• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 9 Glasova - 4.11 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Smeh do suza - poruke i aukcije
#1
Nadam se da modovi neće obrisati temu jer je ova tema bio jedini razlog zbog kojeg sam i posećivao prethodni cafe.
Evo jedne poruke od noćas, sve na temu aukcije na koju sam pogrešno napisao naslov.

link aukcije :
http://www.limundo.com/kupovina/Kolekcio...e/29277647

tekst poruke (naravno ime pošiljaoca neću objaviti zbog poštovanja prema članu) :

Poštovani,

napravili ste veoma ozbiljnu grešku i time prekršili pravila korišćenja najboljeg sajta na svetu, a ne kao onaj smrdljivi ibej. U naslovu aukcije stoji da prodajete sličice iz 2010.godine, a na slici su sličice iz 2006. godine. I sada, ja ako kupim predmet, da li dobijam sličice iz naslova ili sa slike, jer ste u naslovu napisali da su iz 2010., a na slici su međutim iz 2006. Ja sam veoma ozbiljan kupac, spreman sam da licitiram i trocifrenu sumu ukoliko su sličice iz 2010. kao što piše u naslovu, a ne ove sa slike iz 2006. Takođe, ono što me dodatno zbunjuje je opis aukcije, gde piše: "sa slike". E sada, na slici su sličice iz 2006., a u naslovu ste napisali da prodajete sličice iz 2010. Takođe, ako sam dobro prebrojao, na slici je 41 sličica. Da li to znači da ako kupim 43.sličice iz 2010.godine, dobijam 41 sličicu iz 2006.godine? Nije mi jasno i ako su ipak u pitanju sličice iz 2006, koje su na slici, da li dobijam sličice Južna Afrika 2006? Da nije u pitanju Južna Osetija 2006., gde se igralo svetsko prvenstvo u vožnji onih cirkuskih bajseva na jedan točak? Ako jeste, da li je u lotu sličica mog rođaka Mite, koji je na tom prvenstvu osvojio bronzanu medalju, ali su ga diskvalifikovali jer je pre takmičenja jeo pljeskavice sa lukcem, pa, kažu sudije, da je zadahom onemogućio protivnike da daju svoj maksimum. Ukoliko jeste, ja sam spreman da ponudim kuću, kola i ženu na korišćenje 10 godina za tu ultra retku sličicu rođaka Mite. Ja se nadam da ćete mi se javiti uskoro, jer ja putujem svaki dan za Belegiš, gde radim kao pekar, pa ne mogu kao normalan svet da se dopisujem tokom dana, kada spavam. Molim Vas da mi odgovor pošaljete ovde, a ne SMS-om, Viberom ili nekim drugim vidom elektronske komunikacije. Možete takođe i da mi pošaljete pismo postekspresom, jer mi to poseban poštar mora doneti na kućnu adresu, a ne baciti samo preko kapije kao onaj pijani Sreta, zbog koga su mi propale neke mnogo retke sličice seksi devojaka. Video sam da ste ih i Vi jedared prodavali, ali neki perverznjaci mi ih oteše ispred nosa! Ja stvarno ne znam šta će nekome takve sličice, jer sam ja ipak kolekcionar dugi niz godina, evo još malo pa tri zime će proći da se bavim ovim. A imaju tamo neki koji se bave i kraće od mene, pa se hvale da su neki "kolekcionari!... Možeš misliti, nepune tri godine skupljaju Ligu Šampiona i EURO 2012 i misle da imaju veze u Modeni kao najveći srpski kolekcionar, izvesni Vlada Panini. Kažu da je toliko jak, da mu je gospodin Panini lično dao titulu Panini! Znači niko drugi ne sme da se zove Panini u Srbiji sem njega. A sada mi, molim Vas, recite, da li ste se odlučili šta prodajete, sličice iz 2010. godine kao što piše u naslovu, ili iz 2006, tj. one sa slike? I da li je u pitanju Osetija ili Afrika? I imate li Mitu? Molim Vas požurite s odgovorom da bih stigao da licitiram jer aukcija uskoro ističe.Unapred hvala!
Немој да ме пратиш, и ја сам залутао !!!
 
Citiraj
#2
Ja ne mogu da verujem da ima ovako zaludjnih ljudi! :)
 
Citiraj
#3
"Ukoliko jeste, ja sam spreman da ponudim kuću, kola i ženu na korišćenje 10 godina za tu ultra retku sličicu rođaka Mite"
:D :D :D :D :D
 
Citiraj
#4
Savrseno
 
Citiraj
#5
KRATKO I jasno!
Folk is not dead!
 
