Osvetnicke negativne ocene, kako im stati na kraj? - Verzija za štampu +- Limundo Cafe (https://cafe.limundo.com) +-- Forum: Limundo (https://cafe.limundo.com/forum-1.html) +--- Forum: Prodaja (https://cafe.limundo.com/forum-7.html) +--- Tema: Osvetnicke negativne ocene, kako im stati na kraj? (/thread-421.html) |
RE: Osvetnicke negativne ocene, kako im stati na kraj? - BitterLemon - 01.08.2015 Што да не, ко је тај нечовек који би спречио љубав? RE: Osvetnicke negativne ocene, kako im stati na kraj? - kristiola - 01.08.2015 :lol: :thumbsup: :bravo: :rukovanje: RE: Osvetnicke negativne ocene, kako im stati na kraj? - LekoizZegrove - 01.08.2015 E pa dobro, zato sto sam ja primetio da jedna iz L.T gaji odredjene simpatije prema meni. RE: Osvetnicke negativne ocene, kako im stati na kraj? - BitterLemon - 01.08.2015 (01.08.2015 21:07)LekoizZegrove Piše: E pa dobro, zato sto sam ja primetio da jedna iz L.T gaji odredjene simpatije prema meni. :rolf: :rolf: Сконтао сам, сконтао - добра је. ово може у вицеве слободно. :rolf: RE: Osvetnicke negativne ocene, kako im stati na kraj? - 999 - 01.08.2015 Znači, ako nedajbože padne suspenzija......biće od srca... :lol: :lol: RE: Osvetnicke negativne ocene, kako im stati na kraj? - kristiola - 01.08.2015 Kao i sve danas.. <3 RE: Osvetnicke negativne ocene, kako im stati na kraj? - Vesic1 - 01.08.2015 (01.08.2015 15:33)Vesic1 Piše: Nesto mi tu ne stima. Posto administratori ulaze, ali kuliraju, red je da obnovim :) RE: Osvetnicke negativne ocene, kako im stati na kraj? - alexvuk - 02.08.2015 Vesiću, ne kvari sada sa tim ozbiljnim pitanjima, vidiš da odgovora i onako nema,a i malo da pišemo o ljubavi...taman sam zamislio Leka kako stoji na kiši ispred prostorija Limunda, sa nekim cvećem u rukama i peva nešto kao Molim devojčicu divnu, da mi skine ocenu negativnuuu... ..♪♫♪.♪♫♪ ♪♫♪ ♪♫♪... :rolf: RE: Osvetnicke negativne ocene, kako im stati na kraj? - cvijander - 02.08.2015 :bravo: RE: Osvetnicke negativne ocene, kako im stati na kraj? - Vesic1 - 05.08.2015 (01.08.2015 23:54)Vesic1 Piše:(01.08.2015 15:33)Vesic1 Piše: Nesto mi tu ne stima. :) RE: Osvetnicke negativne ocene, kako im stati na kraj? - dragannale - 05.08.2015 e imam jedno pitanje,nije u pitanju negativna,vec pozitivna uz ruzan komentar,sta se tada radi? dao je pozitivnu,ali nije zadovoljan predmetom RE: Osvetnicke negativne ocene, kako im stati na kraj? - LekoizZegrove - 05.08.2015 Nije dozvoljeno dati pozitivnu ocenu uz negativan komentar, a pogotovo ne sme komentar da bude uvredljiv. E sad, ako roba nije bila dobro opisana i imala je neki nedostatak, a covek ti je dao pozitivnu, ali je naveo da roba ima nedostataka, smatram da je bolje i to nego da ti da negativnu. RE: Osvetnicke negativne ocene, kako im stati na kraj? - dragannale - 05.08.2015 kupio je neispitano neispravno RE: Osvetnicke negativne ocene, kako im stati na kraj? - Vesic1 - 05.08.2015 I neispitano/neispravno treba biti u opisanom stanju. RE: Osvetnicke negativne ocene, kako im stati na kraj? - dragannale - 05.08.2015 pa u opisnom stanju je predmet,ne mogu napisati radi ili ispravno je kada ne znam,znaci neispitano i neispravno |