Limundo Cafe

Puna Verzija: Predlozi za nove kategorije na Limundu
Ovo je svedena verzija Limundo Cafe-a. Ovde se nalazi Limundo Cafe pun boja, lepote i radosti.
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Ovde ćemo pisati koje nove kategorije nedostaju na Limundu Smile
Za bebe i decu/aksesoari. To bi bila kategorija gde možemo postaviti napr. portikle, naočare za sunce, ruksake za vrtić... Ima dosta predmeta za decu koji su u dosta širokoj upotrebi da bi bili pod "ostalo".
Hvala na predlogu! U ovom trenutku nema dovoljno aukcija da bi se otvorila posebna potkategorija - ima svega nekoliko aukcija sa šnalicama, rajfovima, naočarima. Što se tiče portiklica, njih možete staviti u potpotkategoriju Za bebe i decu > Bebi odeća i obuća > Kapice i portiklice.
Ja se onda najstrašnije izvinjavam, sve ovo je trebalo da se odnosi na Kupindo. Mislila sam da su kategorije iste na oba sajta... Na Kupindu nema te kategorije.
Nema problema :-)
Vidim da ste već stavili predlog u istu temu na Kupindu.
Akcesoari-torbe-za decu
Akcesoari-torbe-putne
Predlog #1

Ne znam gde bi bilo najadekvatnije
(mozda pod Kolekcionarstvo > Antikviteti > Iskopine/Antika ili nesto tako)
da se napravi nova (pod)kategorija za predmete tipa
rimski prsten, keltska ogrlica, neolitska figura, rimska olovna ikona i sl.

Pošto se sada ti predmeti mogu naći u nekoliko kategorija i podkategorija i teško je pretražiti sve, tj. zahveta dosta više vremena, a verujem da bi i prodavcima dosta pomoglo da svrstaju svoje predmete u namensku kategoriju.

Predlog #2

tiče se i Kupinda, tj. mogao bi da se primeni i tamo,
vezano za kategoriju Muzika i filmovi > Muzika
pa recimo, nakon toga da li ste ušli u CD, Ploče ili Kasete
da se dodaju podkategorije sa žanrovima tipa
rok, pank, fank, folk...
@1etrarkia, predlog #2 mi se sviđa, ali mislim da bi bilo preterano deliti baš na takve žanrove, jer mnogo je izvođača koji koketiraju sa više žanrova pa bi to bila komplikovana klasifikacija... Ali podela na recimo narodnu, zabavnu, domaću, stranu, klasičnu muziku bi bila sasvim ok... Što prostije to bolje Smile
@1etrarkia
U Kolekcionarstvo > Antikviteti imamo podelu na Figure, Posuđe, Lampe i Ostalo. Razmišljali smo da uvedemo i Nakit, ali u ovom trenutku nema dovoljno predmeta za posebnu potpotkategoriju. Ukoliko ponuda bude veća, imaćemo tako nešto u planu.
@ Sergioking
Hvala na predlogu! Trenutno na Limundu nemamo dovoljan broj aukcija za novu potkategoriju (ima svega 10-ak aukcija).
@Dudadunja – OK, hvala. Nekako mi nedostaje kategorija gde bi bili smešteni samo antički objekti, tj. sve što ne spada pod numizmatiku... mada možda je ovo specifičan zahtev samo...

@BooMKidZ – Može i tako nešto.
Bilo bi dobro da na Limundu ubacite podkategoriju "Djubriva" u kategoriji "Dvoriste i basta"

Ako vec postoji kategorija za raznorazne semenke povrca,cveca,vocne sadnice ,onda bi bilo logicno da ubacite i kategoriju sa djubrivom koje ce takodje sluziti za prihranu voca i povrca... Smile

BitterLemon

[Slika: theforeigner.jpg]
@ apostoll76
Hvala na predlogu!
Ako ukucate u pretragu "djubrivo" kao rezultat se prikazuju samo 3 aukcije tako da za sada nećemo otvarati posebnu potpotkategoriju.
@ BitterLemon
Hvala na sugestiji!
Imamo posebnu temu za predloge za kategorije na Kupindu pa slobodno možete staviti predlog tamo http://cafe.limundo.com/thread-30.html
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12