Limundo Cafe

Puna Verzija: Nagrada za najbolje fotografije i prikaz predmeta na aukciji
Ovo je svedena verzija Limundo Cafe-a. Ovde se nalazi Limundo Cafe pun boja, lepote i radosti.
Predlazem da se uvede nagrada u vidu besplatnog postavljanje aukcija jednom mesecno za najbolje fotografije kojima je predstavljena aukcija.Neka to podude potsticaj da prodavci sto bolje prikazu svoj predmet a ujedno ce i pregled aukcija mnogo lepse izgledati
(15.01.2016 10:47)skockoherc Piše: [ -> ]Predlazem da se uvede nagrada u vidu besplatnog postavljanje aukcija jednom mesecno za najbolje fotografije kojima je predstavljena aukcija.Neka to podude potsticaj da prodavci sto bolje prikazu svoj predmet a ujedno ce i pregled aukcija mnogo lepse izgledati

Meni je ova ideja zanimljiva Smile Ima moj glas. Bravo
Stvarno dobra ideja. Trebalo bi razraditi dosta detalja ali što da ne ? Ujedno ne mora se ograničiti samo na fotke, tu su i opisi, spremnost da se odgovori na pitanja ... Stalno se potencira priča o edukaciji, pa, ovo bi bio dobar način da se to podstakne. Loši članovi se retko sankcionišu (iz raznih razloga) pa zašto onda ne bi dobri bili nagrađeni i na taj način dat podsticaj da ih ima što više. Tu je reč o simboličnoj cifri koja bi bila poklonjena (sve i da je reč o najskupljoj varijanti od 170 dinara za postavljanje, desetak takvih aukcija je samo 1700) a reklama za firmu i podsticaj članovima za veći trud bi taj novac višestruko vratili.
Odlicna ideja, a kao ideja ne bi bilo lose da postoji neki minimum velicine fotografije, jer su neke fotografije velicine nasih avatara ovde, drugim recima nista se ne vidi.
(17.01.2016 00:54)kristiola Piše: [ -> ]Odlicna ideja, a kao ideja ne bi bilo lose da postoji neki minimum velicine fotografije, jer su neke fotografije velicine nasih avatara ovde, drugim recima nista se ne vidi.

Jao, jeste, i to je odlicna ideja. Izgleda da ljudi uopste ne znaju kolike su slike koje postavljaju, kada bi postojao minimum automatski bi dobili upozorenje i brzo bi ukapirali kako da slikaju. Bar mi se tako cini.

P.S. I onaj Sasin tutorijal za fotografisanje bi trebalo izvuci negde na vidno mesto, makar se vidi samo u Kafeu. Ili napraviti link ka njemu i poslati korisnicima? Tako bi se popularisao i forum Wink
Ideja je zaista odlična. Proslediću je kolegama kako bismo videli da li ima prostora da se ovako nešto organizuje Smile
Ideja je interesantna, ali se ne slazem da nagrada bude besplatno postavljanje aukcija. Time bi se clanovi stavili u neravnopravan polozaj a administracija nema pravo to da radi.
Boljim fotografijama ce svaki prodavac ostvarivati prednost na trzistu i to je legitimno ali bez uplitanja administracije.
Nagrade mogu da budu, solje, majice ili nesto trece...
(18.01.2016 17:02)nesa-s Piše: [ -> ]Ideja je interesantna, ali se ne slazem da nagrada bude besplatno postavljanje aukcija. Time bi se clanovi stavili u neravnopravan polozaj a administracija nema pravo to da radi.
...

Cime bi se clanovi stavili u neravnopravan polozaj? Stvarno ne razumem.
Predlog je dobar, ali pod uslovom da se ne napravi cirkus od toga. Recimo, bilo bi glupo da neko pokupi nagradu zato što je u pozadini uslikao kućne ljubimce koji nemaju nikakve veze sa ponuđenim predmetom.
(17.01.2016 00:54)Samo da potsetim:kristiola Piše: [ -> ]Odlicna ideja, a kao ideja ne bi bilo lose da postoji neki minimum velicine fotografije, jer su neke fotografije velicine nasih avatara ovde, drugim recima nista se ne vidi.

http://www.limundo.com/kupovina/Odeca/Ze...-/31753077
Kolika cena, toliki i sako.
Pa jes' vala, to nisam ni primetila Big smile