Limundo Cafe

Puna Verzija: Vikend besplatnog postavljanja aukcija na Limundu
Ovo je svedena verzija Limundo Cafe-a. Ovde se nalazi Limundo Cafe pun boja, lepote i radosti.
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Lepe vesti!

Akcija besplatnog postavljanja aukcija počinje
u petak 12. decembra u 12h (podne) i traje 3 dana,
do ponedeljka 15. decembra u 12h (podne)

To znači da ćete u tom periodu moći da postavite aukciju na Limundu sa bilo kojom početnom cenom i u bilo kojoj kategoriji, a provizija za pokretanje aukcije neće biti naplaćena. Provizija za završetak, dodatne slike i promo opcije se naplaćuje.

Bliže nam se praznici, vreme je darivanja i odmora.
Spremite se za predstojeći uzbudljiv vikend, a u ovoj temi ćemo onda deliti utiske kako je prošao i šta vam je doneo besplatan vikend  :)
Želimo vam uspešne aukcije i lepu zaradu!
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
IIIJAAAAOOOO! Biće katastrofa!  :lol:
Lepo, lepo.
Da li je to već podešeno - može li već sad da se postavi "tempirana" aukcija da počinje u tom periodu? Odnosno da li će aukcije koje su neprodate, a automatski se ponavljaju sa početkom u tom periodu takođe biti besplatno postavljene?
:ziveli: pozdravljam akciju :ziveli:
Vikend šuma! :p
@ serjoza
Možete odmah krenuti sa unosom samo označite da aukcije krenu u vreme kada se provizija za pokretanje neće naplaćivati. Znači sve aukcije koje počinju u tom periodu će biti oslobođenje naplate provizije za pokretanje.
(10.12.2014 16:02)Dudadunja Piše: [ -> ]@ serjoza
Možete odmah krenuti sa unosom samo označite da aukcije krenu u vreme kada se provizija za pokretanje neće naplaćivati. Znači sve aukcije koje počinju u tom periodu će biti oslobođenje naplate provizije za pokretanje.

Samo da preciziramo, da li se to odnosi i na aukcije koje su istekle i zelim da ih pokrenem ponovo, ali tempiram da se ponovo pokrenu za vikend?

Hvala
Sve aukcije koje imaju vreme početka između 12.12. u 12h i 15.12.u u 12h biće oslobođene provizije za pokretanje.
Bas super, sad cu moci dosta predmeta sa kupinda staviti na limundo sto mi dugo stoje, po manjoj jedinstvenoj ceni pa ako bude vise zainteresovanih neka se nadmecu :). Imao sam dosta pitanja od nekih clanova da spustam cenu za neke predmete, e ovo ce im biti dobra prilika da ucestvuju na licitaciji i kupe ono sta su hteli jeftinije. :)
Ja moram nešto da pitam, nadam se da je ovo pravo mesto za to. Ako se predmet ne proda na Limundu, da li Limundo naplaćuje proviziju i na neprodat predmet?
Provizija za završetak aukcije se naplaćuje samo ako se aukcija uspešno završi (sa ponudama) . Više o tome u Cenovniku http://www.limundo.com/Pomoc/Cenovnik/1873
(10.12.2014 17:47)Dudadunja Piše: [ -> ]Sve aukcije koje imaju vreme početka između 12.12. u 12h i 15.12.u u 12h biće oslobođene provizije za pokretanje.

Ja sad opet moram da pitam. Čak i iako pri pokretanju (malopre probao i preko Limunda i preko listera) stoji uobičajeno upozorenje da će pokretanje biti naplaćeno toliko i toliko, kao i inače? Govorim o "klot" aukciji, samo tri slike, nikakve promo opcije, asamo je cena viša od 199 recimo i počinje u navedenom periodu.?
Neće biti naplaćeno. Bitno je da krene sutra posle 12h
Fala lepo.
Znaci vec sada mogu da se postavljaju aukcije sa vremenom pocetka 12.12.2014 od 12h,i nece biti naplaceno pokretanje?
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14