Limundo Cafe

Puna Verzija: Vikend besplatnog postavljanja aukcija na Limundu
Ovo je svedena verzija Limundo Cafe-a. Ovde se nalazi Limundo Cafe pun boja, lepote i radosti.
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Da li se zna kada ce opet biti besplatno postavljanje??
(17.01.2015 12:51)BitterLemon Piše: [ -> ]У праву је the_quince, два до три пута годишње.
Izvini Gorki, ali sta 2 do 3 puta godisnje??? Pravi se lud

BitterLemon

[Slika: theforeigner.jpg]
Spojene teme "Da li ste aukcijski smisleni na akciji?" i "Vikend besplatnog postavljanja aukcija na Limundu".
Ajde opet, vreme je...evo i ovi što ne vole Vikend besplatnog postavljanja aukcija, rekoše da 2 ili 3 puta godišnje može. Prošli put je bio za novu godinu, evo sada bi mogao da bude taj drugi put,leto je i nema puno posla,pravi tajming.   Limundo_smajli
slazem se..
(19.06.2015 10:35)kristiola Piše: [ -> ]slazem se..

Yeeee! Poljubac   To je već skoro 20% trenutno aktivnih članova foruma.

Pored toga što nismo jednoglasni što se ovog tiče, čitao sam ponovo poslednji blog o vikendu besplatne postavke i našao zanimljivu rečenicu,zašto se ovo ne dešava češće, kaže limundo:

"Mi imamo približno iste ili čak manje prihode od provizije, kada se sve sabere i oduzme."

Al pošto će broj pokretanja aukcija da se smanjuje,makar još neki mesec, mislim da ovo više neće da važi.

Ovo je jedina stvar, koja oživi puls sajta, a skroz je besplatna.

BitterLemon

Не знам да ли неко од њих оде повремено на Купујем продајем, да упореди понуду у најатрактивнијим категоријама тамо и овде, као и цене тамо и овде. Нисам сигуран да се осећају пријатно када виде стање тамо. Људи не воле да плаћају покретање аукција из простог разлога јер не желе да имају трошкове са неизвесном зарадом. Знам и оне који отварају нов налог за сваку продају на Лимунду, ето повећавају број налога којима се Лимундо хвали али не плате једну једину провизију никада.
Мислим да би требало оживети Лимундо, купаца све мање на њему(ако не рачунамо оне што купују од самих себе) и једини начин да се поново појаве је да понуда буде макар иста као на КП.
Mislim da smo zasluzili neku stimulaciju.
I dalje govorim o aukcijama Wink
(19.06.2015 15:53)kristiola Piše: [ -> ]Mislim da smo zasluzili neku stimulaciju.
I dalje govorim o aukcijama Wink

Hmm Hmm Hmm

Aj kad kažeš.
Ja mislim da je vreme.A i to besplatno postavljanje,oni na vise od 80000 postavljenih aukcija tada uzimaju proviziju na prodat predmet.Tako da smo i mi i oni u plusu. Smile
Nikome ne smeta sto se nakupi na tone aukcija svega i svacega? Sto sajt krene da baguje, pa ne moze da se povrati?
ionako ima svega i svacega van pravila i logike, i cak i ako prijavis nece da zatvore.
tj. ponesto zatvore, ponesto ne...

BitterLemon

(19.06.2015 19:25)Vesic1 Piše: [ -> ]Nikome ne smeta sto se nakupi na tone aukcija svega i svacega? Sto sajt krene da baguje, pa ne moze da se povrati?

Мени смета баговање али ми више смета овај бунар од понуде.
(19.06.2015 19:25)Vesic1 Piše: [ -> ]Nikome ne smeta sto se nakupi na tone aukcija svega i svacega? Sto sajt krene da baguje, pa ne moze da se povrati?

A nisu baš to tako veliki bagovi, sačekaš par minuta i proradi. Sajt je pun najviše 12 dana, i manje od toga, jer većina vrti 7 dana aukcije,što mu dođe negde  6% vremena godišnje. A sad u junu, će biti i manje zakrčen nego u decembru Smile

Nisam baš često kupac na Limundu, ali da jesam verovatno bi mi više prijao veliki izbor svačega,nego sadašnji mali izbor ničega.Čak se i to može rešiti, samo da se usitne najveće kategorije i nikad neće biti toliko gužva.

Izbegavam da javno degradiram sajt, govoreći o njihovoj glavnoj konkurenciji (mogu privatno) al eto Bitterlemon stalno baca neke podatke, i ne verujem da laže. Neke stvari mogu da se izmere samo kada si sa ove strane. Pravi se lud

Ajde bar dva puta u godini, dajte nam nešto. Kao da su svi napori Limunda,posebno u zadnje vreme, usmereni da iscede ovo što je ovde ostalo a ne da vrate ono što je tamo otišlo. Svaki dobar šahista, zna kad treba da žrtvuje topa ili kraljicu da bi pobedio u partiji. Sad je taj trenutak.
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14