Limundo Cafe

Puna Verzija: "Najpovoljnije" umesto "najnovije" aukcije??
Ovo je svedena verzija Limundo Cafe-a. Ovde se nalazi Limundo Cafe pun boja, lepote i radosti.
Stranica: 1 2
Sada vidim da vise nije moguce pregledati najnovije aukcije jer je pod stavkom Filtriraj aukcije umesto opcije za cekiranje "najnovije" sada stavljena opcija "najpovoljnije". Sta to "najpovoljnije" treba da znaci? Zasto je izbacena opcija najnovije aukcije?
(23.01.2015 01:44)acgreen Piše: [ -> ]Sada vidim da vise nije moguce pregledati najnovije aukcije jer je pod stavkom Filtriraj aukcije umesto opcije za cekiranje "najnovije" sada stavljena opcija "najpovoljnije". Sta to "najpovoljnije" treba da znaci? Zasto je izbacena opcija najnovije aukcije?

Nije izbačena nego nisi video gore desno padajući meni "Sortiraj po" i tu izabereš "Početku najskorije" i Bog te veselio.
Filter koji je postojao ranije, nažalost, nije radio kako bi trebalo. Stoga smo načili izmenu i napravili opciju sortiranju aukcija "Po: početku najskorije"
Ovaj filter se nalazi u svakoj kategoriji sa gornje desne strane, iznad liste aukcija.
OK, dosla sam i ja da se bunim zbog ukidanja "najnovijeg", pa vidim da je vec neko pokrenuo. Snaci cu se valjda i ovako, mada je koliko se secam "okretanje" pretrazivanja postojalo i ranije. Samo uzgred da primetim, za mene filter "najpovoljnije" nema apsolutno nikakvog smisla. "Povoljno" je stvar vrlo slozene procene koje ovde nema, vec samo listate najjeftinije. To moze da se dobije i limitiranjem cene (ako niste i to ukinuli). Kad sam vec tu, nedostaje mi i donji limit cene, koji ste ukinuli odavno :-( Mada, kad sam videla kakvi sve predlozi stizu vidim da vam nije lako. Puno pozdrava. P.S. I meni je neobicno da sam "novajlija". Mozda to ipak preformulisete :-)
Nekoliko dana kasnije: Ipak mi nedostaju "najnovije aukcije". Taj filter mi je listao one koje su skoro postavljene. Iduci unazad vidim one koje poslednje isticu. Veeelika razlika :-(
Filter najnovije nije ni radio kako treba tačnije ne ono što ste očekivali od njega. Davao je neke rezultate - ali ne one koje je trebao. Zato je ukinut.

Hajde da vidimio šta vi očekujete od filtera za najnovije aukcije tj. koje vaše potrebe treba da reši (u Limundo sistemu)
Potrebno je da ima filter za aukcije koje krecu od 10 dinara i poseban filter za aukcije koje su postavljene danas

1.Aukcije sa pocetnom cenom od 10 dinara
2.Aukcije postavljene danas

Pozdrav
Vraćen je filter "Najnovije" aukcije Wink

BitterLemon

[Slika: theforeigner.jpg]
Kako vam promače Telefoniranje
Da, ubačen je novi filter umesto ovog, ali smo ipak danas vratili jer su članovi tražili.

BitterLemon

[Slika: theforeigner.jpg]
(26.01.2015 13:09)neponovljiva Piše: [ -> ]Hajde da vidimio šta vi očekujete od filtera za najnovije aukcije tj. koje vaše potrebe treba da reši (u Limundo sistemu)

"Najnovije" mi daje pregled aukcija koje su poslednje postavljene, to obavezno prelistam da mi slucajno ne promakne predmet mog zivota jer ga nisam videla na vreme - ili ga nisam videla uopste, buduci da cesto bas nemam vremena da "sedim" na Limundu. "Najnovije" daje aukcije koje isticu za dva do devet dana (retko se sta postavlja na krace od dva dana), pa imam vremena da razmislim o tome da li mi nesto treba ili ne, ili ako me ocara, a ne treba mi, sta cu prodati/baciti/teslimiti da bih oslobodila mesto za novo, ili gde cu ga skloniti/sakriti od familije kojoj je mog limundovanja preko glave:-)) Dogadjalo mi se i da mi nesto zatreba, pa se setim da sam bas to videla na Limundu i uspem da ga "ulovim".
Jos jedna prednost koriscenja tog filtera jeste u tome da se liste mnogo manje pomeraju i tumbaju (zbog stalnog isticanja aukcija), sto mi se redovno dogadja sa obicnim listanjem tako da izgubim zivce posle nekoliko strana.
Nadam se da sam pomogla, i mene zanima zasto se drugim Limundovcima dopada taj filter :-))

Jao, izvinite, zaboravila sam HVALA Skace od srece

(26.01.2015 13:14)duxsilni Piše: [ -> ]Potrebno je da ima filter za aukcije koje krecu od 10 dinara i poseban filter za aukcije koje su postavljene danas

1.Aukcije sa pocetnom cenom od 10 dinara
2.Aukcije postavljene danas

Pozdrav

Izvinite, jedno pitanje, za sta koristite stavku 1? Cemu uopste sluze aukcije od 10 dinara osim kada se prodaju predmeti koji vrede 20-50? Stvarno pitam, nije mi jasno :-)
Ja ponekada jedino preko tog filtera pronađem svoj novopostavljeni predmet,,,
Treba mi pojasnjenje filtera "najnovije" aukcije, da li se to odnosi na

- period pocevsi od 00:00 za taj dan
- 24h unazad od trenutka mog upita
- svi novi predmeti od mog proslog logovanja
- ili nesto cetvrto ?
(15.11.2017 19:39)fox_87 Piše: [ -> ]Treba mi pojasnjenje filtera "najnovije" aukcije, da li se to odnosi na

- period pocevsi od 00:00 za taj dan
- 24h unazad od trenutka mog upita
- svi novi predmeti od mog proslog logovanja
- ili nesto cetvrto ?

postoje nove i najnovije aukcije Smile

Najnovijih kod mene ima 572 strane što je oko 17160 aukcija ( kontam da je 3 dana unazad )

a Novih ima 1418 strana što je oko 42540 aukcija ( kontam da su sve aukcije u zadnjih 10 dana )

to je moje mišljelje a možda grešim Smile
Stranica: 1 2