Limundo Cafe

Puna Verzija: Шта чинити и како се снађи када нешто не ради ваљано или Како сам имао промо опцију
Ovo je svedena verzija Limundo Cafe-a. Ovde se nalazi Limundo Cafe pun boja, lepote i radosti.
Twas the night before Christmas...

У реду, није било тада, има неке две недеље. Довољно давно да још није било бесплатних 10*10.

Покренуо сам аукцију са лагером 3 и купи ома варијантом. У тренутку када је купац искористио купи ома аукција је имала 1 понуду. Нека је било 10 динџи, нема везе, гледам као купац како бих се осећао да се мени тако нешто догоди. Излазим са посла, зовем моје драге. И?

Прва похвала (са задршком).
1.Моментално ми је рефундирано свих трију динарја.
2.Дозвољен ми је нешто виши дозвољен минус не бих ли поново дозволио да се дозволи покретање аукције.
3.Овде је задршка...није ми услишена молба да се посматрачима јави шта се догодило и да ће се предмет поново појавити. Наводно лимундо нема увид у то ко шта посматра (јер није купиндо, претпостављам).

Прође то, крене поново аукција и поново иста прича. Овога пута је било више од једне понуде када је употребљена купи ома. Сада већ малко бесан (али сталожен) пишем лимундоту инсистирајући на томе да није лепо и да ме малко то изводи из љубазности и да мимо поврата 3 динара мора да дође до какве ретрибуције за претрпљену душевну бол етсетера. Наравно, опет добијам одговор да то не би требало да се догађа (замислите да сам ово већ рекао горе, да може да буде опет) и да могу да си бирам промо опцију за неки други пут.

Мимо целе приче, али можда кога и то буде немрзело да чита је како сам са дебелим минусом добио промо опцију. Са минусом од неких 70ак динара захтевао сам да ми се омогући постављање промо опције топ категорија. Да бих то извео од мене се очекивало да уплатим новац за минус (који бих свакако уплатио) и за промо опцију са тим да ми они на рачун после врате 199 динара. Ту сам се позвао на раније искуство и затражио дозвољени минус који ће покрити промо опцију а касније, када је новац враћен сам и уплатио редовне дажбине како бих био на нули.

Могло је и са мање речи, али ето.