Nije mi jasno nesto, ako ne znas od koga je uplata, kome da vratis?
Cak ti nije dovoljno da imas ime i prezime, treba da znas i adresu itd.
Cak ti nije dovoljno da imas ime i prezime, treba da znas i adresu itd.
Ocena teme:
Zanimljive situacije
|
(21.03.2016 13:51)jugana Piše: I sta sad, Profesore, treba da molimo za objasnjenje "zanimljive situacije"? :D
Citat:Kad Post expes donese, a ona primi i ne mora da se plati
(07.12.2014 14:34)LiMuBaj Piše: hipoteticki zanimljiva situacija
clan ima 5000 jedinstvinih ocena i pehar a nista nije ni prodao ni kupio :bravo:
kako ?
prodaje neispravne predmete i uvazava reklamacije i dobija pozitivne :p
kupuje, sve reklamira posle 13 dana i dobija novac nazad :p
:lol:
(07.12.2014 14:29)gevara Piše:(07.12.2014 13:29)LiMuBaj Piše: Evo jedna zanimljiva situcija
gledam profil jednog clana a on za 2 godine samo kupovao od jednog te istog clana u razmacima od mesec dana otprilike i imao je tad 15 pozitivnih a 1 jedinstvenu :lol:
Molim vas da nam link pošaljete preko kontakt strane, vrlo rado ćemo proveriti.
joj zaboravio sam ima vise meseci od kako sam to primetio,koliko se secam stisnuo sam prijavi aukciju i to je to... mislim da je bilo u racunari i oprema ...
Vise puta sam prijav;ljivao zbog vestackog dizanja cene predmeta ali....uzalud........
Elem da predstavim jednu situaciju.......kupim predmet koji je opisan kao ispravan..odlican......pocetnik sam u modelarstvu pa na slikama nisam primetio nedostatak na ovoj mashini
pisem prodavcu da je nekompletna i samim tim neupotrebljiva jer nedostaje deo za zatezanje same testerice....
Pa ispravna je ...kaze doticni....rekoh da jeste sto se tice motora ali ne moze se nista zbog tog dela a nije naveo u opisu aukcije,pa sta kaze to se napravi za 5 min....pa napravi pa mi posalji......sta kaze hoces nisi kupio u prodavnici nego na Limundu,pa ako sam kupio na Limundu i platio unapred hocu i ispravan i kompletan predmet,nije samo da se proda i uzmu pare nego i prodati predmet sa tacnim i detaljnim opisom.
Prihvatio reklamaciju ali sam na njegovoj crnoj listi kao kupac.....i on na mojoj kao prodavac..... :skaceodsrece: