• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 4 Glasova - 4 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zašto se baš tako zovete na Limundu?
#31
Citat:Uh...dobro je! Ja mislio ono pije kao smuk.

Ma ja pijem kao dva smuka!
Folk is not dead!
 
Citiraj
#32
(12.12.2014 16:23)Guti1 Piše:
(12.12.2014 16:06)smuk88 Piše: Meni je moj prvi yahoo email bio smuk888 i kad sam se prijavljivao na Limundo, reko aj da se tako zovem i ovde i počnem da kucam smuk888 kad kaže ne može to je zauzeto i ja pogledam kad stvarno ima limundovac sa tim nikom: http://www.limundo.com/Clan/smuk888 Tako da sam odlučio da skinem jednu 8.

Uh...dobro je! Ja mislio ono pije kao smuk.

ziveli

ma ko 88 smuka Cool
Koja je vasa DUZiNA GAZiSTA? By sasacv68
 
Citiraj
#33
Emot - po prirodi sam veliki emotivac Smile .
 
Citiraj
#34
E pa to je lepo, +1
 
Citiraj
#35
BooM je deo imena mog već postojećeg posla, koji nema veze ni sa Limundom ni sa prodajom. A pošto verujem da jedna stvar reklamira drugu, čak i ako su poslovi u totalno različitoj branši, kada sam počela da trgujem sa dečijom polovnom garderobom iskoristila sam BooM i dodala KidZ, malo po ugledu na Američki žargon, gde se "KidS" pretvara u "KidZ", a malo i zato što ime mog voljenog muža počinje na Z Smile
 
Citiraj
#36
...
 
Citiraj
#37
Nisam mislila da cu prodavati.

Zanimao me Limundo sajt, registrovala se da bih mogla ucestvovati. Zovem se Olivera, ovo mi je nadimak ali bio zauzet... pa na brzinu dodah jos jedan a sada ne moze da se menja... mada sam ga zavolela.

Inace isto, s kraja proslog veka, gde god da se reg. slabo koristim pseudonime. Da, onaj zvuk modema zzzzzzzzzzzzzzzz. ckckck! i ONLINE sam! Smile))))

Jedan drug nije podizao slusalicu od telefona, staticnog, da ne prekine vezu... Big smile

Da, tek posle otprilike godinu dana sam pocela da prodajem, igrom slucaja. A i svideo mi se sajt. Nesto je okolina bila nepoverljiva a ja neumoljiva... Smile Toliko da sam sama postavila prvu aukciju i krila od svih, uzinat! Smile Kasnije su se i oni "zarazili" Limundom.

Mnogo ljudi su se zarazili Limundom, poneseni mojim entuzijazmom. Ili podrskom, Cak i neki sada poznati prodavci garderobe. I dan danas svima govorim - Idite na Limundo !!! Prodavajte, kupujte !!!
 
Citiraj
#38
Alduin je glavni zmaj u igrici Skyrim, a u periodu kad sam birala korisničko sam opsesivno igrala tu igricu... Sad mi malo žao što nisam odabrala NadaMacura.

[Slika: tumblr_mltyyrbwRH1rl27tao1_500.gif]
lotr
 
Citiraj
#39
(20.12.2014 04:00)Alduin Piše: Sad mi malo žao što nisam odabrala NadaMacura.

:rolf:
Koja je vasa DUZiNA GAZiSTA? By sasacv68
 
Citiraj
#40
...
 
Citiraj
#41
Kako ne, Nada Macura je najbolja u restoration magic Smile Završila je Mage College u Winterholdu, prepisuje dve vrste leka - crvena bočica za health, zelena za staminu.
lotr
 
Citiraj
#42
...
 
Citiraj
#43
(20.12.2014 11:58)Alduin Piše: Kako ne, Nada Macura je najbolja u restoration magic Smile Završila je Mage College u Winterholdu, prepisuje dve vrste leka - crvena bočica za health, zelena za staminu.
O bože, cerekam se kao budala već 5 minuta :rolf:
 
Citiraj
#44
Volim da jedem praziluk, a 89 je godiste. Big smile
 
Citiraj
#45
DEjan
ALeksa
LAzar
MotorMotorMotor
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 3 Gost(a)