Limundo Cafe

Puna Verzija: Nova opcija "Moj Dućan"
Ovo je svedena verzija Limundo Cafe-a. Ovde se nalazi Limundo Cafe pun boja, lepote i radosti.
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
@ljubisa.va
Odlično si uredio dućan, sviđa mi se stil i raspored boja. U tvom slučaju si izabrao i odličnu boju za prvu traku umesto bele, ali možda bi (ako je moguće) bilo bolje da programeri i to ostave na izbor korisnicima jer će se nekome možda više uklopiti bela boja u njegov stil uređenja.

@ Fox_87
Svaka čast na upotrebi slajdera.
@blistok, manje bitno moj ducan, nemoj sad. Nego, tvoja ideja da ceo kor. panel bude po zelji korisnika, pa i sporna traka sa kupindo logom je ok., sta vise odlicna. Potpuno si u pravu.
Jedna novost na Dućanu: slajdere je sada moguće linkovati ka Limundu ili Kupindu. Npr. možete ubaciti da jedan slajder (jedna sličica) linkuje na sve vaše knjige, a da drugi slajder linkuje na određeni predmet.

Ovo podešavate u delu Moj Dućan - Slajder.

Isprobajte i javite nam kako vam se dopada! Smile
(09.06.2016 13:52)g.milos Piše: [ -> ]Jedna novost na Dućanu: slajdere je sada moguće linkovati ka Limundu ili Kupindu. Npr. možete ubaciti da jedan slajder (jedna sličica) linkuje na sve vaše knjige, a da drugi slajder linkuje na određeni predmet.

Ovo podešavate u delu Moj Dućan - Slajder.

Isprobajte i javite nam kako vam se dopada! Smile

odlicno to vec ima smisla, ja sam i kukao za tu opciju Smile

jel ima negde tutorijal ?, msm kontam da ce se vecina snaci ali malo je konfuzno , a i vidim nemoze se dodati nink na postojece slike vec mora sve jovo nanovo ?
Da, nažalost moraju se iznova dodati slike. Napisaćemo što pre uputstvo, hteo sam ovde da podelim novost čim je opcija puštena! Smile
da, moraju se staviti nove slike i pri stavljanju svake slike i link do zeljenog predmeta ili kategorije.... Opet, nista strasno, svaka cast na trudu Big smile
Još jedna izmena. Smile Puštena je ikonica za opciju Dućan u samoj pretrazi na Limundu. Sada prodavci koji imaju aktiviranu ovu opciju imaju još jednu dodatnu prečicu, odnosno vidljiviji Dućan.
Ducan je odlican, upravo onako kako bi trebao sam Kupindo izgledati
Puštena je upravo i ikonica za Dućan i na Kupindu. Sada će predmeti svih prodavaca u pretrazi imati ovu ikonicu (ukoliko prodavac, naravno, ima aktivnu opciju Moj Dućan).

@ljubisa.va
Hvala na lepim rečima, drago mi je da vam se dopada. Slažem se da bi bilo super da se Kupindo redizijanira u ovom smeru. Smile
Kad bi mogao jos jedan krug po ceni od dinar Big smile
Meni i dalje nije jasno cemu ovo unaprefakindjenje. Je li ovo pokazna vezba? Nesto kao...umemo da napravimo nesto preglednije, ali hocemo za 300 kinti mesecno? Nikako da mi udje...bice tu makar jedan that's what she said...
Bilo bi dobro da se to uopšte ne naplaćuje jer već plaćamo masne provizije, ali ako mora, onda simbolično, 123 dinara (1 eu).
(15.06.2016 20:12)drzoidbergsbaby Piše: [ -> ]Meni i dalje nije jasno cemu ovo unaprefakindjenje. Je li ovo pokazna vezba? Nesto kao...umemo da napravimo nesto preglednije, ali hocemo za 300 kinti mesecno? Nikako da mi udje...bice tu makar jedan that's what she said...

LOL:rolf: Klanjam se ovo samo meni nije zvucalo kako treba
Simbolicno 1 dinar. Smile
Po meni je naplata ducana cist promasaj sto i brojke potvrdjuju.
Za jedan dinar nije ni 800 ljudi aktiviralo ducan, a tek za 299 cemo videti koliko ce ih biti posle isteka od prvoga meseca.
LimundoGrad je zajednica koja okuplja preko 700.000 clanova, a trenutno ima 465 aktivna ducana.
Nesto ovde ne stima koliko vidim.
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10