlažem i vama jer ako posećujem redovno neku kategoriju a više od pola licitacija je samo od jednog člana, koji pritom meni izaziva i gađenje jer je atak na zdrav razum. 
Evo još jednog primera iz kategorije koju više i ne otvaram jer mi je toliko puta izazvala gađenje. Neki limundovac je par godina izbacivao neke stare kanalizacione i vodovodne elemente u nekoj prljavoj kesi koja ni u kontejneru takva ne može da se nađe. Jednomrečju izbacivao a možda još izbacuje đubre - otpad , plastične cevčice pune fekalija . Pa jel to nije da vam se zgrozi i da otvarate tu kategoriju. 
Razmislite kako možete da nas zaštitite od pojedinih članova ili nam omogućite da se sami zaštitimo. Skace od srece
Hvala vam što ste sa nama podelili vaše mišljenje i hvala vam na upućenom predlogu. Vaš komentar je prosleđen.