• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sigurnost
#76
@goran2485 - pojasniću vam zašto ste dobili takav odgovor - zato što se korisnička podrška ne bavi proverama koje vi želite. To radi tim za sigurnost. Koliko vidim, koleginica vam je napisala danas oko 18h da će biti provereno šta je u pitanju. Znači ona je primila vašu prijavu i prosledila je dalje. Potrebno je samo malo da se strpite.
:lotr:
 
Citiraj
#77
(20.10.2015 19:52)Alduin Piše: @gibica - gde ste prijavili ovog člana? Ne vidim da išta ima u vašim porukama koje ste poslali preko Kontakt strane.
Svakako ću sutra pogledati šta je u pitanju.

Prijavio sam ovde, u kafeu, na temi Clanovi sa puno negativnih ocena. Ja stvarno nemam ni volje ni vremena da preko kontakt strane ukazujem na brojne nepravilnosti. Pokusavao sam, nije da nisam, ali to do sada nije davalo nikakvog efekta. Iz tog razloga, nepravilnosti koje mi najvise smetaju iznosim javno, a na male nepravilnosti sam se vec privikao.
 
Citiraj
#78
@gibica - kao što sam više puta ponovila, jedini način da nešto dođe na proveru jeste da prosledite preko Kontakt strane. Čak i ako se preko telefona ili chata prijavljuje, uvek se upućuje na Kontakt stranu.

Tako nešto piše i u Pravilniku Cafe-a:
"Ukoliko imate spornu situaciju sa nekim članom, potrebno je da kontaktirate korisničku podršku Limunda ili Kupinda.
Sporne situacije gde se navode ili optužuju drugi korisnici LimundoGrada,
administratori neće razmatrati u Limundo Cafe-u, već će takav sadržaj biti uklonjen."

Ako nemate volje da prijavite na način koji vam je ukazan, onda mislim da nije na mestu da navodite da "okrećemo glavu" od nepravilnosti koja do nas nije ni došla.
:lotr:
 
Citiraj
#79
Znaci pravilnik se primenjuje?
 
Citiraj
#80
(21.10.2015 08:31)Alduin Piše: @gibica - kao što sam više puta ponovila, jedini način da nešto dođe na proveru jeste da prosledite preko Kontakt strane. Čak i ako se preko telefona ili chata prijavljuje, uvek se upućuje na Kontakt stranu.

Tako nešto piše i u Pravilniku Cafe-a:
"Ukoliko imate spornu situaciju sa nekim članom, potrebno je da kontaktirate korisničku podršku Limunda ili Kupinda.
Sporne situacije gde se navode ili optužuju drugi korisnici LimundoGrada,
administratori neće razmatrati u Limundo Cafe-u, već će takav sadržaj biti uklonjen."

Ako nemate volje da prijavite na način koji vam je ukazan, onda mislim da nije na mestu da navodite da "okrećemo glavu" od nepravilnosti koja do nas nije ni došla.

1. Vise puta sam prijavljivao nepravilnosti preko Kontakt stranice. To se uvek zavrsavalo dugotrajnom prepiskom sa nekim clanom LKO tima, nikakve, ama bas nikakve rezultate nisam video. Da se razumemo, kada nesto prijavljujem, ja to argumentujem i citiram tacno koji clan Pravilnika je prekrsen. Cesto sam dobijao i odgovor da sam u pravu i da ce biti izvrsena dodatna provera. Naravno, od toga na kraju ne bude nista, jer su aukcije i dalje aktivne. Meni nije problem da prijave i aukcije javno objavim ovde u kafeu, ali to nije u skladu sa Pravilnikom kafea. 

2. Ja ne mogu da glumim budalu, da prijavljujem, a da niko ne reaguje na ocigledna krsenja Pravilnika. Iz tog razloga sam prestao da saljem prijave, vec iskljucivo javno iznosim cinjenice, da bih vam ukazao da ne radite dobro. Cilj moje poruke nije bio da se sankcionise taj clan, vec da se donese neko sistemsko resenje da se takve stvari ne ponavljaju. Ne smatram da sam prekrsio Pravilnik kafea, jer sam naveo clana sa puno negativnih ocena, ali ako jesam, onda i sama tema krsi Pravilnik i trebalo bi da bude obrisana.

3. Malo skrecemo sa teme, ali da se vratim na sustinu. Kako nas vase tehnicke i bihejvioralne metode stite od ovakvih clanova? Meni je taj clan upropastio 3 aukcije, ali sta ga sprecava da se sutradan okusa u ulozi prodavca-prevaranta? Ponovo bih vam ukazao na cinjenicu, da na LKO sada moze, bez ikakvih porblema, da se registruje i Miki Maus sa prebivalistem u Diznilendu!

4. Ovo nije bilo koja cet stranica, vec zvanicni forum LKO-a! Ja licno smatram da svaki clan LKO tima ima, ako nista drugo, barem moralnu obavezu da reaguje ako neko od clanova prijavi nepravilnost koja ima veze sa firmom za koju radi. 
 
