• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Superkupci
#1
Koje pogodnosti biste vi voleli da imate kao kupci na Limundu i Kupindu? Pišite nam! ?

Ovom se rečenicom završava tekst o uvođenju sramotnih mera kojima se izbegava unapređivanje rada na sajtu i u podršci korisnicima sajta.
Uvodi se prioritet u odgovaranju na poruke i efikasnija podrška putem telefona... Odakle započeti? Od toga da poziva ne bi bilo toliko da je sistem uređen? Ili od toga da bi kvalitet usluge trebao biti ujednačen? Ili  od toga da primetite da podrška putem telefona nije dovoljno efikasna, ali da se ne otklone nedostaci, ne, lakše je superkupcima obećati efikasniju podršku.

Molim za objašnjenje efikasniju od čega? Od potpunog odsustva podrške ili efkasniju u odnosu na neke pokazatelje? Na šta bi se ta efikasnost odnosila, moliću lepo?

Da odgovorim na pitanje sa kraja onog teksta. Kao kupac bih voleo da se limundo poboljšava. Da otklanja nepravilnosti i greške a ne da ih naziva procedurom (kao što se čini sa nevidljivošću predmeta zbog indeksiranja), poboljšanjem (kao što je slučaj sa zatrpavanjem prijemnog sandučeta porukama koje nekima mogu biti nepoželjne), i ne mogu više...
Gotovo 6% tema ovog kafea su teme koje sam otvarao (one obrisane ne računam) gde se vidi sa kakvim nemarom se ulazi u nove opcije i sa koliko pažnje se komunicira sa članovima i koliko pažnje se posvećuje onima (tu sebe ne ubrajam) kojima je stalo i koji se trude da vam ovo na nešto liči. Kad prijave da nešto nije dobro dobiju izvini i jbga, ali oni opet i ponovo i još jednom rade za vama. Tu su da provere u svojim pregledačima, da vas podsete da indeksiranje ne radi, da nestaju predmeti i trista čuda. A za molbe i ideje dobiju šta? Da kad se prevarite i umesto reklame za Delfi knjižare na kupindu kao preporuku (to vam neću zaboraviti) uvedete neku od ideja (hajmo najsvežiju sa porukama o obaveštavanju) to uradite tako nesposobno da mi se plače.

Neću, razume se.
Ovo je tekst http://blog.limundograd.com/2018/07/ko-s...undogradu/

PS Nešto sam danas na tri ćoška, skoro da mi дође да питам шта се дешава са ћирилицом на кафеу (због тих ћ и ђ пре свега) и када ћете вратити пребацивање са лимунда на купиндо. Али јок, бојим се да бих добио одговор. А потом бих морао да се крстим на суво.
 
Citiraj
#2
ja bih dodao da se za sad ne zna ni ko su Superkupci ni koji su kriterijumi da se dotični postane...

što se tiše u kvaliteta i prioriteta korisničke podrške i meni je nekako čudno da neko dobije bolju podršku neko lošiju ,stiče se utisak da se onda jednim delom otaljava posao a imali smo i ovde primera da su loše i pogrešne odluke donete pa su članovi došli da se žale ovde na forumu... naravno ko radi taj i greši ali mora se malo skoncentrisati u rešavanju sporova a ne da ispadne da tu "privilegiju" imaju samo Premijum i Super članovi...
 
Citiraj
#3
(29.07.2018 17:34)LiMuBaj Piše: ja bih dodao da se za sad ne zna ni ko su Superkupci ni koji su kriterijumi da se dotični postane...

što se tiše u kvaliteta i prioriteta korisničke podrške i meni je nekako čudno da neko dobije bolju podršku neko lošiju ,stiče se utisak da se onda jednim delom otaljava posao a imali smo i ovde primera da su loše i pogrešne odluke donete pa su članovi došli da se žale ovde na forumu... naravno ko radi taj i greši ali mora se malo skoncentrisati u rešavanju sporova a ne da ispadne da tu "privilegiju" imaju samo Premijum i Super članovi...

