Limundo Cafe

Puna Verzija: Poskupljenje usluga Post Expressa od 1. marta 2020.
Ovo je svedena verzija Limundo Cafe-a. Ovde se nalazi Limundo Cafe pun boja, lepote i radosti.
Stranica: 1 2 3
Od 09.04. do 13.04 nece raditi Postexpress.
(09.04.2020 11:21)Chuma Piše: [ -> ]Od 09.04. do 13.04 nece raditi Postexpress.

kasno marko na kosovo stiže još juče ujutro smo ovde javili :)
POSTEXPRESS

Bahato ponasanje, kazu da nose, onda ne nose. Kazu rade iako je vanredno stanje i donose na adresu (obecali zeni na salteru koja mi je poslala da ce doneti), onda im ne pada na pamet da dodju.

:dislike: :dislike: :dislike:

Pokazali ste se ocajno u ovoj situaciji u Sremskoj Kamenici.
Da li je neko u međuvremenu pokušao da pošalje paket veći od ovih 60x50? Ja sam skoro slao emsom paket za inostranstvo koji je bio 85x65 i nisu mi pravili nikakav problem. Šta znači ovo "poseban ugovor" za običnog korisnika?
@dekao

Nažalost do danas nismo dobili odgovor.
Čim budemo imali informaciju podelićemo sa vama ovde. :)
@dekao

Poslali smo vam poruku na Limundu a kačimo ovde kako bi i drugi videli. :)
U celosti vam prenosimo informacije koje smo dobili od Postexpress-a:

"Maksimalne dimenzije Post express pošiljaka iznose 60 x 50 x 50 cm i težine 20 kg.
Pravno lice može zaključiti ugovor sa Poštom Srbije o prenosu post express pošiljaka nestandardnih dimenzija i u tom slučaju od korisnika se na prenos mogu primiti pošiljke većih dimenzija od gore navedenih, pri čemu su maksimalne dimenzije u tom slučaju: zbir dužine i obima na najširem mestu poprečno može biti najviše do 300 cm, s tim da najveća dimenzija može biti 150 cm.
Sa običnim korisnikom (ako pod istim podrazumevate fizičko lice) ne može se zaključiti ugovor o prenosu post express pošiljaka, to jest isti je moguće zaključiti samo sa pravnim licem.
U delu paketskih usluga dimenzije pošiljaka iznose:
  1. Zbir dužine i obima paketa na najširem mestu poprečno može biti najviše 300 cm, s tim da najveća dimenzija može biti do 150 cm, izuzev ako je u pitanju glomazni paket.
Glomazni paket je svaki paket čije dimenzije prelaze utvrđene granice, kao i onaj koji se zbog svog oblika ili strukture ne može složiti i prenositi sa ostalim paketima. Zbir dužine i obima glomaznog paketa na najširem mestu poprečno može biti najviše 350 cm, s tim da najveća dimenzija može biti do 200 cm, ukoliko postoje tehničke mogućnosti za prijem i prenos glomaznog paketa. Glomazni paketi primaju se kao izdvojeni i podležu naplati poštarine za izdvojeno rukovanje.
  1. Dimenzije i masa paketa za inostranstvo zavise od uslova ovlašćenog poštanskog operatora odredišne zemlje."
Stranica: 1 2 3