• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Dobro došli, Gost
Kliknite na dugme Ulaz (gore desno) da biste koristili Limundo Cafe.


Pretraga foruma

(Napredna pretraga)

Statistika foruma
» Članova: 8.387
» Najnoviji član: celavac
» Tema foruma: 888
» Poruke foruma: 64.072

Kompletna statistika

Online članova
Trenutno je 72 članova online.
» 1 Član(ova) | 71 Gost(iju)
E.Cartman

Poslednje teme
Dozvoljeno i nedozvoljeno...
by celavac
pre 2 h
verovali ili ne
by LiMuBaj
22:02
Bezobrazluk u Posti
by LiMuBaj
21:53
Kako je Limundo promenio ...
by LiMuBaj
11:49
Prvi i poslednji put
by LiMuBaj
21.09.2019 21:53
Zanimljivi komentari ocen...
by LiMuBaj
19.09.2019 22:59
Fiksna cena na Limundu
by dule59
19.09.2019 04:50
DRUŽENJE (muzika,filmovi,...
by LiMuBaj
16.09.2019 15:58
Problem - Pretraga na Lim...
by LiMuBaj
14.09.2019 09:21

 
  Prvi i poslednji put
Poslato od: E.Cartman - 21.09.2019 17:44 - Forum: Prodaja - Odgovora (7)

Pozdrav svima ,ja ni u kom slučaju nisam prodavac ali sa jednim kupcem imam problem  koji  se upravo dešava.
Čovek je pobedio na aukciji za dva predmeta koje sam mu po njegovoj želji poslao zajedno uz konstantno kukanje o poštarini i 50 dinara za prenos novca postexpressom .
Sada hoće da reklamira i vrati nešto što nije ni platio (u pitanju je 6 telefona i duks),dve odvojene aukcije on hoće da reklamira da su 3 telefona neispravna što  je možda ok ali ne pominje da plati bilo šta tj, duks koji je kupio na posebnoj aukciji .
Znam da je Limundo na strani kupca ali me ovo iznerviralo i ja sam poslao poruku da ne mora ništa ni da plati samo da nemam više veze sa toksičnim osobama.
Pozdrav

Štampaj ovaj članak

  Kako je Limundo promenio pol
Poslato od: serjoza - 08.09.2019 21:51 - Forum: Zanimljivosti - Odgovora (4)

Otkad su uvedeni "predmeti" na Limundu odnosno tzv. Aukcije sa fiksnom cenom, tačnije otkad je uvedena mogućnost da se vide ili samo fiksni ili samo aukcije ja pomalo pratim trendove koji su jasno ukazivali da će se uskoro desiti "tranzicija" i da će Limundo postati ne kao ranije "Aukcijski sajt" nego "I aukcijski sajt".
Naime večeras je broj predmeta sa fiksnom cenom premašio broj tekućih aukcija tako da je to nekakva prekretnica i Limundo kakav smo poznavali izgleda odlazi u istoriju. Možda će to još malo tiltovati dan dva, ali po svoj prilici će udeo aukcija padati i dalje a do kog nivoa nije u mojoj skromnoj moći da predvidim. Večeras je u ovom trenutku broj stranica aukcija 3283 i ako bih predviđao rekao bih da će taj broj stagnirati ili padati.
Ali mogli bismo da otvorimo nekakvu klađenje – na primer koliko će posto aukcija ostati do Nove godine, do proleća itd. Hihi
Ne znači nužno da je to loše, ali eto – da se notira.
Ako nekog zanima ovo možete proveriti tako što na prazno polje pretrage kliknete "traži" pa se skroluje dole da se vidi koliko ima stranica. Potom se opet skroluje gore pa se klikne na "aukcija" pa se opet skroluje dole pa se vidi koliko je stranica pa se ondak izračuna procenat.
A inače moglo bi i gore da se postavi da se bira na koju će se stranu ići da ne bismo morali toliko da skrolujemo. Big smile

Štampaj ovaj članak

Šokiran Staklo
Poslato od: bekinamama - 24.08.2019 10:04 - Forum: Prodaja - Odgovora (3)

Dragi moji...  Wink
Zanima me da li ste nekad slali staklene predmete i na koji način ih najsigurnije upakovati?

Unapred hvala svima na odgovoru.

