Limundo Cafe

Puna Verzija: Kako se snalazite sa pakovanjem ... BOX
Ovo je svedena verzija Limundo Cafe-a. Ovde se nalazi Limundo Cafe pun boja, lepote i radosti.
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Pakujem sa posebnom pažnjom, a primala sam bljak. Kada sledeći put poštar donese neugledan smotuljak, neću preuzeti pošiljku, po cenu negativne, mada ja platim unapred, i onda ću vratiti paket, pa neka i puknem za tu lovu, ali delim negativnu.

BitterLemon

Купцима увек гарантујем да ће предмет стићи читав до њих, јер пуно пажње посвећујем паковању. Када је предмет осетљив иде у две кутије, у једну запакован и обезбеђен а онда у другу окружен новинама због амортизације удараца. Никад не омане. Наравно ако шаљете Пост експресом, ако шаљете АКС-ом, па они би и камен поломили.
Bio sam fin mesec-dva i ko da se nisam svadjao sa L.T

Aukcija
Od
Limundo (0)
Poslato
12. Avg. 2015 05:25

Čestitamo,

Dobili ste 100 jedinstvenih pozitivnih ocena, odnosno ostvarili 100
uspešnih saradnji.
To je veliki uspeh, stekli ste poverenje 100 članova i pokazali da ste
pouzdan i dobar Limundovac.

Drago nam je da vas obavestimo da je vaš status promenjen na
prethodni.

LimundoGrad zajednica svakodnevno raste i ponosni smo što ste deo nje.
Želimo vam još mnogo uspešnih saradnji i dobrih ocena.
Tu smo za vas, da vas podržimo na putu do sledećih 100 ocena.

Srdačan pozdrav,
Tim LimundoGrada
Eeee, šta ljubav učini od čoveka ... Bio si na dobrom putu da postaneš glavni negativac prvo ovde pa onda u Holivudu a sada si samo ... fiiiin Smile Ujedno, isuviše razmišljajući o nekom, si i promašio temu, osim ako taj mejl nisi nekako specijalno spakovao u Box ? Smile

BitterLemon

Добио је и женску из ЛТ и скидање нивоа опомене, па то је бољи бокс него МТС што има. Smile
LOL Leko samo napred
Stvarno se mnogo trudim oko pakovanja. Nedavno u kafani dobih savet od ljubazne devojcice: ''A sto ne koristis ambalazu od jaja''? Stvarno, dobro pitanje. Zasto ne koristim ambalazu od jaja?
Pa kao... neprijatno mi je... mislim, to je ambalaza od jaja.LOL

Argumenti:


- Lagana (za one kupce koji se zale da je puno zastitnog materijala i misle da je to povecalo postarinu)
- Odlicno amortizuje
- Besplatna

Nije da mi nije palo na pamet i ranije, al sve me nesto sramota da to stavim u kutiju kad pakujem.   Hihi

U kutiju guzvane novine pa ovo za jaja, pa opet novine, pa proizvod u kutiji, i odozgo opet sloj novina i ambalaze za jaja. Smile

Ne mislim da sam ovim otkrila rupu na saksiji, a ni toplu vodu, ali mozda je nekome kao i meni bilo ''glupo'' da pakuje ovako.

Ne stidite se! Pravda za jaja! Mislim, za pakovanje u karton od jaja.. Smile

[Slika: cb5932fcd7a14c28748407ebf71770e4.jpg]

BitterLemon

Редовно користим амбалажу од јаја за паковање, као и друге амбалаже. Ако се неко нађе увређеним може следећи пут да се отвори за 450 динара и цео пакет ћу 10 пута обмотати пуцкетавом фолијом.
Кад шаљем нешто баш осетљиво користим се опробаним новинама, које су најбоља амортизација која постоји, мекане су и не могу да оштете предмет и уједно одлично амортизују ударце.
Једном сам користио пур пену, јер је предмет био врло осетљив - обмотао сам га стреч фолијом и ставио на половину картон, излио сам пур пену преко ноћи, дорадио је ујутру и послао. Не исплати се за јефтине предмете али да за скупље. А исто је лагана и не додаје пуно тежини. Правио сам некад и позадине на акваријуму од пур пене, ако радите са њом обавезно рукавице, јер можете да се улепите горе него са лепком. Smile
Interesantna ideja. Misliš da je pur pena bolja izolacija od stiropora ? Koliko debeo sloj si stavljao ?
Odlicna ideja za pur penu!

Stiropor koristim kad ga imam. Imala sam i one podloge za laminat, al potrosi se sve. Razmisljam da mozda kupim, ali ne znam koliko mi je isplativo da kupujem materijal za pakovanje.

U zadnje vreme slabije uspevam doci do besplatne pucketave folije, a ranije sam je imala bas cesto. Kriza Hihi

BitterLemon

(12.10.2015 19:55)blistok Piše: [ -> ]Interesantna ideja. Misliš da je pur pena bolja izolacija od stiropora ? Koliko debeo sloj si stavljao ?

Одокативно, он после нарасте и попуни празнину, тамо где сам заказао сам убацио новину. Стиропор је крут и правилног облика а пур пена се прилагоди облику предмета. Једино што мораш да водиш рачуна да не уђе у предмет, због тога се он прво заштити стреч фолијом а у веће шупљине убациш и новине.
Од пур пене можеш да правиш и украсе, или маске којима желиш да сакријеш неку неправилност, на пример на зиду, врло захвалан материјал који се лако обликује. Једина мана је што кад се улепиш од њега улепио си се, обавезно стара гардероба, јер не може да се опере са гардеробе.

Да додам и то да сам за паковање користио пур пене са истеклим роком трајања. Набавио сам их бесплатно био, дао ми је човек који је радио зграду, па кад је завршио вукло му се по гаражи. Није она скупа, али јесте ако ти не плаћају паковање.
Kod mene je pakovanje uvek besplatno, ali i ja sve cime pakujem ne kupujem.

Jedino kad bi se javio neko sto kazes sa zahtevom da mu obmotam predmet 20x novom pucketavom folijom u vrednosti od 500 din. , ali to se nije desilo do sad.

BitterLemon

Једном ми се жалио купац коме сам упаковао предмет и заштитио новинама, каже човек има да се купи кутија у пошти и пуцкетава фолија у Метроу. Јесам се изнервирао, али нисам одговорио пошто сам журио на утакмицу, кад сам се вратио био сам срећан јер смо победили и одговорио сам сталожено, објаснио да је новина најбоља за амортизовање удараца и да не кошта ништа, док та кутија о којој је причао у пошти кошта 170 динара а пуцкетава фолија за величину тог предмета још толико, те да ја нисам произвођач и да ми паковање није укалкулисано у цену, већ се трудим да прођем што јефтиније а да купац не испашта. И он је после спустио лопту и признао грешку и чак је тражио пар савета јер и он планира неку продају, па сам му објашњавао форе како и шта све може да користи и да га ништа не кошта. Куповао је још од мене, после је и продавао, и био је суспендован касније иако није имао негативних, вероватно је подизао цену сам себи - е то га нисам ја научио. Smile
Što se korneta tiče oni se bolje iskoriste za zvučnu izolaciju.

BitterLemon

(12.10.2015 20:35)smuk88 Piše: [ -> ]Što se korneta tiče oni se bolje iskoriste za zvučnu izolaciju.

Користили су их некад за музичке студије, видим да у последње време све више користе камену вуну, није скупа а лако се инсталира.
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10