Limundo Cafe

Puna Verzija: Kako se snalazite sa pakovanjem ... BOX
Ovo je svedena verzija Limundo Cafe-a. Ovde se nalazi Limundo Cafe pun boja, lepote i radosti.
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Garderobu stavim uvek u jednu cistu kesu, zavisi kakvu imam, u principu nova kesa iz Maxija mi posluzi Wink , a najradije saljem u neutralnim kesama Smile tj. na kojima ne pise nista, i zatim u postexpress kesu.
Sto se tice lomljivih stvari bas pazljivo pakujem, i ispunim kutiju kesama, papirom, pucketavom folijom, stiroporom, sta imam u tom trenutku, i obavezno na kutiji napisem debelim flomasterom Lomljivo.
Ja garderobu stavljam samo u Post ekspres kesu, mislim da je to dovoljno. Niko se do sad nije bunio.
Označavanje pošiljki ... izvor: http://potrosackisavetnik.com/oznacavanje-posiljki/

[Slika: 2mcvvh2.png]
Ovo je korisna informacija. Sada znam šta bi trebalo u nekim slučajevima da odštampam. Mada, nije mi jasno u kojim situacijama će biti upotrebljene neke od tih oznaka . "Držati na suvom" i nadam se "limit nosivosti" se valjda ne odnosi na robu koja se transportuje preko PE jer bi to trebalo da se podrazumeva.
(05.03.2015 14:40)the_quince Piše: [ -> ]Ja garderobu stavljam samo u Post ekspres kesu, mislim da je to dovoljno. Niko se do sad nije bunio.

Hm, ja sam skoro jaknu stavio u dve kese pa izlepio selotejpom pa u Post ekspres kesu. Mene zanima od kud ti Post ekspres kesa? Doneseš jaknu ili pantalone na šalter pošte ili kako već?
Tražiš u pošti, ili od kurira koji dođe po predmet.
Kod mene ne dolaze, moram ja u poštu.
@mixcomo
Trazi u PE da ti daju kese, meni svake nedelje daju celo pakovanje. Besplatne su.
Hvala the_quince.
Ja te kese kad zatrazim u posti da upakuje na licu mesta, gleda me bledo, sta bi bilo da zatrazim za poneti
(13.03.2015 23:30)fox_87 Piše: [ -> ]Ja te kese kad zatrazim u posti da upakuje na licu mesta, gleda me bledo, sta bi bilo da zatrazim za poneti


Nazovi postexpres i reci im da su ti problem kese i pakovanja (njihove koverte) i da ti pošalju po kuriru jer time olakšavaš i posao i samim kuririma i šalterušama na ptt. U Bečeju ladno uvek daju hrpu kesa, koverti, onih papira za ispisivanje, Bogte, pa njima je lakše tako...
Ja obilazim kontejnere i kupim karton.
Skoro me jedan cuvar ispred zaustavio i kaze:
Eee, pa ne moze vise, ja te pustio malo, a ti oces sve.
To se prodaje!

(mislim u sebi, verovatnije stavljas sebi u dzep)
Vidis, meni glupo da cimam kurira da radi svoj posao, nego odem do poste pa imam posla sa redovima, prenzionerima, salterusama, manjkom ambalaze, nisam ja normalan definitivno
(13.03.2015 23:53)fox_87 Piše: [ -> ]Vidis, meni glupo da cimam kurira da radi svoj posao, nego odem do poste pa imam posla sa redovima, prenzionerima, salterusama, manjkom ambalaze, nisam ja normalan definitivno


Mi iz Bečeja imamo tu jednu jedinu glavnu poštu i da nas vidiš ko postrojene, sa nama Limundovcima je ovima na šalteru najlakše. Sve je jasno ko dan, sve upakovano, ispričamo se mi kolegijalno međusobno, svi nam paketići po PS. , a i to velikom zaslugom poštanskih službenika i kurira koji nam daju sve. Nema velikih zadržavanja, ali logično je da se tu nađemo u poslednji čas jer ono kroz jutro ko uplati njemu šalješ taj dan tako da jesmo gomila na šalteru oko pola 4 popodne. Ali, tačno se zna da smo mi Limundovci.

Jedino ti bude krivo kad vidiš da kolega šalje 15 paketića, a ti bedna dva LOL
(13.03.2015 23:51)ljubisa.va Piše: [ -> ]Ja obilazim kontejnere i kupim karton.
Skoro me jedan cuvar ispred zaustavio i kaze:
Eee, pa ne moze vise, ja te pustio malo, a ti oces sve.
To se prodaje!

(mislim u sebi, verovatnije stavljas sebi u dzep)

Stoji to da se prodaje ali ne prodaju svi. Nađeš neku privatnu prodavnicu u blizini i dogovoriš sa njima. Njima dobro jer ih komunalci ne napadaju jer bacaju karton u kontejner a tebi dobro jer ne moraš da šetaš. Još bolje ako je prodavnica igračaka oni imaju kutije od baš dobrog čvrstog kartona.
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10