Štampaj ovaj članak

Kupindo mogućnost postavljanja većeg broja slika
Poslato od: pljeskavica666 - 22.08.2019 16:37 - Forum: Ideje i predlozi - Odgovora (2)

na limundu tj licitaciji po novom 20 besplatnih slika moguće je postaviti a na kupindu samo tri..ipak je to baš velika razlika jer eto ja više volim kupindo i prilično dugo poslujem na sajtu a definitivno tri slike su premalo za dobru,laku i brzu  prodaju..omogućite postavku bar za šest besplatnih slika  Wink

Štampaj ovaj članak

  Licitacija u stotinki...
Poslato od: Byzance - 12.08.2019 13:39 - Forum: Kupovina - Odgovora (3)

Zdravo,nisam neki česti,vešti kupac...ali me zanima sledeće.
Gledam jednu ogrlicu 2 dana cena stoji,krenem sad da je licitiram,od 20din  da sam na kraju dizala za po 100.I svaki put -neko je već izlicitirao...
Pogledam,da li je moguće da neko u stotinki može da licitira kad i ja za proizvod koji danima čami... Hmm
Prosto,prosvetite me.
Hvala Wink

Štampaj ovaj članak

  Reklame na aukciji
Poslato od: sdrII - 10.08.2019 22:13 - Forum: Prodaja - Odgovora (4)

Interesuje me misljenje svih, pogotovo admina. Naime, na aukcijama se pojavljuju google reklame. Iste se ne mogu pojaviti ukoliko vlasnici sajta to ne dozvole i ne dobiju procenat za to, pa me interesuje da li je po vama ok. Reklama se nalazi izmedju podataka clana i detalja aukcije, sto aukciju cini po meni slabije vidljivom. Jedino u slucaju da neko ima dodatak ili pregledac koji blokira reklame ista se ne vidi, ali u tom slucaju ostaje prazan prostor dimenzija reklame. Pisem prvenstveno o preglednosti preko telefona, jer kompjuter poslednjih godina jako slabo koristim kao i dobar deo clanova, a pogotovo kupaca ovde. Da je reklama na kraju oglasa po meni nema problema.

Štampaj ovaj članak

  Problem sa slikama predmeta
Poslato od: jovanrajkovic - 09.08.2019 20:20 - Forum: Ostalo - Odgovora (4)

Nakon sto uspesno ubacim slike predmeta, popunim detalje oglasa i kliknem na "Snimi u pripremu" ista stranica se samo osvezi i izbaci slike koje sam prethodno odabrao. Oglas je sacuvan u pripremi, nekada sacuva samo jednu od slika ali uglavnom ne sacuva ni jednu. Probao sam drugi pretrazivac i pretrazivac na telefonu ali je rezultat isti. Moze li mi neko reci kako da resim ovaj problem?

Štampaj ovaj članak

  Nesnosni službenici Pošte
Poslato od: Green_dragon - 16.07.2019 19:34 - Forum: Kurirske službe - Odgovora (9)

Ovo je da se čovek izbezumi.

Dugo sam slala ljudima pakete preko Pošte i PostExpressa, ali sad mi dođe da unajmim goluba pismonošu.

 Pre samo mesec dana nije bilo problema kad bih donela knjigu koja treba da se šalje kao preporučena tiskovina. Upakovane u novine, najlon, karton - može se slati, samo da je sve naznačeno kako treba i da se vidi da je štampana stvar u pitanju.

Ali cvrc, eto ti neke nove ćurke za šalterom, i sad mogu samo popa da pozovem kad dođem na red sa svojom pošiljkom. Iscepa mi pakovanje, izdere se, i posla me da kupim pak papir (one fraj prazne koverte koje mi je njena prethodnica davala služe da na njima igra iks oks).

Bolje da sam kupila onu kovertu čiji će ćošak da secne, a meni da je naplati celu. Preporučenom tiskovinom se ne bavim više nikad.

Štampaj ovaj članak

  KOnačno KOlačići ili već tako nešto
Poslato od: serjoza - 20.06.2019 20:20 - Forum: Ostalo - Odgovora (5)

Sa suzama u očima i drhtava glasa javljam da sam primetio  nešto što nisam verovao da će ova generacija LKupindovaca doživeti. Izgleda da rade kukis ili već tak onešto
Zapamtilo mi sortiranje pretrage na Limundu
Zapamtilo mi koliko predmeta po strani da prikatuje na Kupindu (što je već neko tražio ranije i što je izuzetno nervralo što se vraća na 29 ili 30).
Resetovao komp, odjavio se prijavio se i opet - pamti.
Eeeee... šta ti je moderna tehnologija.  Cry

Štampaj ovaj članak

Duga prodavac ne odgovara
Poslato od: tiabulat - 19.06.2019 04:23 - Forum: Kupovina - Odgovora (4)

Kupila sam neku sitnicu, prvobitno sam pitala za licno preuzimanje a onda odmah pitala za najpovoljniju opciju slanja, eventualno pouzecem. Prodavac mi je poslao paket ali mi nije ostavio podatke za placanje, niti je postar ista uzeo. Na poruke ne odgovara, slala sam mu sms - nista. Ne znam kako coveku da dostavim novac.

Štampaj ovaj članak