Limundo Cafe

Puna Verzija: Predmet koji se ne pojavljuje u pretrazi
Ovo je svedena verzija Limundo Cafe-a. Ovde se nalazi Limundo Cafe pun boja, lepote i radosti.
Pošto u delu kafea koji se bavi limundom nema teme (na prvoj strani) koja se bavi ovom pričom, evo je.
Nemam nameru da kopam po drugim temama, jer ne moram.

Predmet se ne pojavljuje u pretrazi. Platim, ako ništa drugo, makar proviziju za završetak aukcije. Mada i onaj dinar za kupi oma mi je crn...
Da li se u tom slučaju Limundo d.o.o. odriče provizije, jer nije omogućio da predmet bude u potpunosti vidljiv i/ili mi je (i svakome ko to može da prikaže) dozvoljeno da, eventualno nezadovoljan cenom kažem da utakmica nije bila fer i da ne može?

Ovo mi nije namera, ali ako uzimate novac za pružanje posredničke usluge sve ono što s njome ide očekujem da dobijem. Ovaj moj predmet stoji na aukciji već 5 dana, ako nije bio vidljiv do sada, čemu pretraga i moje postavljanje predmeta.

Ne zanima me odgovor u kome se pojavljuje sledeće:
Žao nam je

Isto pitanje postavljeno i LT, ali mi milo da dodam temu.
Lepo, lepo, misteriozni predmet, mozemo da se igramo pogadjanja LOL
(06.10.2015 19:53)jugana Piše: [ -> ]Lepo, lepo, misteriozni predmet, mozemo da se igramo pogadjanja LOL

Pošto je predmet aktivan, ne stavih link da ne bi moglo da se shvati kao samoreklama. Jedini predmet koji drzoidbergsbaby ima na limundu Smile
A zasto, kada je ovde dozvoljeno samoreklamiranje, stavise, postoji tema koja je tome namenjena. Naravno, jos je vise u trendu otvoriti novu LOL
(06.10.2015 19:59)jugana Piše: [ -> ]A zasto, kada je ovde dozvoljeno samoreklamiranje, stavise, postoji tema koja je tome namenjena. Naravno, jos je vise u trendu otvoriti novu LOL

Skroman momak, skromnih želja.
Jedna tema jedna želja.

Nije meni bitno sada da mi kažu da se vidi u safariju na win95 ili na lubuntu 11,04, mene me zanima kako misle da nadoknade svoj propust i očito kršenje pravila fer trgovine i saradnje.
Kad te se prevarim pa krenem da vratim pogrešan kusur onda kažem Pardon i otvorim fioku i dam bombonu. Da ne ispadne da sam stoka.
Hoću "bombonu", da mi se omogući da ako nisam mogao da prodajem predmet kako treba i valja da mogu makar da ga prodam drugi put ili pod istim uslovima pod kojima se prodaju svi ostali predmeti koji se vide u pretrazi.
E sad ozbiljno, ako je u pitanju "Novcarstvo srednjovekovne Srbije", meni se pojavljuje u pretrazi. Ukucala sam samo "novcarstvo" (bez kuke odnosno kvake).
(06.10.2015 20:07)jugana Piše: [ -> ]E sad ozbiljno, ako je u pitanju "Novcarstvo srednjovekovne Srbije", meni se pojavljuje u pretrazi. Ukucala sam samo "novcarstvo" (bez kuke odnosno kvake).

Ozbiljno, ni novcarstvo ni novčarstvo ni srednjevekovne...
Ne znam u cemu je stvar. Meni se pojavljuje i na "novcarstvo", i na "srednjovekovne" iako sam ukucala sa "o" a ne sa "e", na "srbija novac" nema rezultata, ali se pojavljuje na "novac srbije".
(06.10.2015 20:10)jugana Piše: [ -> ]Ne znam u cemu je stvar. Meni se pojavljuje i na "novcarstvo", i na "srednjovekovne" iako sam ukucala sa "o" a ne sa "e", na "srbija novac" nema rezultata, ali se pojavljuje na "novac srbije".

Piš živi.
Neka prenoći. Sutra nova tema. Radni naslov: Odgovor LT na krajnje jednostavno pitanje
Ma to ti je sve reklama koleginiceBig smileSamo da pregledamo
Joj, ovo mi je drugi put veceras da nasedam LOL Bice da je vreme da se povucem u krpe. A bas sam sela da se opustim uz casicu jer su me danas kompjuteri zesce iznervirali. Apple se pretvorio u Microsoft, totalno. Na sledeci komp stavljam (konacno) Linux.
(06.10.2015 20:14)dealla Piše: [ -> ]Ma to ti je sve reklama koleginiceBig smileSamo da pregledamo

Apsolutno  Smile

(06.10.2015 20:18)jugana Piše: [ -> ]Joj, ovo mi je drugi put veceras da nasedam LOL Bice da je vreme da se povucem u krpe. A bas sam sela da se opustim uz casicu jer su me danas kompjuteri zesce iznervirali. Apple se pretvorio u Microsoft, totalno. Na sledeci komp stavljam (konacno) Linux.
https://www.dropbox.com/s/5dsd9iji3jdf4v...4.png?dl=0
Heh Big smile Pa mozda ne kapira "č". Ne kapiram ni ja Big smile