Limundo Cafe

Puna Verzija: ČIK, administracijo!
Ovo je svedena verzija Limundo Cafe-a. Ovde se nalazi Limundo Cafe pun boja, lepote i radosti.
Stranica: 1 2
Evo šta je - ako ne računamo kolege sa više naloga što je, je li, kršenje propisa onda se može reći da je ovde svako od nas da kažemo "glavom i bradom". Tačnije ako ja nešto pišem u kafeu svako može da vidi moj profil na Limundu i Kupindu pa kad vidi da imam samo 5-6 ocena ili imam mnogo negativnih ili šta god, a pametujem "k'o mator" može sam da donese zaključke s kim ima posla.
Rekao sam SVAKO od nas je ovde glavom i bradom, ALI to nije potpuno tačno.  Hmm
Ko ovde nije glavom i bradom? Koga ne možeš naći na LK, a ima ovde nalog?  Hmm
Naravno - ADMINISTRATORE!  Bravo
E pa koristim ovu priliku da kažem: "ČIK, ADMINE, DEDER POKAŽI SE, MAJČIN SINE (ILI ĆERO)."  Hihi
Dakle da vidimo - ko će od onih "zelenijih" da podeli s nama svoj identitet sa Limunda i Kupinda preko kog kupuje i prodaje.
Čik!!!  Cool
Remeo=http://www.limundo.com/Clan/kapri81
(26.11.2015 19:50)DDR1 Piše: [ -> ]Remeo=http://www.limundo.com/Clan/kapri81

Čiji si ti, mali? I koji deo rečenice: "Dakle da vidimo - ko će od onih "zelenijih" da podeli s nama svoj identitet sa Limunda i Kupinda preko kog kupuje i prodaje."
Niko ne voli cinkaroše, znaš?  Cool
Nekada davno je neponovljiva pisala, da li na blogu ili u starom kafeu, ne sećam se, kako je kupila ugaonu garnituru ili tako neki vrag na licitaciji. A može biti i da je prodavala, ne želim da se setim...
Elem, pitao nju kupac (ili ona prodavca) da li može da se pogleda nameštaj pre kupovine. I je li moglo? Nego šta. Da li je to moglo da se izvede bez razmene podataka pre kraja aukcije? Jeste vraga. I? Nikom ništa.
Imah tiradu čitavu o tome u starom kafeu, nećete se setiti, ali nikoga nije zasvrbelo.

Možda je bolje da ih ne gledamo kako trguju na sajtu, manje bismo se osetili_______ (ubaci reč koja ti prija).

Izoftopičio sam samo tako, ali praštajte.
DDR1 deluje upuceno takodje Big smile

@drzoidbergsbaby -Izoftopičio LOL Bravo
Moj nalog - anjazoidberg. I ne, @drzoidbergsbaby i ja nismo u srodstvu Smile
Mozda biste cesce trebali da kupujete/prodajete na limundu, u cilju boljeg razumevanja problema s kojima se susrecemo.
Svaka čast za cure koje su se "razotkrile". Bravo
ČIK!  Cool
Onomad kad sam se učlanjivao u ovu veselu ujdurmu zvanu Limundo i Kupindo mišljah da "iza kulisa" stoje i o svemu brinu makar apsolventi pravnog ili ekonomskg fakulteta ako već ne dobro plaćane penzionisane sudije ili kakav vešt advokat honorarno. Znam, znam – naivan sam bio jerbo ja sam jedan od onih štrebera koji je prvo pročitao uslove pod kojima stupa u ugovorni odnos sa "Limundo d.o.o", pravilnik, uputstva i sve ostalo - zlu ne trebalo, pa tek onda obavio proceduru registracije.
Ovaj forum mi je u dobroj meri otvori oči da tamo u administraciji ne sede sede glave od stotinu ljeta nego vesela omladina. Mislio sam – u redu, sigurno su to prekaljeni kupci i prodavci koji znaju pravila u pola noći da ih probudiš. Lična moja iskustva sa podrškom su pozitivna, ne mogu da štono kažu "grešim dušu" – veoma ažurno, uslužno i korektno postupanje. Čak sam u nekoliko navrata osetio i čari neke male protekcije – znaju me ljudi sa foruma. Big smile
Ama sve u svemu razočaran sam da niko osim ove dve srčane dame nije imao volje ili petlje da sa ostatkom od stotina hiljada Limundovaca i Kupindovaca podeli svoj kupoprodajni identitet.
Ja za to nalazim dva suvisla objašnjenja:
1. Baš admine briga šta ko pita – privatna su lica kad nisu na dužnosti u LK i šta tu ko ima da zabada nos. Sasvim razumljivo i na kraju krajeva i pošteno.
2. Svi admini iz Ltima da se skupe nemaju više od 100-200 prodaja pa im je kanda i neprijatno da se prikažu jerbo sude ljudima koji probleme poznaju mnog bolje od njih. Ljudski razumljivo, ali opet kažem:
ČIK!
Leto je, fjaka – ne zamer'te na malo šale. Big smile
ČIIIK!!! LOL
Čiiiiik!
Ima li još ko sa petljom? Cool
Saznali biste da ste stavili na aukciju onaj S4, džaba sam čekala Cool
(09.03.2019 20:12)Melodi Piše: [ -> ]Saznali biste da ste stavili na aukciju onaj S4, džaba sam čekala  Cool

Hmm
Onaj S4? Ili sam ja postavo zaboravan (što uopšte nije isključeno) ili si ti (ne volem persiranje na forumima) mene s nekim pobrkala?
I podsetnik uključila za tvoje nove aukcije, i ništa Smile

"serjoza
@SmajliNS Pa, derane, kad imaš platu 25 iljada ne kupuješ mobilni od 20-30 iljada. Koliki ti gunj toliko se protežeš. E, deco, imaću ja na prodaju dobar telefon - Samsung galaxy S4 active. Ja ga koristio lično - odličan kome se sviđiški.
09 Dec 13:46"
Stranica: 1 2