Limundo Cafe

Puna Verzija: Minus na računu i postavljanje aukcija/predmeta
Ovo je svedena verzija Limundo Cafe-a. Ovde se nalazi Limundo Cafe pun boja, lepote i radosti.
Zašto nije omogućeno da se aukcija pripremi, da se na kupindu predmet pripremi iako je račun u minusu. Ako postavim aukciju sa vremenom početka u budućnosti onda će do tog trenutka račun ili biti u plusu i aukcija pokrenuta ili neće biti i aukcija neće biti pokrenuta. Isto važi (čak i više) za kupindo, ako nemam sredstva u plusu ili na nuli onda predmet ne može biti aktivan, ali ne vidim razlog da mi ne bude dozvoljeno da predmet pripremim za prodaju.

Hvala na ignorisanju, nema na čemu, i drugi put, vrlo ste ljubazni, ne, ne, Vi ste vrlo ljubazni, o, hvala, nadam se da ćete imati bolja iskustva u nastavku, ah, zaista Vam hvala, doviđenja.
(12.02.2017 16:47)drzoidbergsbaby Piše: [ -> ]Zašto nije omogućeno da se aukcija pripremi, da se na kupindu predmet pripremi iako je račun u minusu. Ako postavim aukciju sa vremenom početka u budućnosti onda će do tog trenutka račun ili biti u plusu i aukcija pokrenuta ili neće biti i aukcija neće biti pokrenuta. Isto važi (čak i više) za kupindo, ako nemam sredstva u plusu ili na nuli onda predmet ne može biti aktivan, ali ne vidim razlog da mi ne bude dozvoljeno da predmet pripremim za prodaju.

Hvala na ignorisanju, nema na čemu, i drugi put, vrlo ste ljubazni, ne, ne, Vi ste vrlo ljubazni, o, hvala, nadam se da ćete imati bolja iskustva u nastavku, ah, zaista Vam hvala, doviđenja.

Ja bih ovaj vapaj i zahtev proširio i na Dućan - jerbo ako ću da plaćam 10 dinara dnevno za prezentaciju koju vidi 800 000 članova onda želim da uredim izlog unapred, a ne da izgleda kao seoski vašar.
Doduše ja sam inače zakeralo pa ovo uzmite s rezervom i čašom vode.
Da li je moguce da ne postoji ducando aplikacija!? Brisem sve zahteve i molim da se takvo sto cim pre ucini dostupnim.
Vrlo hvala
Jes, malo nezgodno, bespaltno postavljanje na Kupindu ali ako ti je racun u minusu ne mozes da postavis kao da ces odma to sto postavis da prodas i nikada vise u zivotu da im upaltis minus koji imas. Big smile

Ili krenes da postavljas na Kupindu i neko ti kupi nesto, odes u minus, i odustanes od daljeg postavljanja...

Mozda bi na taj minus na Kupindu mogli da zazmure jedno 4 dana (jbg kupac ima dva dana da se javi i tri da upalti pare, a realizacija traje duze ako izabere licno p[reuzimanje).