• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Placanje iz inostranstva
#1
Interesuje me postoji li neki nacin da se plate aukcije limundo kesom iz inostranstva?
Hvala unapred
 
Citiraj
#2
Nažalost, ne. Zbog zakonskih ograničenja, uplata na Limundo Cash može biti samo iz Srbije i u dinarima. U ovakvoj situciji je najbolje ukoliko imate nekog člana porodice ili prijatelje u Srbiji da ih zamolite da uplate novac za vas.
 
Citiraj
#3
(26.11.2015 10:32)Unita Piše: Nažalost, ne. Zbog zakonskih ograničenja, uplata na Limundo Cash može biti samo iz Srbije i u dinarima. U ovakvoj situciji je najbolje ukoliko imate nekog člana porodice ili prijatelje u Srbiji da ih zamolite da uplate novac za vas.
Jel u tom slucaju gubi Limundo Grad zastitu?
 
Citiraj
#4
Mislim da je ovde bilo pitanje samo da li može da se uplati novac iz inostranstva na Limundo Cash.
LimundoGrad zaštita se dobija ukoliko je uplata izvršena, a nije poslat predmet.
 
Citiraj
#5
(26.11.2015 17:54)Unita Piše: Mislim da je ovde bilo pitanje samo da li može da se uplati novac iz inostranstva na Limundo Cash.
LimundoGrad zaštita se dobija ukoliko je uplata izvršena, a nije poslat predmet.

Da, to je bilo pitanje od Sone92ue, ti si predlozila alternativu, a moje pitanje je bilo da li se tom alternativom gubi pravo na Limundo grad zastitu?

Posto Limundo grad zastita ne vazi u svim slucajevima kada je uplata izvrsena, a nije poslat predmet, koliko sam upucen. Gleda se da li je uplaceno na podatke koji su dobijeni od Limunda i jos ponesto. 
 
Citiraj
#6
Ukoliko neko uplati novac na Limundo Cash i ne dobije predmet, uplaćen iznos se vraća nazad kupcu, pošto ne prosleđujemo uplatu na račun prodavca , dok kupac ne potvrdi da je sve u redu.

U ovom slučaju nema potrebe za LimundoGrad zaštitom, jer kupac dobija nazad uplaćen novac.

Ja se nadam da sam dobro razumela vaše pitanje. Ukoliko nisam, ispravite me slobodno.
 
Citiraj
#7
Ja sam nesto pobrkao, sve je u redu Smile
 
Citiraj
#8
(27.11.2015 17:03)Unita Piše: Ukoliko neko uplati novac na Limundo Cash i ne dobije predmet, uplaćen iznos se vraća nazad kupcu, pošto ne prosleđujemo uplatu na račun prodavca , dok kupac ne potvrdi da je sve u redu.

U ovom slučaju nema potrebe za LimundoGrad zaštitom, jer kupac dobija nazad uplaćen novac.

Ja se nadam da sam dobro razumela vaše pitanje. Ukoliko nisam, ispravite me slobodno.

Ne menja na stvari o kojoj je reč u ovoj temi, ali ovo boldovano nije tačno - prosleđeujete automatski i to pre vremena propisanog pravilima LC procedure osim ukoliko kupac ne prijavi problem..
 
Citiraj
#9
Novac se ne prosleđuje pre roka predviđenom u pravilima, jer je sistem podešen da se prosledi u roku od 3 dana od dana uplate ukoliko sene prijavi nikakav problem, Time što nije prijavljen nikakav problem sa predmetom smatramo da je sa istim svre u redu i da možemo da prosledimo novac.
 
Citiraj
#10
(01.12.2015 10:45)Unita Piše: Novac se ne prosleđuje pre roka predviđenom u pravilima, jer je sistem podešen da se prosledi u roku od 3 dana od dana uplate ukoliko sene prijavi nikakav problem,  Time što nije prijavljen nikakav problem sa predmetom smatramo da je sa istim svre u redu i da možemo da prosledimo novac.

Ne slažem se, ukoliko nešto niste menjali od 02.11. onda nisi u pravu. Ja sam opširno problem opisao još onomad, predlažem da pažljivo pročitate i obratite pažnju na datume i vremena:
http://cafe.limundo.com/thread-333-post-...l#pid25626
A LiMuBaj ga je prijavio 02.11.2015.
http://cafe.limundo.com/thread-147-post-...l#pid47353
Predlažem vam da sa nekih probnih naloga obavite LC transakciju između administratora pa ćete videti i sami. Ovo traje pa traje i mislim da vi (vi iz administracije ne ti lično) i niste toga svesni
 
Citiraj
#11
evo ja sam imao 19.11. LC i prodavcu se novac isplacuje tri dana nakon izvrsene uplate.
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)