• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Novi način sortiranja predmeta na Kupindu
#1
Uzvičnik 
Pre neki dan, kao i svako jutro, uđem ja na Kupindo, pravac muzika i filmovi da vidim najnovije okačene oglase od juče.
Ajde tu neki oglasi, novi, nepoznati, ništa zanimljivo što bi me zanimalo, dobro.
Sutradan, opet ja ulazim, isti predmeti na vrhu kao najnoviji. Mislim se, nemoguće da niko 24 sata nije ni jedan oglas okačio, ali ajde, dobro. Probam sortiranje po najskupljem, izlaze neki predmeti, a znam da ima skupljih. Na vrhu predmet od 12.000 din, a kad pretražim EKV, najskuplji predmet 65.000 din. Već tu je bilo čudno, šta se događa... Ima npr ploča Izvira koja stoji na 120.000 dinara. Kako ovaj 10 puta jeftiniji prvi po takvom sortiranju??? Treći dan isto, četvrti takođe, danas isto.
Šaljem poruku podršci, da vidim da li je do mene, do sajta, šta li je? Kad ono, novi raspored predmeta, prvo idu predmeti pravnih lica pa onda svih ostalih. To bi, možda, i bilo u redu, da nema članova sa ogromnim brojem predmeta koji se vode kao pravna lica. Jedan član (nije bitno ime, lako ga možete da ga nađete koga zanima) u kategoriji audio kasete ima skoro 8.000 oglasa, a ukupan broj oglasa u kategoriji je 21.000. Znači čovek ima udeo od 38% i prvo se njegovi oglasi prikazuju bez obzira na način sortiranja. Ne postoji šansa da se njegovi oglasi obiđu, u pločama se njegovi oglasi protežu od strane 1 do strana između 170 i 200.

Kako je to fer prema ostalim prodavcima? Kako doći do predmeta koji su stvarno najskuplji u kategoriji ili najnoviji ili nešto treće?

Kažu iz podrške da je ovo samo probno, ja se stvarno nadam da će ovo da se ukine što skorije, sortiranje je sada beskorisno.
 
Citiraj
  


Poruke u ovoj temi
Novi način sortiranja predmeta na Kupindu - od bole1709 - 27.01.2020 18:03

Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)