• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nagrada za najbolje fotografije i prikaz predmeta na aukciji
#1
Predlazem da se uvede nagrada u vidu besplatnog postavljanje aukcija jednom mesecno za najbolje fotografije kojima je predstavljena aukcija.Neka to podude potsticaj da prodavci sto bolje prikazu svoj predmet a ujedno ce i pregled aukcija mnogo lepse izgledati
 
Citiraj
#2
(15.01.2016 10:47)skockoherc Piše: Predlazem da se uvede nagrada u vidu besplatnog postavljanje aukcija jednom mesecno za najbolje fotografije kojima je predstavljena aukcija.Neka to podude potsticaj da prodavci sto bolje prikazu svoj predmet a ujedno ce i pregled aukcija mnogo lepse izgledati

Meni je ova ideja zanimljiva :) Ima moj glas. :bravo:
 
Citiraj
#3
Stvarno dobra ideja. Trebalo bi razraditi dosta detalja ali što da ne ? Ujedno ne mora se ograničiti samo na fotke, tu su i opisi, spremnost da se odgovori na pitanja ... Stalno se potencira priča o edukaciji, pa, ovo bi bio dobar način da se to podstakne. Loši članovi se retko sankcionišu (iz raznih razloga) pa zašto onda ne bi dobri bili nagrađeni i na taj način dat podsticaj da ih ima što više. Tu je reč o simboličnoj cifri koja bi bila poklonjena (sve i da je reč o najskupljoj varijanti od 170 dinara za postavljanje, desetak takvih aukcija je samo 1700) a reklama za firmu i podsticaj članovima za veći trud bi taj novac višestruko vratili.
 
Citiraj
#4
Odlicna ideja, a kao ideja ne bi bilo lose da postoji neki minimum velicine fotografije, jer su neke fotografije velicine nasih avatara ovde, drugim recima nista se ne vidi.
Svi mi kojima fali :krstitelj: i drugi smajliji :D
 
Citiraj
#5
(17.01.2016 00:54)kristiola Piše: Odlicna ideja, a kao ideja ne bi bilo lose da postoji neki minimum velicine fotografije, jer su neke fotografije velicine nasih avatara ovde, drugim recima nista se ne vidi.

Jao, jeste, i to je odlicna ideja. Izgleda da ljudi uopste ne znaju kolike su slike koje postavljaju, kada bi postojao minimum automatski bi dobili upozorenje i brzo bi ukapirali kako da slikaju. Bar mi se tako cini.

P.S. I onaj Sasin tutorijal za fotografisanje bi trebalo izvuci negde na vidno mesto, makar se vidi samo u Kafeu. Ili napraviti link ka njemu i poslati korisnicima? Tako bi se popularisao i forum ;)
 
Citiraj
#6
Ideja je zaista odlična. Proslediću je kolegama kako bismo videli da li ima prostora da se ovako nešto organizuje :)
 
Citiraj
#7
Ideja je interesantna, ali se ne slazem da nagrada bude besplatno postavljanje aukcija. Time bi se clanovi stavili u neravnopravan polozaj a administracija nema pravo to da radi.
Boljim fotografijama ce svaki prodavac ostvarivati prednost na trzistu i to je legitimno ali bez uplitanja administracije.
Nagrade mogu da budu, solje, majice ili nesto trece...
 
Citiraj
#8
(18.01.2016 17:02)nesa-s Piše: Ideja je interesantna, ali se ne slazem da nagrada bude besplatno postavljanje aukcija. Time bi se clanovi stavili u neravnopravan polozaj a administracija nema pravo to da radi.
...

Cime bi se clanovi stavili u neravnopravan polozaj? Stvarno ne razumem.
 
Citiraj
#9
Predlog je dobar, ali pod uslovom da se ne napravi cirkus od toga. Recimo, bilo bi glupo da neko pokupi nagradu zato što je u pozadini uslikao kućne ljubimce koji nemaju nikakve veze sa ponuđenim predmetom.
 
Citiraj
#10
(17.01.2016 00:54)Samo da potsetim:kristiola Piše: Odlicna ideja, a kao ideja ne bi bilo lose da postoji neki minimum velicine fotografije, jer su neke fotografije velicine nasih avatara ovde, drugim recima nista se ne vidi.

http://www.limundo.com/kupovina/Odeca/Ze...-/31753077
 
Citiraj
#11
Kolika cena, toliki i sako.
 
Citiraj
#12
Pa jes' vala, to nisam ni primetila :D
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)