• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 1 Glasova - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Funkcionisanje Cafe-a - pitanja, odgovori, kritike...
@sharenko
To sto neko ima pedeset tema i niko ne pravi pitanje oko toga je zato sto svih pedeset treba da postoje, a taj neki novajlija, bas zato sto je novajlija, pre nego sto otvori novu temu, trebalo bi da proveri da li postoji slicna.
 
Citiraj
Prvo vrlo je ružno pisati o nekom u negativnom kontekstu ako je taj isti sprečen da ti odgovori. To što imate vas dvojica je vaša stvar. Mada vidim da te i još poneko proziva. Nebitno. Samo jedno mogu da primetim. Nisi bio tako oštar prema tom bahatom članu dok je bitisao ovde. Nema 50 tema i promašio si poe tu njegovog postupka. Al i to nema veze. Nek si ti nama živ i zdrav :) 
U potrazi za smislom. Promenjljivog uspeha. 

Dealla L/K
 
Citiraj
Da li treba da postoji tema u kojoj bi mogli da pricamo i komentarisemo rad Limundo tima?
 
Citiraj
(08.10.2015 10:24)dealla Piše: Prvo vrlo je ružno pisati o nekom u negativnom kontekstu ako je taj isti sprečen da ti odgovori. To što imate vas dvojica je vaša stvar. Mada vidim da te i još poneko proziva. Nebitno. Samo jedno mogu da primetim. Nisi bio tako oštar prema tom bahatom članu dok je bitisao ovde. Nema 50 tema i promašio si poe tu njegovog postupka. Al i to nema veze. Nek si ti nama živ i zdrav :) A sa kim sam ja to u problemu, i o kome pišem ?
Ovo je  istina i tako je  a ja nikoga ne prozivam niti imenujem . Govorim o  profesionalnim i talentovanim otvaračima SAMO PAMETNIH tema   alii onim sa niskim IQ koji ne umeju  da otvore temu jer u stvari i ne znaju šta ih zanima :P
Govorim o kaffeu . Koliko mi se čini  nikoga nisam spomenuo ?????
 
Citiraj
To sto Ga nisi spomenuo a o Njemu si pricao govori dovoljno o tebi, jer, On je tebe nedvosmisleno spomenuo, kao i tvoju zenu.
 
Citiraj
Naravno svaka laž tri puta izgovorena dobija smisao istine
(Gering)
 
Citiraj
(08.10.2015 10:50)sharenko Piše: Naravno svaka laž tri puta izgovorena dobija smisao istine
(Gering)

http://web.archive.org/web/2008121614553...n-sharenko
svaka istina treba da se zna
(Goran)
 
Citiraj
@Jugana

Nemam osecaj da guse slobodu govora, vec je to cinjenica, oni to rade. Ne volim kada je neko ljigav, zbog toga se nerviram.

@Sharenko
Ako se vec javljas, vidi pa opovrgni ono za sta te stalno prozivaju ovde, ali ne citatima, nego cinjenicama.
 
Citiraj
(08.10.2015 10:50)sharenko Piše: Naravno svaka laž tri puta izgovorena dobija smisao istine
(Gering)

A stvarno si nasao licnost da citiras. S tim u vezi, kako to da tvoja laz nije postala istina?
 
Citiraj
Uuu pobuna, može može, ja sam za!

Biter jeste otvorio desetak besmislenih tema, to tako ne bi trebalo, i to tehnički i jeste za banovanje. Osim što čovek zadnjih par meseci (a možda i duže) pokušava da ukaže nadležnima na ovaj problem, dupliranih, glupih, bespotrebnih tema, tema u pogrešnim kategorijama itd itd. Oni koji imaju moderatorske opcije reše otprilike 5% toga, a 95% ostaje da stoji, što je nepravedno prema ostalim članovima koji poštuju pravila foruma. Pa kad je video da nema vajde od ukazivanja na problem, krenuo iz inata da i on otvara glupe teme, da na drugi način skrene pažnju na problem.

Još odavno sam rekao, da ako administratori nemaju vremena, znanja ili volje da sređuju forum, treba umodovati par najkvalitetnijih i najaktivnijih članova, i koji bi to mogli da budu. Uostalom, koliko ja znam, taj problem je na većini velikih foruma bio rešavan tako, i da se to uradilo tada, ne bismo imali ovaj problem sada.

Pravda za Bittera, skinite čoveku ban.
 
Citiraj
(08.10.2015 10:21)the_quince Piše: @sharenko
To sto neko ima pedeset tema i niko ne pravi pitanje oko toga je zato sto svih pedeset treba da postoje, a taj neki novajlija, bas zato sto je novajlija, pre nego sto otvori novu  temu, trebalo bi da proveri da li postoji slicna.

