• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Novi način prikazivanja poruka
#4
(10.08.2018 20:57)serjoza Piše:
(10.08.2018 20:29)vegeta9 Piše: Novi sistem poruka je implementiran tako da je iste (pojedinačno, ili zbirno) moguće obrisati jedino kada se uđe u prepisku sa članom.

Dva pitanja:
1. Kako da vidim sve poruke razmenjene sa nekim članom?
2. Kako da nađem pretragom tredove sa nekim članom tražeći samo njegov nik? Dakle poruke s njim - ne poruku od Limunda s njegovim podacima?

Nema odgovora iako admini navraćaju pa bih rekao da misle da se ja šalim, a nije tako uopšte.
Jer vidi šta je – dešava se nama koji radimo na Limundu da kupac koji je već nešto kupio postavi pitanje u vezi nekog drugog predmeta i to učini pitajući iz pregleda tog drugog predmeta ili direktno sa mog Limundo profila. Problem je to što ja onda moram da vijam sve te tredove pa da zapisujem na ceduljče šta smo dogovarali jer oće nekad kupac da pita recimo ako kupim i ovo da l' može besplatna dostava pa još i da napiše adresu za slanje tu, a ne u prvobitnom  tredu.  I onda je to rudarenje. U starom sistemu sam imao mogućnost da vidim SVE PORUKE SA ČLANOM, a sad ili ja ne vidim gde je to "dugme" (što nije isključeno  - ćorav po prirodi, a i krštenica već žuti) ili vi to niste udenuli pa toga i nema. Ako ima lepo molim javite da znam da se ne zlopatim. Isto ti se vata i kao kupcu – treba da probate da koristite Limundo – ima tu zanimljivih stvari da se kupi, nije šala. Opet nemaš sve divane sa prodavcem pa trči po tredovima... strašno nešto.
E, a ovo za pretragu – i tu ja verovatno nešto ne razumem jer evo na primjer primjera – kolega LiMuBaj i ja smo malo testirali taj "novi sistem" poruka i  imamo ti mi već četiri ta treda – jednom on meni pisao "nako", jednom ja njemu, jednom ja njega pitao za neku aukciju, jednom on mene. I sad šta je – meni ti se između tih naših tredova umetnule još neke konverzacije. I reko – daj da ja to pretražim da vidim samo te naše tredove (kad već nemam ovo iz prethodnog pasusa – sve poruke sa članom) kad ne lezi vraže – nemam ti ja sudeći po pretrazi nikakvih opštenja i saopštenija sa pomenutim kolegom – evo pogledajte sliku. Pa reko da pitam – sigurno ima neka fora koju ja nisam shvatio da se to nađe pretragom. Je l' da da ima – nije valjda da ne radi pretraga? Odnosno da prilikom pretrage po niku daje SAMO inicijalne poruke od Limunda sa podacima kupca odnosno prodavca kad je uspešno završena aukcija?
I da – znam da mogu da koristim stari sistem poruka. Ali...  koji klinac je onda pravljen novi kad je sakat. Nije valjda samo radi smajlija?

[Slika: Iv6oaNR.jpg]


Ona fora sa zvezdicama - pohvalno. Skoro ko 21. vek. :)
 
Citiraj
  


Poruke u ovoj temi
RE: Novi način prikazivanja poruka - od serjoza - 11.08.2018 16:49

Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)