Limundo Cafe

Puna Verzija: Неисправно или половно
Ovo je svedena verzija Limundo Cafe-a. Ovde se nalazi Limundo Cafe pun boja, lepote i radosti.
Stranica: 1 2 3
pričam sa dva prodavca koji prodaju aparate u "polovno" kategoriji i oba mi konkretno govore da ne mogu da priznaju reklamaciju ako aparat ne radi, da li bi me u ovoj situaciji limundo zaštitio ako bih naručio i ako bi se stvarno ispostavilo da aparati ne rade?

tj da li kategorija "polovno" uključuje sama po sebi reklamaciju ako aparat ne radi, bez obzira šta piše u opisu, i ako ne zašto ne?
Po meni,pravilnije bi bilo da ako nisi sigurni,ne znaju,da li aparat radi,da ga postave kao neispravan,mada sa druge strane ako su napisali da be znaju da li je u funkciji,vi prihvatate rizik licitirajuci za taj predmet
(04.12.2016 01:06)poljsko Piše: [ -> ]pričam sa dva prodavca koji prodaju aparate u "polovno" kategoriji i oba mi konkretno govore da ne mogu da priznaju reklamaciju ako aparat ne radi, da li bi me u ovoj situaciji limundo zaštitio ako bih naručio i ako bi se stvarno ispostavilo da aparati ne rade?

tj da li kategorija "polovno" uključuje sama po sebi reklamaciju ako aparat ne radi, bez obzira šta piše u opisu, i ako ne zašto ne?

tako je, kupac uvek ima pravo na reklamaciju ,to što prodavac piše u opisu npr. ograđuje sebe od reklamacije ili odgovornosti je prazna priča jer ukoliko neće da uvaži reklamaciju u najmanju ruku dobija negativnu ocenu pa čak i teže posledice tipa suspenzije i gašenja naloga na sajtu (kod većih iznosa npr. sumnjam da će nekoga izbaciti sa sajta za reklamaciju od 50 dinara )

dakle prodavac može da napiše npr. ne prihvatam reklamacije jer nije ispitano npr. al to ga košta negativne ocene a što više takvih ocena neće niko više od njega kupovati
odlično, hvala na informacijama
Stranica: 1 2 3