Limundo Cafe
Trazim pomoc iskusnih Limundovaca - Verzija za štampu

+- Limundo Cafe (https://cafe.limundo.com)
+-- Forum: Limundo (https://cafe.limundo.com/forum-1.html)
+--- Forum: Ostalo (https://cafe.limundo.com/forum-15.html)
+--- Tema: Trazim pomoc iskusnih Limundovaca (/thread-1180.html)Trazim pomoc iskusnih Limundovaca - Coco99 - 11.09.2020

Zdravo, imam dilemu sta da radim. Nakon zavrsetka aukcije sledeceg dana dobijam poruku od kupca na mobilni telefon kojim zahteva da mu predmet posaljem pouzecem sto nisam navela kao nacin slanja. Odgovaram da to nazalost nije bilo ponudjeno i navodim opcije koje jesu. Kupac mi govori da mu to ne odgovara. Nakon toga sam poslala poruku putem Limundo poruka da sam spremna da mu izadjem u susret i da mogu poslati pouzecem ukoliko mi uplati cenu postarine pre slanja. Treba mu dugo da odgovori i opet me kontaktira privatno umesto putem Limundo poruka i deluje mi kao da je zapravo i pre zavrsetka licitacije odustao od kupovine pa trazi izgovor ili mozda pokusava da me prevari. 
Pocetinik sam i nemam iskustva sa ovakvim stvarima. Kako biste vi postupili?


RE: Trazim pomoc iskusnih Limundovaca - LiMuBaj - 11.09.2020

Moj savet , ne komunicirati mimo limundo poruka , niti slati mimo punuđenih opcija slanja i plaćanja

ako eventualno pristane da plati poštarinu kao što ste ponudili onda to ispoštujete a ako neće ništa osim pouzeća negativna i ćao ...


RE: Trazim pomoc iskusnih Limundovaca - Coco99 - 11.09.2020

Hvala Vam na brzom odgovoru! U slucaju da budem prinudjena da dam negativnu ocenu da li kupac moze takodje negativno da me oceni?


RE: Trazim pomoc iskusnih Limundovaca - LiMuBaj - 11.09.2020

(11.09.2020 21:07)Coco99 Piše: Hvala Vam na brzom odgovoru! U slucaju da budem prinudjena da dam negativnu ocenu da li kupac moze takodje negativno da me oceni?

pa ako se slučajno desi da da osvetničku negativnu ocenu što nije baš česta pojava onda se obratite Limundo timu putem kontrakt strane da tu spornu ocenu obriše

https://www.limundo.com/Kontakt?utm_source=Pomoc_Header


RE: Trazim pomoc iskusnih Limundovaca - sdrII - 11.09.2020

Pošaljite poruku odmah limundo timu o spornoj situaciji preko ovog linka sto vam je dao @LiMuBaj, tj. mail-a spajalica@limundo.com. Ne trebate čekati ocenjivanje. Oni će proveriti uslove prodaje i time ste obezbeđeni od "osvetničke" negativne.