Pa nema šta da "ispadne" – sama kompanija Limundo grad oglašava i hvali se da je to tako – po poslednjem "popisu" LK ima 850 000 članova dakle – svaki desethiljaditi dobija normalnu korisničku podršku kao superkupac. To je problem kad imaš menadžere koji su završili megadens dopisno i tamo učili kako radi Lufthanza, a ovamo uređuju kompaniju koja je Rajaner vonabi i nemaju iskustvo u kupoprodaji na LK. Lufthanza može da si dozvoli taj luksuz "evo patka na sto" pa ko pređe 100, 200, 500 'iljada kilometara ima povlastice, Rajaner vonabi ne može.
Jebote sećam se - nije davno bilo - kad sam morao da smanjujem fotku koju je Kupindo komotno primao kako bih ju mogao postaviti na Onajdrugisajt (ODS). Takođe sam morao da skraćujem naslov predmeta sa Kupinda jer ODS nije dozvoljavao toliko karaktera u naslovu. E pa sad je obrnuto – smanjujem fotke koje prima ODS za Kupindo, a bome i naslove skraćujem. Plus na ODS se vide SVI karakteri naslova u pretrazi, dočim na LK to nije slučaj. O famoznom indeksiranju da ne govorimo – ODS od nedavno ima REAL TIME pregled kako se postavljaju oglasi.
Drugim rečima Limundo gradu su porasli afiniteti, a stagnirali kapaciteti. Problem je što toga gazdujući očigledno nisu svesni pa se šepure ne bi li zavarali protivnika. Kleto tržište je, nažalost ili na sreću, surov i nepristrasan sudija.
Neka nam je svima Limundo agent u pomoći. Big smile
 
Citiraj
#4
Ljutite se vi koliko hocete, ali biznis klasa se uvek lepse vozi u avionu, al kad avion pada svi su podjednaki Smile .
Podrzavam bilo kakvu podrsku kupcu/prodavcu, ali nacinom na koji su ovo predstavili sami sebe su zajebali. Lektor je to mogao malo bolje da sastavi za intelektualce ovog foruma koji vide skrivene poruke.
Suvisno je komentarisati prioritete i novine koje se uvode. Hajde vise da docekam te poruke pa da se rastanemo ko ljudi
Lov na meduze, lov na meduze, lov na meduze ...
 
Citiraj
#5
(29.07.2018 23:30)fox_87 Piše: Ljutite se vi koliko hocete, ali biznis klasa se uvek lepse vozi u avionu, al kad avion pada svi su podjednaki Smile .
Podrzavam bilo kakvu podrsku kupcu/prodavcu, ali nacinom na koji su ovo predstavili sami sebe su zajebali. Lektor je to mogao malo bolje da sastavi za intelektualce ovog foruma koji vide skrivene poruke.
Suvisno je komentarisati prioritete i novine koje se uvode. Hajde vise da docekam te poruke pa da se  rastanemo ko ljudi

kolega ne vidimo mi skrivene poruke jeć je bilo slučajeva i to dosta katastrofalno loših odgovora korisničke službe čak potpuno suprotnih od 2 operatera na isto pitanje kao i kršenja i nepoznavanje sopstvenog pravilnika

i sad zašto neki dobijaju bolju podršku ako je ova postojeća odlična Hmm

e sad malo i da pohvalim , korisnička podrška je dosta brza mada iskreno strahujem da nije savladan pravilnik kod jednog dela operatera i eto problema ne samo pravilnik već kao da pitaš koliko je sati a odgovore pada kiša napolju tu je ranije bilo dosta problema ali retko imam sporove da bi mogao da kažem kako je sad možda je sad bolje ne znam ...
 
Citiraj
#6
Super kupac.
Ako mu stoji pored nika tipa verifikovan kupac, ok.

Ali ako bih ja usla u licitaciju sa super kupcem, pa ne bih nudila puno, kako da se nadmecem sa super kupcem.
Sa druge strane to sto je super kupac ne znaci da je kupac siroke' ruke, naravno.
Da li brendiranje kupaca kao 'super' moze od njih da npravi ovce za sisanje po narodski receno?

Mislim da pozitivne ocene govore dosta o kupcu.
Na stranu to sto, kada se ne obavi saradnja (uvazavanje reklamacije) prodavac to ne naglasi u oceni.

Tipa, verifikovan kupac u smislu -slobodno salji pouzecem- ili-na druge podatke- je nesto sto meni znaci kao informacija, kao prodavcu.

Moji verifikovani kupci se stalni kupci, odnosno znam kome.mogu odma da poslajem paket I da ne brinem za uplatu odnosno da sacekam za uplatu. Wink
Citaj izmedju tastera, tako kucam.
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)