Limundo Cafe

Puna Verzija: DNO DNA!!!!
Ovo je svedena verzija Limundo Cafe-a. Ovde se nalazi Limundo Cafe pun boja, lepote i radosti.
Stranica: 1 2 3 4
ZNACI 10 DANA SU ME ZAMAJAVALI SA VERIFIKACIJOM ADRESE I NALOGA. DANAS SAM SVE TO ZAVRSILA, I TAMAN POSTAVILA AUKCIJE, KAD ME POZVAO CLAN SA KOJIM IMAM NEKOLIKO SARADNJI I REKAO DA SU SA LIMUNDA ZAMOLILI DA NE LICITIRA NA MOJIM AUKCIJAMA, JER VESTACKI PODIZEM CENE. A U CEMU JE SVRHA MOG NALOGA AKO LIMUNDO TIM UPOZORAVA KUPCE DA NE LICITIRAJU NA MOJIM AUKCIJAMA???? DRUGA NEPRAVILNOST- UPLATILI I PODIGLI NOVAC SA RACUNA MOJE MAJKE GDE PODATKE NISAM DALA JA, VEC SU ISKOPALI IZ PORUKA. ZAR TO NIJE NARUSAVANJE PRIVATNOSTI. AKO STE PITALI ZA ADRESU ILI BROJ RACUNA, A DALA SAM VAM ADRESU, ZASTO STE PROVERAVALI I RACUN BEZ MOG ODOBRENJA??? I KAKO MISLITE DA NORMALNO FUNKCIONISEM AKO ZOVETE LJUDE SAMO ZATO STO SU IZ ISTOG GRADA ILI IMAJU NEKOLIKO SARADNJI SA MNOM DA IH UPOZORAVATEEEE???? OGORCENA SAM!!! NO COMMENT!!!
Nemam komentar.Prepustam LT
tako nesto nisam nikad cula...
Nisam ni ja do danas. Zvala limundo i dobila potvrdu da su upozorili člana, jer misle da imam više naloga. Valjda sam sve naloge limundovaca iz Prokuplja otvorila ja da podižem sama sebi cene.... Da nije smešno, bilo bi žalosno....
Hajde objasni kako su uplatili a podigli pare sa racuna tvoje majke. Stvarno te nisam razumeo.
cudno mi ovo malo,mislim da nebi oni to uradili bas iz cista mira...

mora da je nesto uradjeno mimo pravila...
nena4444, samo objasni ko i kako moze da podigne pare sa tvog, mog, maminog ili bilo cijeg naloga??? Pravi se lud
nejasno mi je to oko dizanja novca s tudjeg racuna
Ni meni nije jasno kako neko može da podigne pare sa tudjeg racuna, pa saljemo samo broj racuna mejlom a ne i cipovanu platnu karticu sa PIN kodom ???????
VERUJTE DA NIJE NI MENI JASNO. Uplaćeno 6.7. 1000 din. Tri dana nakon toga izvršen povraćaj novca. Nemam pojma, obratiću se nekom od nadležnih u vezi ovoga. A tek za pozivanje drugih da ne licitiraju mooje predmete, to je tek teško i za razumeti i za objasniti....
Koliko znam u vezi platnog prometa ako klijent koji je izvrsio uplatu prijavi da je greskom uplatio na pogresan racun kontaktira se vlasnik racuna na koji je legla uplata kako bi odobrio povracaj sredstava. Bez odobrenja vlasnika racuna sve to je daleko komplikovanije.
Kod pravnih lica uz odredjenu dokumentaciju da je doslo do pogresnog unosa broja racuna moze i "automatski "ali i tada banka kontaktira vlasnika racuna.
Ja bih proverila u svojoj banci prvo o cemu se radi.
(14.07.2015 17:48)nena4444 Piše: [ -> ]ZNACI 10 DANA SU ME ZAMAJAVALI SA VERIFIKACIJOM ADRESE I NALOGA. DANAS SAM SVE TO ZAVRSILA, I TAMAN POSTAVILA AUKCIJE, KAD ME POZVAO CLAN SA KOJIM IMAM NEKOLIKO SARADNJI I REKAO DA SU SA LIMUNDA ZAMOLILI DA NE LICITIRA NA MOJIM AUKCIJAMA, JER VESTACKI PODIZEM CENE. A U CEMU JE SVRHA MOG NALOGA AKO LIMUNDO TIM UPOZORAVA KUPCE DA NE LICITIRAJU NA MOJIM AUKCIJAMA???? DRUGA NEPRAVILNOST- UPLATILI I PODIGLI NOVAC SA RACUNA MOJE MAJKE GDE PODATKE NISAM DALA JA, VEC SU ISKOPALI IZ PORUKA. ZAR TO NIJE NARUSAVANJE PRIVATNOSTI. AKO STE PITALI ZA ADRESU ILI BROJ RACUNA, A DALA SAM VAM ADRESU, ZASTO STE PROVERAVALI I RACUN BEZ MOG ODOBRENJA??? I KAKO MISLITE DA NORMALNO FUNKCIONISEM AKO ZOVETE LJUDE SAMO ZATO STO SU IZ ISTOG GRADA ILI IMAJU NEKOLIKO SARADNJI SA MNOM DA IH UPOZORAVATEEEE???? OGORCENA SAM!!! NO COMMENT!!!

Koje je korisničko ime člana koji vas je obavestio da smo ga upozorili da ne licitira kod vas jer veštački dižete cene?
Ovo sa računom ni meni nije jasno šta ste napisali. 
Razumem da je svima to čudno, ali meni je to najmanje bitna stavka. Mnogo mi više smeta ova "hajka" na mene...

Poslaću porukom, da ne bih iznosila javno korisničko ime člana.
(14.07.2015 21:14)nena4444 Piše: [ -> ]Razumem da je svima to čudno, ali meni je to najmanje bitna stavka. Mnogo mi više smeta ova "hajka" na mene...

Da li možete da napišete korisničko ime člana koji vas je zvao?
Bogami da meni sa racuna skinu pare bez moje saglasnosti, pa makar to bilo i 50,00 dinara, a da to nije u okviru tekuceg odrzavanja-nadoknade, provizije ili kamate prvo bi me to interesovalo pa onda sve ostalo.
Ako neko skida srestva sa mog racuna a nije opunomocenik znaci da je kradja identiteta ili podataka a to nije naivno.
Stranica: 1 2 3 4