• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prvi i poslednji put
#1
Pozdrav svima ,ja ni u kom slučaju nisam prodavac ali sa jednim kupcem imam problem  koji  se upravo dešava.
Čovek je pobedio na aukciji za dva predmeta koje sam mu po njegovoj želji poslao zajedno uz konstantno kukanje o poštarini i 50 dinara za prenos novca postexpressom .
Sada hoće da reklamira i vrati nešto što nije ni platio (u pitanju je 6 telefona i duks),dve odvojene aukcije on hoće da reklamira da su 3 telefona neispravna što  je možda ok ali ne pominje da plati bilo šta tj, duks koji je kupio na posebnoj aukciji .
Znam da je Limundo na strani kupca ali me ovo iznerviralo i ja sam poslao poruku da ne mora ništa ni da plati samo da nemam više veze sa toksičnim osobama.
Pozdrav
 
Citiraj
#2
ima dosta tema postojećih gde je ovo moglo da se napiše

pod 2 mora se malo jasnije pisati , nisam prodavac ali imam kupca  :hmm: itd...

ceo tekst kad se pročita shvatim ga ovako

https://www.youtube.com/watch?v=qhGuUcFGMLQ

al ok zanimljivo zvuči da kupac nije zadovoljan sa nečim što nije platio a vi ste mu poklonili iako niste prodavac :)
 
Citiraj
#3
Ok ,mislio sam da kažem da ne živim od ovoga i da prvi put prodajem nešto na limundu .
 
Citiraj
#4
(21.09.2019 18:11)E.Cartman Piše: Ok ,mislio sam da kažem da ne živim od ovoga i da prvi put prodajem nešto na limundu .

pa imate već 2 ocene kao prodavac znači po limundo standardima vi ste 100% čistokrvni prodavac , ne živim ni ja od ovoga pa imam 3300 ocena kao prodavac , ovo mi je hobi...

e sad na Limundu i Kupindu ne postoji opcija da kupac nije platio to je nemoguće da se desi zato što prodavac može da pošalje posle uplate ili pouzećem tako da je nemoguće da kupac nije platio osim ako vi radite na svoju ruku mimo pravila to je druga stvar ,eventualno postoji mogućnost da je kupac javio da je uplatio a nije to je već prevara i tu postoji opcija žalbe Limundu radi zaštite

e sad kupac iako nije platio nije zadovoljan i reklamira pa vratite mu 0 dinara koje je on vama nije uplatio i rešen problem :) samo ne znam vredost ostale robe koja je ok neka to makar plati
 
Citiraj
#5
Te dve pozitivne ocene su za kupovinu na kupindu ne za prodaju, ovo je prvi put da nešto ovde prodajem,
Jeste nešto na svoju ruku,posle kuknjave o parama ,kao što sam rekao poslao sam oba predmeta sa aukcije u jednom paketu uz dogovor da po preuzimanju uplati tih 550 din. postnetom ,sada želi da reklamira 3 telefona (uz neizbežno slušaj druže ) ,koje nije platio bez pominjanja da plati duks kojim je kao zadovoljan ,tebi svaka čast na 3300 ocena ,imaš bolji stomak od mene.
 
Citiraj
#6
(21.09.2019 18:34)E.Cartman Piše: Te dve pozitivne ocene su za kupovinu na kupindu ne za prodaju, ovo je prvi put da nešto ovde prodajem,
Jeste nešto na svoju ruku,posle kuknjave o parama ,kao što sam rekao poslao sam oba predmeta sa aukcije u jednom paketu uz dogovor da po preuzimanju uplati tih 550 din. postnetom ,sada želi da reklamira 3 telefona (uz neizbežno slušaj druže ) ,koje nije platio bez pominjanja da plati duks kojim je kao zadovoljan ,tebi svaka čast na 3300 ocena ,imaš bolji stomak od mene.

a pardon znači prvi put u ulozi prodavca i problem pa valjda je to taj i skontao pa da iskoriti neiskustvo

uglavnom on mora da plati !!! ne može kupac da preuzme robu i da ne plati to je krađa po meni

imate pravo da se žalite limundo timu putem kontakt strane

https://www.limundo.com/Kontakt?utm_source=Pomoc_Header


e sad dal i će LT da uvaži vašu žalbu jer ipak niste po pravilima sajta radili ne sme slanje pa tek onda da se plati pa makar bilo i 100 dinara

i ako vam je za utehu 99% kupaca je ok ali eto ima i taj 1% pa ko je maler maler, tako da se nadam da neće biti poslednji put :)
 
Citiraj
#7
Hvala na tvom vremenu ,ali me ovo iznerviralo jer sam imao loše iskustvo kao kupac pa mi je ovo kao dejavu ,kao da razmenjujem poruke sa istom osobom ,nisam ja naivan ali me uvek iznenadi pad, (kad lik kaže u 19 h. dolazim iz njive znojav pa da jel' mogu sutra da preuzmem paket, a u postexpress trace stoji preuzeto u 16h.)
 
Citiraj
#8
pa imam svašta ali do nekog zaključka o e trgovini ipak treba više iskustva makar 50 ocena :)
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)