Pozdrav svima!
Evo mene zanimaju Vasa iskustva sa kurirskim sluzbama, zasto koristiti ove, zasto ne koristiti one itd itd?!
Ja cu izneti svoje misljenje, a zanima me sta kolege misle.
Ja koristim jedino Post express i navescu prednosti i mane koje sam ja uocio.
Prednosti:
- Pracenje posiljke online(ne moram zivkati razne telefone i cekati)
-Mogu da posaljem u bilo kojoj Posti, ne moram cekati kurira ceo dan, a ne znam kada ce doci
-Za bilo kakvu reklamaciju opet mogu ici u Postu, ne moram zvati razne telefone, upucivati me od kolege do kolege i na kraju nista
-Ako nisam kuci, 5 dana me ceka posiljka
-i najbitnije, do sada sam mnogo posiljki poslao, i nikada problema nisam imao, dok sam sa ostalim sluzbama i te kako imao.
Mane:
- mora bas tacna adresa da se unese sa sve PAK-om, nece prihvatiti ako nema u njihovoj bazi
- desava se da isplatu hocu Post Net-om, a donese mi postar :)
To je ukratko, dakle, kolege, slusam Vas :)
Evo mene zanimaju Vasa iskustva sa kurirskim sluzbama, zasto koristiti ove, zasto ne koristiti one itd itd?!
Ja cu izneti svoje misljenje, a zanima me sta kolege misle.
Ja koristim jedino Post express i navescu prednosti i mane koje sam ja uocio.
Prednosti:
- Pracenje posiljke online(ne moram zivkati razne telefone i cekati)
-Mogu da posaljem u bilo kojoj Posti, ne moram cekati kurira ceo dan, a ne znam kada ce doci
-Za bilo kakvu reklamaciju opet mogu ici u Postu, ne moram zvati razne telefone, upucivati me od kolege do kolege i na kraju nista
-Ako nisam kuci, 5 dana me ceka posiljka
-i najbitnije, do sada sam mnogo posiljki poslao, i nikada problema nisam imao, dok sam sa ostalim sluzbama i te kako imao.
Mane:
- mora bas tacna adresa da se unese sa sve PAK-om, nece prihvatiti ako nema u njihovoj bazi
- desava se da isplatu hocu Post Net-om, a donese mi postar :)
To je ukratko, dakle, kolege, slusam Vas :)