Limundo Cafe

Puna Verzija: Smenjenje broja predmeta u ponudi u pojedinacnoj aukciji
Ovo je svedena verzija Limundo Cafe-a. Ovde se nalazi Limundo Cafe pun boja, lepote i radosti.
Prosto neverovatno da ovo ne moze da se izmeni. Malopre pokusavam da menjam aukciju i smanjim broj predmeta u ponudi sa 2 na 1 jer sam jedan prodao na kupindu i ne dozvoljava tu opciju, a u aukciji koja tece nema ponuda. Zasto ne moze?
(04.11.2017 13:47)fanfon Piše: [ -> ]Prosto neverovatno da ovo ne moze da se izmeni. Malopre pokusavam da menjam aukciju i smanjim broj predmeta u ponudi sa 2 na 1 jer sam jedan prodao na kupindu i ne dozvoljava tu opciju, a u aukciji koja tece nema ponuda. Zasto ne moze?

To je pitanje za Limundo, a ja pretpostavljam da je iz istog razloga iz kog ne možeš da prekineš aukciju odnosno da smanjiš broj predmeta sa 1 na 0. U stvari možeš, ali moraš da prekineš aukciju i platiš predviđenu globu.
Ali imaš drugo rešenje - dobri stari štap i kanap. Ne možeš da menjaš broj predmeta na lageru, ali možeš da menjaš Kupi odmah cenu. Pošto nemaš ponuda - stavi previsoku Kupi odmah cenu - recimo 5000 pa ak ose neko baš i upeca imaš računa da uzmeš taksi odeš gde to ima da se kupi, odneseš kupcu lično i još ti ostane para. Big smile
@fanfon
Hvala što ste nam skrenuli pažnju - biće ispravljena ova opcija, prosleđeno je kolegama.
@serjoza

To jeste resenje, ali sumnjam da je to neki veliki programerski posao da ne moze da se resi. Sitnice zivot znace.
(07.11.2017 09:42)fiorellino Piše: [ -> ]@fanfon
Hvala što ste nam skrenuli pažnju - biće ispravljena ova opcija, prosleđeno je kolegama.

Kolege dobro?
Pošto ovo i dalje isto.