Sta mislite o izboru za Miss i Mister LimundoGrada jel vidim da u kategoriji Garderoba ima zgodnih ( za dame clanova ) clanica ?
super ideja, a sad postavi slike prvih deset pa da glasamo :)
(17.12.2014 19:17)BitterLemon Piše: [ -> ]Против сам свега што није на добровољној бази.
pa ljudi su se slikali i postavili aukcije dobrovoljno , uglavnom se na slikama nevidi lice ,zasto da ne pa valjda bi svako voleo da bude Miss ili Mister barem ko ima mogucnosti za to...
svaka slika na kupindu je javna :)
(17.12.2014 19:25)BitterLemon Piše: [ -> ]....какво дупе и сисе имају.
:rolf:
ok neko je protiv neko za ,zato sam i pokrenuo diskusiju , ja da imam potencijala za mistera sigurno bi se prijavio ili bi mi prijalo da neko drugi to primeti...
lepota je u ocima posmatraca
e da Limundo ponudi vaucer od 5000 ili vise (a mozda i manje ) dinara mislim da bi se clanovi polomili da se slikaju u svojim predmetima koje prodaju...
(17.12.2014 19:37)ljubisa.va Piše: [ -> ]lepota je u ocima posmatraca
tako je ljubisa ,eto i ja sam se slikao na kupindu (bez glave) pa neka komentarisu do mile volje jedno je sigurno nisam za mistera zbog kilaze a mozda se nekim damama i svidjam :kafa: ...
znas sta je problem sa ovim avatarima>
steknem sliku o nekom na sasvim drugi nacin...
tako recimo Bittera zamisljam kao pesnika koji skuplja inspiraciju setajuci po, mesecinom obasjanoj, sumi...
ne, ne zamisljam, bez brige :)
(17.12.2014 19:49)ljubisa.va Piše: [ -> ]znas sta je problem sa ovim avatarima>
steknem sliku o nekom na sasvim drugi nacin...
tako recimo Bittera zamisljam kao pesnika koji skuplja inspiraciju setajuci po, mesecinom obasjanoj, sumi...
slazem se takav utisak imam i ja na osnovu avatara, a ljubisa mi deluje kao neko ko svira akusticnu gitaru nesto u rock fazonu :)
Zar se nismo dogovorili da smemo da hvalimo, a da ne smemo da kritikujemo druge clanove. :)
U tom slucaju bi komentar ovog tipa (sa sve linkom ka aukciji) bio dozvoljen: "Kakvo dobro dupe ima ova clanica". :thumbsup:
Naravno, salim se malo. I ja sam protiv glasanja, osim u slucaju da clanovi sami daju saglasnost da ucestvuju u izboru.
p.s. Tek sada vidim da se postavljac teme prijavio na konkurs za Mistera. :klanjam se:
(17.12.2014 19:54)BitterLemon Piše: [ -> ]Пази, већ сам се забринуо код оног дела реченице да ме замишљаш. :)
:rolf: :rolf: :rolf:
(17.12.2014 20:14)gibica Piše: [ -> ]p.s. Tek sada vidim da se postavljac teme prijavio na konkurs za Mistera. :klanjam se:
Ako bude jedini kanditat, mozda i postane Mister.