Limundo Cafe

Puna Verzija: Single Sign On Limundo Kupindo Cafe
Ovo je svedena verzija Limundo Cafe-a. Ovde se nalazi Limundo Cafe pun boja, lepote i radosti.
Opet ideja, koja i nije ideja već samo implementacija nečeg što postoji odavno... SSO na sve tri Limundo lokacije odjednom...

Koliko puta vam se dogodilo da se prijavite na Limundo, a onda kažete, hej, ček da vidim one moje predmete na Kupindu. I onda se ponovo prijavljujete na Kupindo............. sa predmetima je sve ok, ček samo još da postavim odgovor na forumu (Cafeu)........... i onda se prijavljujete na forum...

Single Sign On (SSO): http://en.wikipedia.org/wiki/Single_sign-on

Danas: Prijavim se na Limundu -> automatski sam prijavljen na Kupindu i na Cafeu.
Sutra: Prijavim se na Kupindu -> automatski sam prijavljen na Limundo i na Cafe.
Za dve nedelje: Prijavim se na Cafeu -> automatski sam prijavljen i na Kupindu i na Limundu.
Podržavam predlogSmile
Meni to nije prob, prelazim preko "moj Limundo/Kupindo". A kafe mi je stalno otvoren, osim kad ocistim cache.
PROTIV! Decidirano protiv. Ovo sranje od opcije Guglu nikda neću oprostiti. Osim ako se ne dozvoli da se ova opcija može isključiti - onda nemam ništa protiv - koga veseli neka koristi.
Za Limundo/Kupindo i obrnuto ako znaš kako da uđeš sa jednog na drugi - automatski si logovan. Neću bre da me poslovni saradnici nalaze u kafani.  LOL
A i biće veliki problem za kolege koje vole da se kriju u kafeo.  :rolf:
(05.03.2015 18:45)serjoza Piše: [ -> ]...
Neću bre da me poslovni saradnici nalaze u kafani.  LOL
LOL LOL LOL
Hajde ti serjoza onda napravi i postavi jedan tutorijal "Kako preći sa Limunda na Kupindo a da ostaneš ulogovan" pa podeli sa nama neukima na Cafeu, a može i na Instructables.. Biće to je lakše nego da se napravi SSO?
Ako vam smeta za Cafe, neka bude onda barem za Limundo/Kupindo.
Nije da je meni problem da kliknem Login, nego eto, nakon nekoliko godina se nagomilalo toliko da se otvori tema.
(05.03.2015 19:32)acamilicko Piše: [ -> ]Hajde ti serjoza onda napravi i postavi jedan tutorijal "Kako preći sa Limunda na Kupindo a da ostaneš ulogovan" pa podeli sa nama neukima na Cafeu, a može i na Instructables.. Biće to je lakše nego da se napravi SSO?
Ako vam smeta za Cafe, neka bude onda barem za Limundo/Kupindo.
Nije da je meni problem da kliknem Login, nego eto, nakon nekoliko godina se nagomilalo toliko da se otvori tema.

Vidi, nemam ja ništa protiv da se to uvede, ali samo ako ja mogu da to NE koristim odnosno da isklučim.
Evo, jednostavno je. Kad si ulogovan na Limundu, a (još) nisi na Kupindu imaš sa leve strane ljubičaste linkove skroz dole "Prodajem", "Kupujem" i "Poruke". Bilo šta da klikneš ući ćeš na Kupindo ulogovan. Isto važi i ako klikneš skroz dole desno na strani "Kupindo". Slično važi i kad si ulogovan na Kupindu, a (još) nisi na Limundu. Smile
Hvala serjoza. Našao sam danas nakon tvog pisanja i drugi način, a to su linkovi u footeru "Moj Limundo", odnosno "Moj Kupindo".
Svakako, mislim da bi "svičevanje" Limunda i Kupinda korisniku trebalo da bude za nijansu jednostavnije i preglednije.....
(05.03.2015 22:27)acamilicko Piše: [ -> ]Hvala serjoza. Našao sam danas nakon tvog pisanja i drugi način, a to su linkovi u footeru "Moj Limundo", odnosno "Moj Kupindo".
Svakako, mislim da bi "svičevanje" Limunda i Kupinda korisniku trebalo da bude za nijansu jednostavnije i preglednije.....
Pa to je Serjoza i rekao.
Pa nije.

(05.03.2015 19:38)serjoza Piše: [ -> ]imaš sa leve strane ljubičaste linkove skroz dole "Prodajem", "Kupujem" i "Poruke".

(05.03.2015 22:27)acamilicko Piše: [ -> ]linkovi u footeru "Moj Limundo", odnosno "Moj Kupindo"

[Slika: sda.jpg]
(06.03.2015 00:02)acamilicko Piše: [ -> ]Pa nije.(05.03.2015 19:38)serjoza Piše: [ -> ]imaš sa leve strane ljubičaste linkove skroz dole "Prodajem", "Kupujem" i "Poruke".

(05.03.2015 22:27)acamilicko Piše: [ -> ]linkovi u footeru "Moj Limundo", odnosno "Moj Kupindo"

[Slika: sda.jpg]

A, bre, alaj si ti neki zadrt. Ako me citiraš - citiraj kompletno i PROČITAJ ŠTA PIŠE jer Serjoža rekao i "Isto važi i ako klikneš skroz dole desno na strani "KUPINDO"" KUPINDO, NE "MOJ KUPINDO". Ako klikneš na ovo što "Serjoža mislio" - ući ćeš ulogovan, ako klikneš ovo što si ti naznačio NEĆEŠ BITI ULOGOVAN.
Facepalm
Podržavam, odlična ideja!
samo treba da se koristi Cookie sa istim imenom na oba sajta (limundo, kupindo). Ne mislim da je dobra ideja za cafe
A evo i rešenja pre nego što limundo ovo uvede.
Ukoliko ulazite sa Kupinda na Limundo pratite ovaj link https://www.kupindo.com/limundo.php?limu...MojLimundo (dodate ga u bookmarks)
Ukoliko ulazite sa Limundo na Kupindo https://secure.limundo.com/kupindo.php?k...MojKupindo