Limundo Cafe

Puna Verzija: Automatska odjava nakon otvaranja stranice u novom tabu
Ovo je svedena verzija Limundo Cafe-a. Ovde se nalazi Limundo Cafe pun boja, lepote i radosti.
Zdravo svima,

Hteo bih da uputim Limundo tim na jednu jako nezgodnu stvar za nas korisnike.
Aukcije su vezane za vreme pa je nekada svaki sekund vazan.

Ono sta se meni cesto desavalo je da me sajt automatski odjavi ako otvorim link, tj. neku stranicu sa aukcijom u novom tabu u brauzeru.
Ovo sam primetio prvo na svom mobilnom telefonu (Nokia Lumia 1320). Bilo je jako nezgodno kada i nisam uspeo da licitiram sa drugom sumom pa tako i izgubim predmet na aukciji. Ovo se naravno desilo zbog te iznenadne automatske odjave sa sajta kada, naravno,nisam imao vremena da se ponovo prijavim na sajt pa onda tek tada nastavim sa licitiranjem.

Mislio sam da ima veze za brauzerom (Internet Explorer) na mom mobilnom ali mi se to desilo i na desktop racunaru (Firefox).

Zakljucak je da tabovi u brauzeru ne postoje od juce i da ne vidim razlog zbog koga bi korisnika sajt automatski odjavio kada otvori novi tab. Ovo naravno ako je to namerno tako napravljeno. A ako nije onda bih molio Limundo tim da se pozabavi ovim problemom posto do sada nisam naisao na sajt koji automatski odjavljuje korisnika kada otvori stranicu istog sajta u novom tabu.

Ponovicu da ovo ume da bude jako nezgodno za korisnika!

Nisam nasao gde bih mogao ovo da posaljem pa sam evo poslao na forumu. Nadam se da ce temu da vidi onaj kome je i upucena.

Unapred hvala Limundo timu.
Zoran Ilić
Da Vam nije iskljuceno primanje keksica (cookies)?