Limundo Cafe

Puna Verzija: Dozvoljeno i nedozvoljeno.
Ovo je svedena verzija Limundo Cafe-a. Ovde se nalazi Limundo Cafe pun boja, lepote i radosti.
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
(03.02.2016 19:24)jugana Piše: [ -> ]Nemoj tako, Serjoza, tu ima i "unikatnih" brojeva. Pa je valjda dovoljno da napises "unikatni" da bi dobio pare? :lol:

Ma vidi - što se mene tiče neka cveta hiljadu cvetova što reče onaj Kinez i to bez da se posle poseku. Svako ima pravo da ponudi šta god želi po ceni koju smatra prikladnom - što bih ja gubio vreme na to?
Nego drugo mene interesuje pa ću ponoviti - što mi teško:
Mogu li da postavim aukciju za predmet kog na raspolaganju imam u različitim brojevima, ili bojama, ili dezenima, ili naponima, ili snagama, ili formatima (foto papir na primer) a da kupac kad pobedi bira koji će broj, ili boju, ili dezen, ili napon, ili snagu, ili format?
Ti znas kada mozes da ocekujes zvanicni odgovor na to pitanje? :pravi se lud:

Ali mozes da probas nesto drugo - prijavi aukciju, odgovorice ti odmah :D
(05.02.2016 20:17)jugana Piše: [ -> ]Ti znas kada mozes da ocekujes zvanicni odgovor na to pitanje? :pravi se lud:


Ali mozes da probas nesto drugo - prijavi aukciju, odgovorice ti odmah :D

More jedino Moniki Beluči praštam da me dvaput iskulira. 
Postavio ja - što mi teško.  :cool:
'Oces da te prijavim? :cool: :lol:
(06.02.2016 16:40)jugana Piše: [ -> ]'Oces da te prijavim? :cool: :lol:

Ma razmislio sam ja i skontao da to nije protiv pravila, naprotiv - proširuje prava kupaca, a kupac je uvek u pravu tako da nema problema. Pored toga smanjuje onaj famozni "the šum" koji taaako zagušuje Limundo da je to za pop... da ne lajem - jedna aukcija, a više predmeta - ikebana.
Ketlerraaaa... ketleeeraaa... navali, narode, još malo pa nestalo!
pre par nedelja sam u rubrici numizmatika postavila nekoliko aukcija na kojima su bile vazece srpske novcanice koje su neupotrbljavane,za potrebe numizmatike.posle par dana,aukcije su mi zatvorene sa obrazlozenjem da nije dozvoljeno pradavati opticajni novac,obveznice,cekove,itd.ok,ako su takva pravila.ali pre desetak dana u istoj rubrici numizmatika,vidim da covek isto prodaje opticajne novcanice srbije.prijavim aukciju,i dobijem povratnu poruku limundo tima,gde se zahvaljuju na obavestenju.medjutim sve aukcije tog clana su se bez problema zavrsile posle nekoliko dana.da li to znaci da neko moze a neko nemoze da prodaje opticajni novac?cak i narodna banka srbije vrsi prodaju opticajnog novca za potrebe numizmatike,sa provizijom od 10%.smatram da bi to trebalo da se ispravi u pravilima limunda.
(15.02.2016 18:05)anann Piše: [ -> ]pre par nedelja sam u rubrici numizmatika postavila nekoliko aukcija na kojima su bile vazece srpske novcanice koje su neupotrbljavane,za potrebe numizmatike.posle par dana,aukcije su mi zatvorene sa obrazlozenjem da nije dozvoljeno pradavati opticajni novac,obveznice,cekove,itd.ok,ako su takva pravila.ali pre desetak dana u istoj rubrici numizmatika,vidim da covek isto prodaje opticajne novcanice srbije.prijavim aukciju,i dobijem povratnu poruku limundo tima,gde se zahvaljuju na obavestenju.medjutim sve aukcije tog clana su se bez problema zavrsile posle nekoliko dana.da li to znaci da neko moze a neko nemoze da prodaje opticajni novac?cak i narodna banka srbije vrsi prodaju opticajnog novca za potrebe numizmatike,sa provizijom od 10%.smatram da bi to trebalo da se ispravi u pravilima limunda.