Svaka na mestu @the_quince,

evo da mi bude lakse na dusi i ja sam kao pocetnik otvorila tri nepotrebne teme.
Kasnije su mi stariji clanovi cafe-a pomogli u pretrazi tema gde mogu da nadjem odgovore i postavim komentare za ono sto me muci i zanima.
Sve u svemu, koliko sam posle citala i iscitavala mislim da nesto i nema potrebe za nekim novim temama, sve moze da se nadogradi na vec postojece.
 
Citiraj
(08.10.2015 11:21)alexvuk Piše: Uuu pobuna, može može, ja sam za!

Biter jeste otvorio desetak besmislenih tema,  to tako ne bi trebalo, i to tehnički i jeste za banovanje.  Osim što čovek zadnjih par meseci (a možda i duže) pokušava da ukaže nadležnima na ovaj problem, dupliranih, glupih, bespotrebnih tema, tema u pogrešnim kategorijama itd itd.  Oni koji imaju moderatorske opcije reše otprilike 5% toga, a 95% ostaje da stoji, što je nepravedno prema ostalim članovima koji poštuju pravila foruma. Pa kad je video da nema vajde od ukazivanja na problem, krenuo iz inata da i on otvara glupe teme, da na drugi način skrene pažnju na problem.

Još odavno sam rekao, da ako administratori nemaju vremena, znanja ili volje da sređuju forum, treba umodovati par najkvalitetnijih i najaktivnijih članova, i koji bi to mogli da budu. Uostalom, koliko ja znam, taj problem je na većini velikih foruma bio rešavan tako, i da se to uradilo tada, ne bismo imali ovaj problem sada.

Pravda za Bittera, skinite čoveku ban.

Pozdrav,

Tehnički, u pravilima ne postoji ni reč o tome da se besmislene teme ne smeju postavljati, kao ni bilo kakvo ograničenje broja tema bukvalno istog sadržaja i/ili naslova. Preporuka da se pogleda da li ista takva postoji nije ništa više od preporuke i nije ni na koji način zaprećeno da će se takvo ponašanje sankcionisati. Druga je priča što je neko forumski pismen pa hoće da mesto gde je odlučio da obitava bude sređeno.
Sa punim pravom svakoga dana možete otvarati istu temu, a isto tako opšta odredba Limundo d.o.o. o brisanju tema, postova i banovanju bez obrazloženja obesmišljava svaki pokušaj da se ovo malo parče zajedničkog prostora uredi.
Potpuno je jasno da je bio u pitanju pokušaj da se skrene pažnja menjanjem modusa operandi, ali tako nešto pravilnikom NIJE ZABRANJENO.

Jedina greška, ako se tako može nazvati, je što su Nova, Novija i Najnovija tema išle u O kafeu, a ne u Zabava, jer recimo da bi tamo bile prikladnije a jednako bi pravile gužvu. I sad, nije lepo što sam ovo rekao, ali opet, nije ni neki greh sa članovljeve strane. Teme su morale biti premeštene u Zabava... jer su očito imale odgovore i bile praćene. 

S poštovanjem
 
Citiraj
(08.10.2015 11:04)Vesic1 Piše: @Jugana

Nemam osecaj da guse slobodu govora, vec je to cinjenica, oni to rade. Ne volim kada je neko ljigav, zbog toga se nerviram.
Nisam mislila na tebe, vec na sebe, nisam se dobro izrazila, dakle, ja imam osecaj da guse slobodu govora. U medjuvremenu je taj osecaj ojacao. Ti si jasno rekao da smatras da oni to rade. Sada se slazem s time. Mislim, stvarno je potpuno besmisleno s kog su kraja uhvatili metlu.
 
Citiraj
(08.10.2015 11:32)drzoidbergsbaby Piše: Jedina greška, ako se tako može nazvati, je što su Nova, Novija i Najnovija tema išle u O kafeu, a ne u Zabava, jer recimo da bi tamo bile prikladnije a jednako bi pravile gužvu. I sad, nije lepo što sam ovo rekao, ali opet, nije ni neki greh sa članovljeve strane. Teme su morale biti premeštene u Zabava... jer su očito imale odgovore i bile praćene. 

Da citiram. 
''Такође, мени је обрисала и бановала ме због три теме које су биле смислене и то у сектору "Забава" а оставила три бесмислене у сектору о кафеу(нове теме)''
 
Citiraj
Ja bih da izrazim svoj miran protest...
Imam i ja pravo na mein kampf.
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)