16.03.2015 19:26
Ovaj... i meni je komično, ali stranu-dve ranije ima i ovo:
Naglašavam: "sa jednog naloga kupuju, sa drugih prodaju i sl."
Nije to neki problem kao što vidite. Ne bih da kvarim zabavu, ali tako je - nije zabranjeno jer osobe u braku dele imovinu. :)
Ulogovala se gospođa, gospodin nije obratio pažnju i eto obrazloženja.
(16.03.2015 12:12)neponovljiva Piše:(16.03.2015 02:15)furnebi Piše: Ja se izvinjavam sto nije u vezi vase tema jer ja sam prvi put na forumu.
Primetio sam da kod nekih lica koji kupuju koriste jedno korisnicko a drugi nalog samo za prodaju, kada sam usao da pogledam kod kupca koji nesto kupuje od mene cisto iz radoznalosti da pogledam sta prodaje (mogucnost i razmene robe...) SVI PREDMETI CLANA i otvorim neki od oglasa kad tamo sasvim drugi prodavac proverio sam vise predmeta i svi su bili razliciti, a ni jedan nije od kupca!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!!/
Sasvim je moguće da kupac trenutno ništa ne prodaje. Osim toga ako muž i žena imaju naloge - često se dogovore da sa jednog naloga kupuju, sa drugih prodaju i sl. Pored toga - moguće je da su se putem sistema preporuka pojavili predmeti sa Kupinda i od drugih prodavaca.
Naglašavam: "sa jednog naloga kupuju, sa drugih prodaju i sl."
Nije to neki problem kao što vidite. Ne bih da kvarim zabavu, ali tako je - nije zabranjeno jer osobe u braku dele imovinu. :)
Ulogovala se gospođa, gospodin nije obratio pažnju i eto obrazloženja.