Limundo Cafe
Ponovo problemi sa Limundo timom. - Verzija za štampu

+- Limundo Cafe (https://cafe.limundo.com)
+-- Forum: Limundo (https://cafe.limundo.com/forum-1.html)
+--- Forum: Ostalo (https://cafe.limundo.com/forum-15.html)
+--- Tema: Ponovo problemi sa Limundo timom. (/thread-481.html)Ponovo problemi sa Limundo timom. - LekoizZegrove - 24.06.2015

Na aukciji sam postavio polovan telefon marke Samsung, gde sam jasno napisao da telefon ima problema sa slusalicom, tacnije da se desava da ponekad kada me neko pozove, ja ga ne cujem. Zavrsava se aukcija sa 960DIN, kupac trazi da mu posaljem telefon, sto ja i cinim i sutradan dobijam negativnu sa komentarom da slusalica ne radi. Obracam se Limundo timu sa porukom gde objasnjavam da sam jasno naznacio (moze se proveriti) da telefon ima problema sa slusalicom i da zbog toga kupac ne moze da mi da negativnu, a i da nisam naglasio, kupac ne moze da da negativnu, pre nego sto zatrazi da mu prodavac vrati novac, sto ovde nije ucinjeno, a Limundo tim mi odgovara da mi moze ponistiti ocenu ukoliko kupac to zatrazi!? Posto ovo nije prvi put da Limundo odgovara bezveze (jednu temu su mi vec zatvorili) odlucio sam da o tome pisem, pa vi (osim Gorkog i onog drugog) dajte svoje misljenje. evo mojih poruka.

Prva poruka Limundu ( ovde sam samo pogresio nisam ga ocenio):

Dobio sam negativnu ocenu od clana koji kaze da sam mu poslao telefon koji se ne cuje, a na aukciji sam jasno napisao, da telefon ima problema sa slusalicom, da se desava da se nekad nista ne cuje. Smatram da clan nema pravo da me negativno oceni, jer je jasno napisan kvar, a za to da radi samo na VIP laze.
Cak i da je sve kako on kaze, clan nije trazio povracaj novca, nije mi uputio nikakvu poruku, nego je sacekao da ga pozitivno ocenim, a onda je meni dao negativnu.


Evo odgovora:
Zdravo Dragane,

Žao mi je što ovaj vaš kupac nije zadovoljan predmetom kupljenim od vas!
Hvala vam što ste nam se obratili za savet.

Mislim da bi bilo dobro da kontaktirate svog kupca, da se dogovorite
kako da rešite situaciju na obostrano zadovoljstvo.
Rado ćemo poništiti negativnu ocenu na zahtev kupca.

Srdačan pozdrav,
Ivana
Limundo tim.

Evo moje druge poruke:
Opet pravite probleme? Kupac ne sme da da prodavcu negativnu ocenu i kada je nezadovoljan predmetom, ukoliko pre toga nije zatrazio povracaj novca, a ovde kupac nije trazio. Da li opet treba na forumu da otvaram novu temu povodom ovoga?! ponavljam, kupac od mene nije trazio da mu vratim novac, niti me je kontaktirao i zbog toga tvrdim da nema pravo da me negativno oceni. Nisam ja taj koji treba da se obrati kupcu, nego kupac meni, jer je on nezadovoljan, a nezadovoljstvo se ne resava negativnom ocenom. Vi treba da mi skinete negativnu ocenu i da njega uputite na pravila Limunda, a ne mene.


RE: Ponovo problemi sa Limundo timom. - BitterLemon - 24.06.2015

Скроз си у праву. Потруди се само да те не банују сада.


RE: Ponovo problemi sa Limundo timom. - Unita - 24.06.2015

Imajući u vidu da Cafe nije adekvatno mesto za rešavanje nesporazuma u saradnji sa drugim članom, ovu temu ćemo zatvoriti, a sve odgovore na vaša pitanja u vezi sa pomenutom situacijom možete dobiti putem poruke od Limundo tima.