pa ima tu i malo srece sto se tice gasenja aukcije ja nemam licno nista protiv prodavanja novca jer i novac je roba a posebno u kolekcionarske svrhe jedino mi malo i bezveze prodavati trenutno vazeci domaci novac koji je u opticaju sto se tice fizickih lica 
sta npr. nije dozvoljeno

Dodatni uslovi prodaje
Nije dozvoljeno navoditi dodatne uslove prodaje: navoditi rokove ili opcije plaćanja i slanja koji nisu u
skladu sa pravilima, ograničavati opcije plaćanja ili slanja određenim članovima, od kupca zahtevati
uplatu unapred pre ličnog preuzimanja, naplaćivati kupcu veću sumu od realne za pakovanje i slanje
predmeta i tome slično.
Kako reagovati kada na aukciji koju pratite vidite da stalno licitira novi član sa nickom koji otkriva da je u bliskom srodstu sa prodavcem ili čak i dupli nick prodavca? Naravno, vidljivo je naduvavanje cene predmeta. Šta Limundo tim poduzima povoom takvih akcija? Nigde nisam video opciju da je moguće prijaviti takve postupke a da ima smisla poruka prijave jer su generisane.
(16.02.2016 22:21)SiviKELT Piše: [ -> ]Kako reagovati kada na aukciji koju pratite vidite da stalno licitira novi član sa nickom koji otkriva da je u bliskom srodstu sa prodavcem ili čak i dupli nick prodavca? Naravno, vidljivo je naduvavanje cene predmeta. Šta Limundo tim poduzima povoom takvih akcija? Nigde nisam video opciju da je moguće prijaviti takve postupke a da ima smisla poruka prijave jer su generisane.

ima opcija prijavi aukciju doduse sa generisanom porukom

ja sam ponekad kad mi je bio hobi da hvatam ove sto vestacki nude sami sebi, slao poruke Limundu putem kontakt strane gde sam navodio imena clanova i prezentovao dokazni materijal tipa ovde je taj i taj pobedio medjutim isti predmet se ponovo prodaje i tome slicno, cak sam znao da upozoravam clanove koji nude da su potencijalne zrtve vestackog nudjenja i to je jednom urodilo plodom pa ja clan izbacen sa sajta medjutim njegov tata je ostao verovatno je sankcionisan

u svakom slucaju kad god posumnjate prijavljujte vestacko nudjenje takvom nedozvoljenom ponasanje se treba stati u kraj i takvim clanovima netreba dati oka da sklope koji prakticno kradu od svojih kupaca jer im vestacki dizu cenu pa umesto da plate 10 dinara ono izadje par hiljada a niko im ne brani da stave na kupindo ili da krenu od pocetne cene koja je za njih prihvatljiva a ne krasti od ljudi stamota
evo jedna zanimljiva aukcija,pogotovo sto se tice rokova , jer pise isporuka za 3 nedelje a placanje je posle slanja( a u tekstu pise pre slanja ),zatim moguca carina i moguce da roba stigne u vise paketa ,jel to dozvoljeno ili ne ?

a da ne govorim o lokaciji prodavca Beograd Vracar United states :)

http://www.limundo.com/kupovina/Racunari...-/47345861
A da ne govorimo sto je cekirano Licno preuzimanje, a u uslovima pise da ne vrsi licno preuzimanje.
Jel tako Li? :D
(04.06.2016 17:21)Vesic1 Piše: [ -> ]A da ne govorimo sto je cekirano Licno preuzimanje, a u uslovima pise da ne vrsi licno preuzimanje.
Jel tako Li? :D

pa mogao sam da napisem knjigu od 100 strana koja su sve pravila prekrsena a clan sve pozitivne ima znaci sve moze :D
Pa mogao si, ali sta ako je clanica u pitanju, a ti je ovde javno kritikujes? :PP
(04.06.2016 17:31)Vesic1 Piše: [ -> ]Pa mogao si, ali sta ako je clanica u pitanju, a ti je ovde javno kritikujes? :PP

e to je drugo ako postoji i najmanja moguca sansa da padne ljubljenje okrenem glavu na drugu stranu kad su pravila u pitanju :D

ali ovo stvarno je za nepoverovati ali ne kazem da mozda clan nije posten ali nema veze sa pravilima :D


http://www.limundo.com/kupovina/Racunari...-/47345861
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48