• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kupac ne preuzima pošiljku
#16
Evo meni vracene dve,

jedna 389
jedna 365 i sta sad?

Nikom nista, Kupcu negativna ne znaci nista, meni izbijenih 900 dinara + vrednost predmeta (nisam bio u zemlji i proslo je 5 dana da preuzmem paket). Dakle moja steta bi 3850 dinara sa ptt-om.


Limundo kaze zasto niste aktivirali opciju Limundo cash, ali sta to vredi, ako kupac kaze hoce pouzecem?
Pri tome osobe sa xx+ .
 
Citiraj
#17
Da, oduševljava me to njihovo pitanje/savet :) Pravi odgovor bi bio - a zašto vi meni ne dozvolite da odbijem slanje pouzećem ako mi je nešto sumnjivo i da kažem da može samo preko LC u tom slučaju ?

Da li si siguran da ti neće predati pakete posle isteka od pet dana ? Mislim da se to odnosi samo na primaoca jer onda paket šalju nazad pošiljaocu. Sada su paketi u nekom skladištu i čekaju aukciju tako da verujem da će ti predati samo je pitanje da li ćeš još morati i ležarinu da platiš.
 
Citiraj
#18
Ma kakvi, odem ja sav bitan 08.06 papir ostavljen jedan 04.06 drugi 06.06, kazu prosao je rok (pise na papiru 5 radnih dana), a realno, kada se pogleda na kalander nije proslo ni dva radna dana no teta na salteru zna bolje.
Zvao reklamacije, pisao reklamaciju, kazu ne mozemo mi da vidimo gde je paket prosao je rok.

Pa meni kad pukne fil ima postu da tuzim, konkretno unutra je bila izuzezetno skupa nova sminka, prodata po smesnoj ceni ovde.
Pisalo je sta je , verovatno je ta ista teta paket otvorila uzela sebi, broj ponistila i nikom nista-dzabe meni adresnica kao dokaz, kazu broj ne postoji.
 
Citiraj
#19
Не разумем како ти наплаћене повратне поштарине а нису ти вратили предмете?
 
Citiraj
#20
Nikako ne može biti da ne postoji broj, to definitivno govori da neko nešto muti. Imaju oni unutrašnju kontrolu pa proveri sa njima a verovatno imaš još uvek i adresnice. Sve i da u tvojoj pošti nisu zaveli delovodni broj (ili ga obrisali) u drugim, prolaznim, poštama sigurno postoje podaci tako da takva prevara ne može ostati dugo sakrivena ako si uporan.
 
Citiraj
#21
(12.06.2015 22:07)BitterLemon Piše: Не разумем како ти наплаћене повратне поштарине а нису ти вратили предмете?Nisu naplacene jer paketa nema i dalje i pored adresnica.
Ovo sam sracunao svoju stetu.


Jos uvek se maltretiram sa reklamacijma postanskim.
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)