Limundo Cafe
***NE PRIKAZUJ AUKCIJE OVOG PRODAVCA*** - Verzija za štampu

+- Limundo Cafe (https://cafe.limundo.com)
+-- Forum: Limundo (https://cafe.limundo.com/forum-1.html)
+--- Forum: Kupovina (https://cafe.limundo.com/forum-8.html)
+--- Tema: ***NE PRIKAZUJ AUKCIJE OVOG PRODAVCA*** (/thread-730.html)***NE PRIKAZUJ AUKCIJE OVOG PRODAVCA*** - TOB51 - 06.04.2016

Poštovani, godinama već kupujem na limundu, a zanimljive stvari se sve teže uočavaju u gomili smeća koje se nudi (moje subjektivno mišljenje, bez namere da vređam nečiju *robu*).
Neretko se dešava da preskočim aukciju u kojoj bih sigurno učestvovao jer je ne primetim, skrolujući čitave stranice na kojima su zaredom besmislene aukcije istog (i njemu sličnih) prodavaca koje se mesecima i godinama ponavljaju.
Tražim već duže vreme gde da uključim opciju:

***NE PRIKAZUJ AUKCIJE OVOG PRODAVCA***

Ili ja ne vidim gde bi trebalo da kliknem (molio bih za objašnjenje) ili te opcije nema.

Nedostatak ove opcije smanjuje moje učešće na aukcijama preko 70% i prisustvo na limundu za bar 60% (nije paušalna procena - razumem se u statistiku ;) ) i to na sledeće načine:
1. Ja ne kupujem (kao i bar polovina ostalih) tražeči predmet po nazivu, nego listam aukcije dok ne naletim na nešto meni zanimljivo i tu licitiram, i ako sam recimo u sekciji Alati, naravno da ću se posle 20 strana aukcija od recimo durlanca, smoriti i odustati jer sam ih video 7 miliona puta i pri tom izaći sa sajta.
2. Kao što rekoh, veoma često preskočim aukciju jer je ne primetim u moru pomenutih.
3. Kad uđem na limundo i odaberem recimo Uskoro ističu/alati i mašine vidim iste aukcije od istih prodavaca milioniti put, šta mislite za koliko sekundi izađem sa sajta?

Tako da vas (ovde prisutne i upravu :) ) molim da me uputite kako da uključim ovu selekciju ili da me podržite u predlogu da se ista uvede ukoliko je nema.


RE: ***NE PRIKAZUJ AUKCIJE OVOG PRODAVCA*** - jugana - 07.04.2016

http://cafe.limundo.com/thread-21-page-52.html


RE: ***NE PRIKAZUJ AUKCIJE OVOG PRODAVCA*** - fiorellino - 07.04.2016

Poštovani, hvala što ste sa nama podelili svoj predlog i sugestije u vezi sa sajtom.

Ova opcija trenutno ne postoji, ali proslediću kolegama predlog kako bi imali u vidu vaš stav.

Zatvoriću sada temu jer kao što je jugana napisala, već postoji tema u kojoj možete ubuduće iznositi svoje predloge: http://cafe.limundo.com/thread-21-page-52.html.

Pozdrav i prijatan dan!