Limundo Cafe

Puna Verzija: Nova opcija "Moj Dućan"
Ovo je svedena verzija Limundo Cafe-a. Ovde se nalazi Limundo Cafe pun boja, lepote i radosti.
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
mene zanima kako izgleda taj slajder u praksi jel ima neko to ?

drugo kategorije bi pored naziva i graficki prikazao da budu vise uocljive
kopija KP izloga

@gibica
da ne bi osedeo cekajuci strucnjake, smanji sirinu za 1px, na 1229 i nece ti krzati levu ivicu
(31.05.2016 22:43)alexvuk Piše: [ -> ]Za sebe lično kao prodavca, ja ovde ne vidim nikakvu prednost, vidim samo novu mogućnost zarade za Limundo. Ono što je navedeno - možete uneti svoju profilnu sliku, kao i naslovnu fotografiju i baner po izboru za reklamiranje predmeta na Kupindu i Limundu - meni baš ništa ne znači, jedino možda lepše izgleda od linka Svi oglasi člana.

Kada budem video da korisnici dućana imaju neke pogodnosti, tipa veći broj besplatnih aukcija mesečno, reklamu po sistemu rotacije na banerima ili naslovnici, ili neke druge pogodnosti, možda i promenim mišljenje.

A mnogo mi pa ti znaš - imaš pišljive 3 jedinstvene ocene dnevno i to tek u poslednjih ni 6 godina - šta ti znaš o prodaji i potrebama korisnika? I ko još koristi knjige, boktečoveče - to se upija direktno sa interneta, a papir je zastarela tehnologija. To su bre developirali ozbiljni stratezi onlajn trgovine sa naglaskom na očešavanje o Limundo i Kupindo i to je apsolutno najbolje moguće rešenje.   :rolf:
puno hvala za ovu mogucnost koja je sada omogucena ovim novim nacinom da se gleda u sajt . Zao mi je sto nemam puno predmeta i zao mi je sto ne dam dinar da si stavim sliku.
Znao sam da se radi na nekom super poboljsanju koje ce biti super i ekstra jer sam video da se ne sredjuju kategorije i svakakve neke druge stvari.
Ziveo ducan i svi mi sa njim,
Amin
(01.06.2016 21:04)fox_87 Piše: [ -> ]kopija KP izloga

@gibica
da ne bi osedeo cekajuci strucnjake, smanji sirinu za 1px, na 1229 i nece ti krzati levu ivicu

Hvala.   Klanjam se
Mozes cak i vecu da stavis ,recimo 1235px, pa ce automatski useci gornju ivicu
Samo zaobidji "preporucenu velicinu", meni je izbagovalo celu sliku a ne samo kraj kao kod tebe

Dadoh 1din zbog banera kad ono ni on nije radio kako treba  Facepalm, hocu nazad moj dinar
Meni se dopada nova opcija i cena 1 dinar za 2 nedelje mi je prihvatljiva Smile

http://kristiola.kupindo.com/limundo
@kristiola
Drago mi je da vam se dopada! Smile Vaš Dućan je odlično uređen, naveli smo ga kao lep primer u današnjem blog postu: http://blog.limundograd.com/2016/06/da-l...moj-ducan/

U blog postu se inače nalazi spisak svih zanimljivih i lepo sređenih Dućana na koje smo do sada naišli, koga zanima kako izgledaju može pogledati. Smile
(02.06.2016 00:31)fox_87 Piše: [ -> ]Dadoh 1din zbog banera kad ono ni on nije radio kako treba  Facepalm, hocu nazad moj dinar

Refundiraćemo, nije problem. Smile Samo pošaljite poruku kolegama kako bi mogli da izvrše povraćaj: https://www.kupindo.com/Kontakt 
Pocecu da podvlacim kada sam sarkastican
Ovih 299din obnove ducana ce proci kao i naplata video snimka na kupindu, i kupi odmah na limundu, ili kao besplatna opcija ili kao simbilican iznos, zivi bili pa videli

Da li mi se ucinilo ili je pored nick-a u ducanu nestao broj ocena clana?
Broj ocena samo trenutno nije vidljiv usled određenih dorada, ali pojaviće se za sat, dva.
Malo sam razgledao dućane i nema šta – vizualno jeste prijatnije i modernije. Međutim šteta što je to na uštrb informacija kao što su broj ocena i procenat pozitivnih prodavca i recimo broj ponuda na aukciji. To ne razumem zašto je tako napravljeno. Mogu da pretpostavim, ali neću.
Pozitivno je i to što KONAČNO jednim klikom iz ponude prodavca na Limundu mogu da vidim SVE predmete prodavca na Kupindu i obrnuto (a ne kao do sada po kategorijama pa oko kere na mala vrata do svih) kao i što je dostupno filtriranje u okviru pregleda predmeta jednog prodavca (a ne kao do oko kere na mala vrata). Doduše da sam ja neki CEO na LK to bih uveo besplatno – 21. je vek, ali to sam samo ja.
Predlozi:
Praćenje dućana – kao što postoji praćenje prodavca. Ako će neko već koristiti dućan za pregled onda verovatno neće koristiti "nedućanski" prikaz.
Mogućnost selekcije koji predmeti su u dućanu, a koji ne i s tim u vezi:
Mogućnost "pregrađivanja" dućana u nezavisne delove za različitu robu (uz doplatu, naravno, zašto da ne). Recimo jedan za auto delove za Maserati i Bugati, a drugi za opremu za Barbi lutke – primer čisto radi plastičnosti. Znam da to može da se filtrira, ali nije isto – ovo bi bilo kao dva dućana jednog člana, sa različitim banerima, podlogama itd.
Pitanja:
Kaže se u blogu: "opcija za štikliranje odlaska na godišnji odmor (kako bi potencijalni kupci imali informaciju da će se saradnja malo produžiti)" Pa kako će to funkcionisati – da li kao natpis "molim za razumevanje" ili kao ono što već više od godinu dana tražimo da se selektuju i deaktiviraju predmet, ali da ostanu vidljivi pa da se jednim klikom po povratku "sa godišnjeg" aktiviraju? I da li će to biti dostupno samo onima koji plaćaju dućan? O ovome govorim: http://cafe.limundo.com/thread-29-post-3...l#pid36929
sto se tice cene isto sam misljenja da treba da bude jeftinije

bolje da 1000 kupi po 99 dinara nego 100 po 299 dinara

drugo povoljna cena i lep izgled ducana moze da bude udarac za konkurenciju Wink i priliv novih prodavaca Wink
Nova opcija je dobra ideja a koliko će biti korisna za prodavce (pa i za kupce) zavisi samo od toga koliko mogućnosti će IT sektor dati da prodavci mogu da organizuju dućan po svojim prohtevima i koliko će načina pretrage biti dozvoljeno kupcima da bi lakše našli ono što traže.
Cena je ok za onog ko ovde profesionalno prodaje a za sve ostale i dalje postoji opcija "sve aukcije/predmeti prodavca" koja je i dalje besplatna. Ne verujem da će je smanjivati jer je na KP ta opcija 490 dinara mesečno tako da je sigurno smisleno rečena baš takva cifra.
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10