Limundo Cafe
Poboljšanje protiv zlostavljanja - Verzija za štampu

+- Limundo Cafe (https://cafe.limundo.com)
+-- Forum: Oglasindo (https://cafe.limundo.com/forum-25.html)
+--- Forum: Ideje i predlozi (https://cafe.limundo.com/forum-28.html)
+--- Tema: Poboljšanje protiv zlostavljanja (/thread-1118.html)Poboljšanje protiv zlostavljanja - miljkovicsd - 23.05.2019

Osećam se kao da me neko zlostavlja kad pregledam neku kategoriju od 7 strana a na 3 strane neki limundovac zlostavljač i silovatelj zdravog mozga, postavio svako šrafče iz svoje gvožđare.
Na Kupujem Prodajem su uz moje sugestije a za zaštitu nas koji u pretragama naiđemo i do 100 strana samo jednog oglašivača koji smišljeno upotrebljava određene reči , ubacili opciju da mi po želji možemo da klikom na dugme, učinimo te oglašivače za sebe nevidljivim. To predlažem i vama jer ako posećujem redovno neku kategoriju a više od pola licitacija je samo od jednog člana, koji pritom meni izaziva i gađenje jer je atak na zdrav razum. 
Evo još jednog primera iz kategorije koju više i ne otvaram jer mi je toliko puta izazvala gađenje. Neki limundovac je par godina izbacivao neke stare kanalizacione i vodovodne elemente u nekoj prljavoj kesi koja ni u kontejneru takva ne može da se nađe. Jednomrečju izbacivao a možda još izbacuje đubre - otpad , plastične cevčice pune fekalija . Pa jel to nije da vam se zgrozi i da otvarate tu kategoriju. 
Razmislite kako možete da nas zaštitite od pojedinih članova ili nam omogućite da se sami zaštitimo. Skace od srece


RE: Poboljšanje protiv zlostavljanja - plavimorfo - 24.05.2019

Hvala vam što ste sa nama podelili vaše mišljenje i hvala vam na upućenom predlogu. Vaš komentar je prosleđen.