Limundo Cafe

Puna Verzija: Brisanje naloga na kafeu
Ovo je svedena verzija Limundo Cafe-a. Ovde se nalazi Limundo Cafe pun boja, lepote i radosti.
Stranica: 1 2
Recimo da nisam karakter da ako imam nalog nešto i ne napišem. U opcijama naloga ne vidim briši nalog, ali je pomalo načičkano. Ako neko vidi gde je dugmence neka mi javi. Iz LT mi ne daju da pozovem jer su zauzeti a baš mi frka da to završim danas a ne sutra kada bih odgovor preko kontakta dobio.

Ostajem pri tome da je moderacija potrebna uz smislen pravilnik.
Koliko ja znam nalog na kafeu nismo ni pravili, vec smo se samo ulogovali sa podacima sa Limunda.
Tako da ne mozes da obrises nesto sto nisi pravio.


Ali ako bas zarko zelis, onda trazi da te banuju Smile
Ako odbiju, ti kreni da pises o vestackom nudjenju, i otvaraj nove teme, pali 100% Smile
Vidoviti Vesic LOL
Ustvari, promasila sam apsolutno. Vesic je dao savet. Covek je poslusao. LOL

BitterLemon

100% функционалан савет. Smile
nekad treba i paziti sta savetovati Big smile

BitterLemon

Што је најбоље од свега(или најгоре) он није прекршио ниједно правило кафеа. Још један додатак неспособности оних који деле правду.
Tacno Li. Nikad ne znas kakav uticaj imas
(16.11.2015 22:51)BitterLemon Piše: [ -> ]Што је најбоље од свега(или најгоре) он није прекршио ниједно правило кафеа. Још један додатак неспособности оних који деле правду.
 [Slika: hm.gif] Poenta je u tome sto mi NE ZNAMO da li je prekrsio neko pravilo. Ne kazu. Samo banuju.
(Osim ako nije zabranjeno insistirati na odgovorima na postavljena pitanja i otvaranje novih tema da bi se podstaklo dobijanje odgovora?)

BitterLemon

Постоји опасност да се дискриминација увукла на мала врата овде, јер многи су отварали нове већ постојеће теме, па чак и под истим називом, овде у кафеу и то без санкција, док се за отварање нових тема санкционише само узак круг људи, да не причам да је појединим члановима сваки нови коментар био уједно и тема. Вероватно се само непожељни санкционишу, као што рекох - дискриминација.

Ово је из правилника кафеа:
Citat:Pre otvaranja nove teme, pogledajte da li ista ili slična već postoji u Limundo Cafe-u.
Администратори не воде рачуна о овоме, отварају се свакодневно нове теме са истим тематикама, то му дође као штрокава кухиња код штрокаве домаћице, трошице по поду, длаке у кади... и већ све друге грозне појаве код оних који не воде рачуна о свом домаћинству. Овде нико не води рачуна о чистоћи, нису чак ни присутни, повремено дође Нечита и нечитајући побрише гомиле коментара и тема, али не и оне које треба, многе и не треба брисати већ преместити на право место, то нико не ради. За то је потребан и осећај, али и жеља да се нешто учини лепшим и функционалнијим. Знам да је далеко лакше бановати оне који указују на то него се трудити да одржиш чистоћу, јер бановање је једно дугме и секунд посла, док је за нормалан рад потребно и да се читају коментари и познаје форум.

Притом, ово је омиљено Лимундо правило свим администраторима и корисничком центру:
Citat:Limundo d.o.o. ne vrši moderaciju tema i komentara pre objavljivanja, te Limundo d.o.o.
ne snosi odgovornost za sadržaj poruka korisnika Limundo Cafe-a. Limundo d.o.o.
zadržava pravo da ukloni, premesti ili zatvori bilo koju temu ili komentar iz bilo kog razloga,
kao i da privremeno ili trajno zabrani pristup Limundo Cafe-u.
Постојала је већ једна идеологија која је ово практиковала.
Време је да реанимирам ову тему.
Молио бих кога год да ми уклони налог са кафеа. Ако ми се иоле смислени коментари и теме бришу а они абортуси од тема које ради безобразлука чистог постављам не бришу не желим да имам прилику да остављам било какав коментар више.
Дакле, док имам налог писаћу и писаћу. Нисам карактер, не могу да кажем не, немој да трошиш живце на то.
Колико сам видео то је врло могуће учинити.
Хвала.

ПС Ако треба да будем вулгаран да би ме бановали, хоћу, леба ми. Надам се да до тога неће доћи.
Obzirom da si jedina veverica koja piše na staroslovenskom jeziku u ovom Cafeu to bi bio loš potez. Zbog prava manjina i nacionalne raznolikosti trebalo bi da ostaneš, pa i po cenu da nas i dalje izrazito razgaljuješ sa neprestanim otvaranjem novih tema.
tako je ,nevidim zasto bi drzoidbergsbaby ili bilo ko brisao nalog

moramo biti svesni da nece sve uvek biti kako bi mi zeleli ali zato smo tu da razmenjujemo misljenja i da se borimo za mir u LimundoGradu Smile
Ne znam da li je neko ispratio priču sa temom koju sam pokrenuo a koja se bavi ustaljivanjem akcije 10za0 i rešenjem za one koji ne žele da je koriste. Jedna je varijanta da se odjaviš sa akcije a druga, savet dat u blogu je da se pokrene 10 "bilo kakvih" aukcija.
Da zanemarimo da je tema koja kritički govori i fakat nagoveštava da je neko bezmoždan neprijatna, ona se ipak bavila konkretnim problemom sa kojim se povodom te akcije članstvo (pošto sam i ja neko članstvo) suočava.
Da ovde ne razoftopičim, lepo mi je obrisana i tema i komentari a i predmet poništen http://www.limundo.com/kupovina/Knjige/F...a/43575221
Naravno da sam se lepo ispričao sa njima i da smo se dogovorili da im smeta da ih zovem idiotima na finjaka i da to treba da ispravim.

Upućeno (blagi naklon glave) blistoku: ako prođe par dana i popizdim, svaki podforum dobija novu temu, neće mi biti mrsko.

Upućeno (blagi naklon glave) Kleriku: Ne traži niko pametan da uvek bude po njegovom, ali postoji granica na kojoj se događa da tema o tome kako mi se od platina priviđa piletina stoji a tema u kojoj pitam bilo šta što bi me zanimalo nestane. Da ne pričamo o večnom bolu patke za davanje odgovora.
Da ne pominjem da kad me banovaše nisam mogao da dobijem odgovor zašto preko telefona nego FB, ej, jer isti tim radi i tamo. E, od tad mi se plače svakog dana nad njihovom sudbinom. Rastrzani između dva pakla, realno nemaju kad da kucaju, obriši je verovatno samo dugmence i boli te maca ili patka, zavisno od pola i seksualnog opredeljenja.
Saucesce. Navikli smo da nas ovde uglavnom ignorisu. Sto me potseti, odavno nema Dealle...
A ako im smeta da ih neko zove idiotima na finjaka, sto malo ne pripaze sta pisu po blogovima? Na primer, da daju kolegama tekst pre nego sto ga objave?
Stranica: 1 2