Moram priznati da sam samo od gledanja ovog videa dobio bolove u određenom području a oni to dobrovoljno rade i još kažu da to pomaže kod prerane ejakulacije ... Pa normalno da pomaže, posle ovog tretmana samo na uši može nešto da izađe a kako je opšte poznato da, kod muških, donji i gornji delovi tela nisu povezani ... :)
21.02.2017 21:26 (Poslednja izmena: 21.02.2017 21:28 od jugana.)
Da podvucem: U Srbiji ima skoro 165.000 nepismenih, a poražavajući je podatak da su čak i formalno obrazovani ljudi, sa završenim fakultetima, u stvari funkcionalno nepismeni.
Svako leprsanje uglavnom dovodi do toga da leti perje na sve strane (LiMuBaj)
Ma ne ogovara ona već se žali. Kada pogledaš njen sto odmah vidiš situaciju. Jutarnju kafu nije stigla ni da popije a već je krenula nervoza zbog prevaranata i morala je da naruči jedan čaj za smirenje. Kako nije pomogao onda je u neko doba popila prvu tabletu Kafetina, ni to nije pomagalo pa je htela da zapali neku cigaretu da se smiri ali je u firmi zabranjeno pušenje. Po položaju upaljača vidiš da je u nekom momentu frustracije pala u iskušenje da zapali tastaturu (kada već ne može te prevarante) a onda je popila i drugu pilulu. Na kraju dana ni to više nije pomagalo pa je prešla na alkohol...
Za to vreme, kada pogledaš na drugi sto, Fiorellina, jer ima posla samo sa nama finim i nezahtevnim poštenim korisnicima, nema potrebe ni da bude za stolom već veselo, sa papirnim cvetićem u kosi, trčkara sa ostalima iz Alduininog potpisa po zelenim livadama.
Eh. teška je sudbina pripadnika DB i srodnih službi :)
UBR jedino me zbunjuje onih 100 dinara, ne znam da li je to ona spremila kao mito nekom korisniku da prestane da je nervira ili nešto drugo ? Ako je ono prvo, dobio sam ideju za novi biznis :)