Citiraj
#6
Šta sve čovek napisa :-)
 
Citiraj
#7
Hahahahahaha možda bi vi i požurili s odgovorom, da vam pola dana nije otišlo na čitanje pitanja :lol:
 
Citiraj
#8
Sjajno.. ulepsa mi vece :-)
 
Citiraj
#9
Nemojte licitirati za sestru bivše poslanice u pogrešnoj kategoriji...

http://www.limundo.com/kupovina/Tehnika/...e/30456303
 
Citiraj
#10
U ime neprofitabilne organizacije „MOJ PRVI TABAK“ objavljujem samo jedan manji deo novinarskog teksta koji na žalost neće videti svetlost dana u poznatim novinama u kojem autor radi.
Autor je izrazio želju da mu se ime ne objavi kako se ne bi dovodilo u pitanje njegovo stalno zaposlenje.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ispred sedišta Polidora u Beogradu okupilo se više stotina kolekcionara nezadovoljnih što uz današnji primerak besplatnog albuma NBA 2014/2015 Panini, koji se delio uz Sportski Žurnal, nije bilo sličica unutra, popularni naziv među kolekcionarima tabak. Revoltirani sakupljači sličica ovim su hteli da upozore Polidor da je učinio veliku grešku, jer su baš tih šest sličica najvažniji deo kolekcionarstva. Kako saznajemo od jednog anonimnog kolekcionara, ovakve stvari se nikada ne bi desile u Italiji, posebno u Modeni, gde ova osoba često biva.
„Ja kao najveći kolekcionar u Srbiji koji posedujem veliku kolekciju sličica i sa dvoje novozaposlenih ljudi mogu samo reći Ovo je nečuveno! Već dve godine za redom  ne dobijamo sličice uz album. Želim da obavestim sve kolekcionare da će kod mene imati šansu da razmene svoje duplikate za nedostajuće sličice . Naravno, moje sličice su original, direktno iz Modene“, kaže ovaj kolekcionar.
S druge strane, postoje i oni koji žive za te sličice, ali i od njih.
„I kako ja sada da kupim kesicu od 50 dinara i prodajem posle te sličice na komad?!“, pita ljuti preprodavac.
„Ja sam, kada je izašao album za Svetsko prvenstvo, išao od trafike do trafike, kupovao sve Žurnale i albume, i kasnije prodavao iste na komad. Pola grada je čuvalo za mene albume i trafikantkinje su radile za mene za procenat. Kako sada da izađem u susret kolekcionarima koji isključivo popunjavaju svoje albume sličicama iz besplatnih primeraka, tj. reckavim sličicama? Sramota me je sada od prijatelja koji radi kao portir u Fabrici hartije preko koga sam redovno prodavao papir (novine) nakon kupovine uz album“.
Ovaj ljuti kolekcionar dodaje, da je ovim narušena i njegova reputacija najboljeg prodavca na jednom popularnom sajtu za trgovinu.Dok smo završavali razgovore sa oštećenim kolekcionarima primertili smo i nekoliko parola
„Pravda za tabak“  „NBA - STOP na komad“
„Na žalost, ove godine se nisu stekli uslovi da dajemo sličice uz albume. Kriza je dostigla svoj maksimum, pa smo se odlučili na ovakav korak“, kažu zvaničnici Polidora.
Još jedna od oštećenih strana je i Sportski Žurnal. Iz ovih novina nas obaveštavaju da je prodaja neočekivano niska, ali da još uvek nemaju egzaktne podatke. „Tek kada se vrate neprodati primerci, angažovaćemo nadležne institucije, verovatno Cesid, da nam pomognu u prebrojavanju, jer su oni ipak najefikasniji po tom pitanju. Nakon toga ćemo odlučiti šta dalje, a moguće su i radikalne mere, raskid saradnje, pa i tužba Polidora za nanetu štetu.“, kaže PR Žurnala.
Na sreću, policija a ni vojska nije morala danas da interveniše, a protest će biti ponovo organizovan, svaki put kada se Polidor ovako ponese prema armiji kolekcionara.
Немој да ме пратиш, и ја сам залутао !!!
 
Citiraj
#11
[Slika: unnamed.png]
:bravo:
 
Citiraj
#12
@Djera78,

slatko sam se nasmejala, hvala :lol:
 
Citiraj
#13
(26.11.2014 02:25)hasegawa Piše: Nemojte licitirati za sestru bivše poslanice u pogrešnoj kategoriji...

http://www.limundo.com/kupovina/Tehnika/...e/30456303

Glavna fora na ovom linku je pogledati ocene prodavca kao i onih koji su dali ocene kao i onih koji su ocenili one koji su dali ocene ......
:bravo:
 
Citiraj
#14
To je naš test nalog :) Dešavalo se da ga Limundovci prijave preko Kontakt strane u smislu da ne mogu da veruju da i dalje držimo aktivnog ovako neozbiljnog člana :)
:lotr:
 
Citiraj
#15
pazi sad > pozitivna ocena koju je dobio jedan clan

"Egzemplaran član.
Egzaltni reprezent honestentnog komitenta.
Superiorni afirmator apetibilne kooperativnosti.
Egzaktan supstrat respektabilnog profesionalca.
Konvencionalna realizacija transakcije."
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)