Citiraj
#81
Slazem se s Gibicom, koliko puta sam prijavila ocigledne nepravilnosti i nista se nije desilo. Ok, nekad nesto i zatvorite, ali cesto i ne.
Svi mi kojima fali :krstitelj: i drugi smajliji :D
 
Citiraj
#82
@Alduin dobila sam dva takva maila, ali na mail. I to sam dobila par dana posto sam imala adresu na oglasindu i tamo neke oglase dok nisam ukapirala da se vidi e mail adresa.
Svi mi kojima fali :krstitelj: i drugi smajliji :D
 
Citiraj
#83
Zasto vise ne vazi da clanovi sa (0) ocena ne mogu da licitiraju na vise od 10 predmeta? Imam primer clana sa (0) ocena koji je kupio do sada 20-tak predmeta i dalje daje ponude na 100-tinak predmeta, sve za jedan dan.
 
Citiraj
#84
@gibica - razumem, ali prosto nije efikasno sakupljati prijave na 500 strana, zato je i u pravilima Cafea napisano da se sve slično šalje preko Kontakt strane. Jedina promena na nalogu koju vi možete da vidite je suspenzija. To što neko nije suspendovan, ne znači da nije proveren, blokiran ili nešto treće.

@kristiola - javiću kolegama iz Oglasinda, da vidimo može li se nešto uraditi po tom pitanju.

@goran2485 - od skoro, oko mesec dana, ponovo važi to ograničenje.
:lotr:
 
Citiraj
#85
@Alduin, opet ne citas sta se napise. Pitao sam kako je moguce da clan sa (0) ocena, onog momenta kada sam pisao, od danas ima (1), kupuje bez ogranicenja? "minja111" je kupio bar 20 aukcija,a ima ponude na bar jos 100 aukcija. Znaci da nema ogranicenja, ili su neki clanovi privilegovani?
 
Citiraj
#86
@goran2485 - ograničenja do bukvalno juče nisu važila za kategorije kolekcionarstvo, filatelija i numizmatika. Kod svih ostalih ima ograničenje do 10 aukcija ako kupac ima 0 ocena, a od juče i za ove tri kategorije. Kupac minja111 je licitirao na aukcijama iz ove tri kategorije.

Ali, ako ste već mislili da zloupotrebljava sistem, trebali ste to da prijavite preko Kontakt strane.
:lotr:
 
Citiraj
#87
(23.10.2015 15:02)Alduin Piše:  Jedina promena na nalogu koju vi možete da vidite je suspenzija. To što neko nije suspendovan, ne znači da nije proveren, blokiran ili nešto treće.

A zasto svi Limundovci ne  mogu videti bilo koje ogranicenje, ukoliko ga neko ima ? ... radi opste sigurnosti !?

(23.10.2015 20:03)Alduin Piše: @goran2485 - ograničenja do bukvalno juče nisu važila za kategorije kolekcionarstvo, filatelija i numizmatika. Kod svih ostalih ima ograničenje do 10 aukcija ako kupac ima 0 ocena, a od juče i za ove tri kategorije. Kupac minja111 je licitirao na aukcijama iz ove tri kategorije.

Ali, ako ste već mislili da zloupotrebljava sistem, trebali ste to da prijavite preko Kontakt strane.

(14.10.2015 16:08)Alduin Piše: @goran2485 - vas moram da pohvalim kao člana koji ima najpreciznije oko za veštačko nuđenje i visok nivo validnih prijava. 

I kao nije goran2485 to prijavio ?!

(msm, verujem da je ispostovao proceduru ... mozda gresim)
Koja je vasa DUZiNA GAZiSTA? By sasacv68
 
Citiraj
#88
(22.10.2015 12:04)goran2485 Piše: Zasto vise ne vazi da clanovi sa (0) ocena ne mogu da licitiraju na vise od 10 predmeta? Imam primer clana sa (0) ocena koji je kupio do sada 20-tak predmeta i dalje daje ponude na 100-tinak predmeta, sve za jedan dan.

Ja samo proveravam da li vazi pravilo koje ste uveli. Cekao sam 31 sat na odgovor. Kada sam dobio odgovor da pravilo vazi, onda sam izneo primer kako ne vazi. Nigde u vasim postovima nije bilo navedeno da se selektivno primenjuje na odredjene kategorije. U svom prvom postu sam rekao: "imam primer",nikoga nisam imenovao.
 
Citiraj
#89
Novi blog post o prevarama iz Nigerije:
http://blog.limundograd.com/2015/10/nige...e-zastiti/
:lotr:
 
Citiraj
#90
Limit za LimundoGrad zaštitu je povećan sa 3000 na 10000 dinara:
http://blog.limundograd.com/2015/11/za-k...00-dinara/
:lotr:
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)